mükemmel bir film. defalarca izlenecek bir film. yönetmen resmen sinematografik öğeleri konuşturmuş. jim carrey ise kendisinden beklenenin ötesinde bir oyunculuk sergilemiş. izlemeyen mutlaka izlesin derim ben.
kalsiklerim arasına giren ve her izlediğimde yine beni mahveden bi film, derin yorumlamalar yapamıorm benim için her anlamda kabul gören ve yeri ayrı olan filmler için sadece: " süpper süpper süpper !!"
dikkatlice izlendiğinde gerçekten olayı yaşıyormuşcasına tat verior insana,jim carrey ve kate winslet çok başarılı bi yapıma imza atmıs, bence arsivinizde bulunması gereken bi film 10/8
İzlerken çok sıkıldım.Bu kadar yüksek puan alınca bende gerçek bir duygusal komedi izleyeceğimi sanmıştım.konu edilen aşk hiçte ilgi çekici değil.saçma sapan bir aşk filmi,bir dram...
film bize film okuma dersi hocamız tarafından analiz etmemiz için verildi,filmde jim carrey kaliteli oyunuyla şablon oyuncu olmadığını bize kanıtlamış.kate winsletta kendine yakışan oyunculuğu kanıtlamış.Film karmaşık kurgusuna rağmen zaman zaman bizi sıksada kaliteli bir yapım olmuş.Özellikle görsel efektlerle sağlanan geçişler son derece güzel olmuş.Fakat film sinema dünyasında bayağı abartılmış bana göre en fazla 10/7 hakediyor.
bu fılme cok ıyı dıyen ınsanlarda hep gecmıs ılıskılerıne olan ozlemı neden gordum...bence sıkıcı ve kopuk bı fılm bu kadar puan alması sasırtıcı... turkıye de her 10 kısıden 9u eskı ılıskılerıne gerı donmek mı ıstıyo yoksa :D
bu inanılmaz bir yapım! bu vakte kadar izlememiş olmama hayret ediyorum ve üzülüyorum. çok etkileyiciydi, büyüleyiciydi... mutlak doğru varsa; bu filmin hayatta en az 1 kez izlenmesi gerektiği...