Öldüren Oyun
3,4

Ilknur K
Ilknur K

18 Mart 2005 tarihinde eklendi
O dönemin iyi bir filmiydi. ben sinemada izledim yalnız hiç ses efekti yok. doğru düzgün görüntü efekti bile yok. Filmi ilk izlemeye başladığımda işte bu dedim ama ortalarında ve hele finalinde hayal kırıklığına uğradım.
hellboy87
hellboy87

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
’Ruh’ lu filmler arasında izlediklerimin en güzeli.Gerçekten ürkütüyo.Arkadaşlarınızla toplanın ve gece bu filmi izleyin.Ama sesini sonuna kadar açın.Sonra odada tek uyuyan varsa muhtemelen birinizin yanına gelir..
fragilegirl
fragilegirl

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
genel anlamda iyi sayılırdı.özellikle bazı sahnelerinde müziğinde etkisiyle gerildim.gece izleyince daha etkili oluyor..sewdim bu filmi ;)
klace
klace

3 Eylül 2002 tarihinde eklendi
aklı olan gitmesin .kötü ötesi...
funlife
funlife

28 Ocak 2004 tarihinde eklendi
güzel bir film ama hiç korkunç değil ki ben korku filmlerinden çok korkan biriyimdir bu hayatımda korkmadığım tek film bende arkadaşlarımla birçok kez ruh çağardım bu filmden daha heyecanlı oluyo tabii filmdeki olayları yaşasaydım nolurdu bilmem:)))
boldheart
boldheart

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu filmi sinemada izledim inanın bana evde korkmassınız ama sinemada ses sistemide eklenince insan biraz korkuyo ama ben pek beğenmedim filmi ama yinede izlenir sıradan bir korku filmi gibi gelsede ince ayrıntılar var konusuda oldukça başarılıydı...
Ada--
Ada--

26 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence bayağı korkunçtu ama pek beğenmedim o yüzden üç veriyorum .konusunun güzel olduğunu düşünüyorum ama benim sorunum filmle.adams bu konuyla daa ii film çekebilirdi bence
odinhan
odinhan

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Ehh işte...Birçok saçma sapan korku filmine göre daha iyi ama fazla bir beklentisi olanlar yanılır..
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
evet evet o çocugun yatagın altında beklediği sahne süper heyecanlıydı.Bence izlenmesi gereken yeterince gerilim dolu bir film.
ilkerekleme
ilkerekleme

9 Mart 2004 tarihinde eklendi
bi kaç sahnesi dışında pek fazla korkutucu öğesi olmayan bi filmdi.ama yine de idare eder
bluevelve
bluevelve

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
korkmak isterseniz size iyi bir adres .seyredin yerinizde sabit duramıcaksınız.kanmı istiyorsunuz ? evin içinde size yetecek kadar çok var.buyrun alın bu filme bir göz atın.
duygudhd
duygudhd

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
cine periye inanıyorsanız korkarsınız.ben en çok yatak altı sahnesinden korktum bence güzel filmdi beklediğimden iyiydi.
johnny-depp-edy
johnny-depp-edy

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
sıradan bi konuya,sıradan bi film çekmişler.idare ediyor.çok korkutamıyo ama berbat da değil.izlenebilir.
rafter-2
rafter-2

10 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
çogumuzun evde yalnız kaldıgında konusulan cin muhabbetlerini beyazperdeye aktaran bir film. Basarılı bir yapıt. Eger bu tarz konular ilginizi cekiyosa film de ayni oranda ilginizi çekecektir...ses ve görüntü oldukca iyi. Tarzınızsa bu film kesinlikle vakit kaybı degildir...