Tango ve Cash
4,3

dawson-creek7
dawson-creek7

17 Ekim 2003 tarihinde eklendi
iki klas oyuncu başrolde.ve gercektende tam uymuşlar birbirine.film cok ii bence zaten kötü olmaması için bi neden yok klas oyunculara böyle klas filmlerde oynamak yakışır !!
rradikall
rradikall

7 Aralık 2004 tarihinde eklendi
defalarca seyredilebilecek eğlenceli bir aksiyon filmi daha bir benzeri yok kesinlikle KLASİK
ilkerbalmuk
ilkerbalmuk

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
tango ve cash i ilk izlediğimde uyku saatim geldiği için :D annemin yüzünden yarıda bırakmıştım ve hala o akşamı dünmüş gibi hatırlar ve sinirlenirim. Ama ziyanı yok bir kaç hafta sonra annem evde yokken izlemiştim hehe :) Yaklaşık 15 yıl önce
otrivine
otrivine

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çoğumuzun favori filmlerinden biridir.Değişik bir karizmaya sahiptir.Ayrıca filmdeki espriler ve ikilinin atışmaları çok güzeldir.Mutalak izlenesi ve ehr izleyişten tad alınası film.
yeryuzu628
yeryuzu628

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok sağlam bir aksiyon bir filmi hem stallone hem de russel çok iyi oynamamışlar mutlaka izlenmesi gereken bir film
ismail7172
ismail7172

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
zamanın eğlenceli ve gerilimli filmlerinden di şimdi de öyle ilkler arasında sayılabilecek güzel bi film...
tutkunum41
tutkunum41

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bundan daha iyi polisiye film izlemedim dogrusu....mükemmel
trumaneo
trumaneo

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Çocuklukta izlenen herşey mi bu kadar güzel oluyor yoksa çocukken gerçekten güzel şeyler mi izlemişiz?!!..Star Wars serisi,BeetleJuice,Geleceğe Dönüş ve Tango ve Cash!Kardeşimle birlikte izlemekten öylesine bir zevk duyardık ki,anlatamam size!Hatta onun için gazete bile çıkartırdır! =) (ama uhumuz o gece bitmişti ve gazete ve dergilerden kestiğimiz parçaları adam gibi yapıştıramamıştık!Çok zevkliydi!)
Bence de VCDsi falan çıkmalı!İzlemeyenler de sıkı bir polisiye-gerilim-aksiyon filmi kaçırdıklarının farkında olsunlar...
demiresra
demiresra

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi 91-92 yıllarında tv de gösterildiği zaman izlemiştim, izlemekle kalmayıp videoya da çekmiştim, diyalogları ezberleyecek kadar çok izledim, nadirdir böyle filmler, zamanına göre yapılmış en iyi filmlerden biri hatta şu gün yapılan bir çok filmden bile iyi.. eğer izlemeyen varsa mutlaka edinsin ve izlesin pişman olmaz memnun olur ;)
gürsel yigit
gürsel yigit

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Muhteşem ikili tarzı filmlerin ve hapishane filmi karsımı nefis bi macera stallone klasiklerinden Kurt Russellla süperler 10/9
alone-dark7
alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir filmdii aksyon macere ara arada komedii izlemiyena zdır ama izlemiyenler muhakkak izlesin gerçekten güzel bir filmm.10/9
rockybalboa08
rockybalboa08

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
stallone ve kurt russell dan muhteşem bir aksiyon şöleni mutlaka izlenilmesi gerekir bence
hg-burakkokturk
hg-burakkokturk

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu akşam yine izledim... mükemmel
emre-cinal
emre-cinal

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ne bu puann yaaaa niye bu kadar azzz bu filmeee 10 üzerinden 20 verilmeli :) ama şaka maka süper filmm .. bi yandan aksiyon izlerkenn bi yandandaa takım elbise muhabbetinin geçmesii baya güldürüyor insanı :)