The Omen
3,9

alperoll
alperoll

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin muhtemelen en iyi 5 korku filminden biridir.Film olarak ta çok kaliteli,korku olarak ta gereğini yapıyor.Müzikleri zaten efsane,oscar adayı olmuştu.Omen 2:İfrit te fena değildi.
MuR@T G.
MuR@T G.

21 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi korku filmlerinden biri özellikle abartıya kaçmaması filmin en büyük artılarınadan biri.
Zeynel K
Zeynel K

16 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Çekildiği zamana göre kült bir eser olduğu için o zaman korkulabilir fakat şimdi aynı etkiyi yaptığını düşünmüyorum. Gerilim olarak fena değildi ama korku ögesi çok azdı. spoiler: Filmde The Exorcist'te olduğu gibi bir ayin yapılmasını bekledim fakat onlar direk çocuğu öldürmeyi seçtiler.
Ayrıca başroldeki ufaklık bence korkunç olmaktan ziyade çok tatlıydı :)
dr-grant
dr-grant

25 Kasım 2003 tarihinde eklendi
FİLMİN ÜÇ SERİSİNİDE SEYRETTİM ÇOK ETKİLENDİM ÖZELLİKLE SON SERİDE SAM NEİL MUHTEŞEM FİLMİN MÜZİKLERİDE GÜZEL BANA GÖRE TAM BİR KÜLT FİLM HERKESE TAVSİYE EDERİM FİLMİN ÜÇ SERİSİDE VCD VE DVD OLARAK PİYASADA SEYREDİN PİŞMAN OLMAZSINIZ .
0sensei
0sensei

4 Nisan 2004 tarihinde eklendi
klasik bir korku filmi. iki ve üçüncü bölümlerini henüz izlemedim. mutlaka arşivinizde bulunmalı.
sertachepsen
sertachepsen

7 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin neyinden korktuğunuzu ve nesini begendiginizi anlayamadım.Birinciyi izledim hiç begenmedim , belki ikincisinde iş vardır dedim saygı duydum.Ancak birinci bölümden tek farkının çocuğun büyümesi , köpegin kus olması ve fotografcının meraklı baska bir kadın olması...Bu filme 10 üzerinden 10 verenlerin ve bu filmin ortalamasını 9.4'lere cıkartanların bu filmle ilgili cıkarları olduğunu düsünmeye basladım...İşinizi güzel yaptınız...Ancak kimse bana bu filmin üçüncüsünü izletemez..
lord-of-warr
lord-of-warr