kimi arkadaşlar çok kötü demiş ama en beğendikleri film arasında çığlık gibi komedi filmi var:)fazla yoruma gerek yok..cin kavramına inanıyorsanız kaçırmamamız gerekir..
bu filmi izlemeden önce ingiliz korku sinemasıyla ilgili yorumlarım çok belirgin değildi. Ama artık şunu söyleyebilirim ki, hollywood bile devasa bütçelerine rağmen, ingilizlerin korku filmi üzerine sahip oldukları doğal yeteneği aşamayacaklardır. konu klişe olabilir, bütün mesela senaryonun ve kurgunun izleyicinin üzerine nası bir etki bıraktığı. karanlık sahneleri, empati bütünlüğüyle izleyiciyi ürpertebilmesi ve bence çok başarılı finaliyle kült ve arşivlik bir film.
Evet yine karşımızda Final Destination (Son Durak) ve 13. Cuma'da ne yaptığını biliyorum tarzında bir film daha.... :) yukarıdaki iki filmide izlerken gerilmiştim. Bu film beni bakalım gerebilecekmi ? onu görecez.. merakla bekliyorum. Daha korsana da gelmemiş.. takibimde... :)) şu an için yorum yok.. :) fragmandan fena değil gibi film ama bellide olmaz..
film gayet iyi bence hatta baya iyi ben filmi tek başıma 12 de izledim korkamadım yorumlarda dedikleri kadar korkunç bi film değil ama izlemenizi tavsiye ederim
www.didaktik.cjb.net ÖZELLİKLE ÖLÜM OYUNUNU İŞLEYENİN BİR CİN OLMASI GÜZELDİ. FİMİN SONUNUDA ÇOK BEĞENDİM AMA TEKER TEKER HERKESİN BİLDİK BİR ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMESİ SIKICI GELDİ. BU SENARYO YAZARLARI FARKLI ÖLDÜRÜLÜŞ ŞEKİLLERİ GELİŞTİREMEDİ GİTTİ. MÜZİKLERDE HOŞTU, İNSANI GEEN BİR TARAFI VARDI AMA BU ONU ÇOKTA BAŞARILI VE KÜLT YAPMIYOR MAALESEF.
bir çok korku filmine gülüp gecen ve saçma bulan biri olarak bu filmi onlarla kıyaslayamam bile.Filmin inanılmaz bir konusu var.Görsel efektlerde oldukça iyi film beni çok korkutmasa da korku filmlerinden korkanların girmemesini tavsiye ederim.Ama gerçek korku filmi sevenlerin çok tat alacagı bir film.Benim kült filmlerim arasında........
siz milletin dediğine bakmayın. yorumları okuyunca gidesim kalmamıştı. ama hiçte öyle değil bence. film boyunca gerildim. gerilmek ve terlemek istiyorsanız, gidin ve izleyin.