Rüzgarlı Vadi
3,9

beck31
beck31

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Cidden rüya gibi bir film.Yılına göre muhteşem, günümüzdede nefis bir hayalgücü ürünü olduğunu kanıtlar nitelikte.Miyazaki her zamanki gibi kusursuzlukla kaplanmış.
mamoru
mamoru

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bayılmıştım bu animesine, konusu ve akıcılığı muhteşem :)) Geleceği o şekilde tasarlaması etkilemişti beni, hemde zehirli ormandaki canlı çeşlitleri benzersizdi :D :D :D

9 / 10 ;)
basakbilgi
basakbilgi

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Farklı bir dünyanın hayal gücü ile nasıl yoğrulduğunun en iyi göstergesi olan insanı anime sevdalısı yapan bir tapılası bir Miyazaki şovu...
wherearethevelvets
wherearethevelvets

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Başına buyruk bir kız. Uçma tutkusu ve garip böceğimsi yaratıklar. Toprağa yayılmış bir veba mı yoksa yanlış anlaşılma mı?
rayaz
rayaz

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yıl 1984 ve bugün bile hayal edemeyeceğimiz geleceğe, inanılmaz bir bakış açısı. İşte Miyazaki usta farkı. Hollywood sineması Miyazaki ustadan çok şey çaldı ve bunu iyi lanse etti milyon dolarlar kazandı. Ama hiç bir zaman Miyazaki ustanın seviyesine ulaşamadılar. Miyazaki ustanın o yıllarda gördüğü insanoğlunun doğaya olan ihtiyacını bugün bilimsel gerçeklerle bir kez daha anladık. Keşke Miyazaki gibi usta insanların varlıkları daha iyi benimsense.
pokeimam1001
pokeimam1001

5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Miyazaki'ye bugünki şöhretini getiren ve Ghibli stüdyosunu açmasını sağlayan nadide başyapıt.Anime seviyorsanız mutlaka izleyin.
hypocrat-83
hypocrat-83

19 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Yupa Samaa...
(Efendi Yupa)
Vatashima Nausicaa
(Ben Nausicaa)
Miyazakinin efsanelerinden birisi...
Bir şekilde bulup mutlaka izleyin...
designforlife
designforlife

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle etkileyici bir film..Başından sonuna kadar nefes almadan izlediğime inanamadım..Film bittiğinde büyülenmiş gibiydim..Acaba dünya savaş yerine saflık ve iyilikle dolu olabilir mi..Sanki çocukça bir umut gibi ama insan ister istemez bunların olabileceğine umutlanıyor...Keşke prenses Nausica kadar cesur ve umut dolu olabilseydik..Bu güçlü kıza hayran kaldım.."Neden olmasın" demek geliyor içimden...
ve-sonra-hic-kalmadi
ve-sonra-hic-kalmadi

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Miyazaki'nin görüşlerini de değiştiren manganın animesinin içinde Hande'den Sarabande'yi duymak çok harikaydı. Princess Mononke'de Nausicaa görülebiliyor. Yansıttığı doğa çok içten ve hayallere sesleniyor.