Sil Baştan
4,4

faruxahin
faruxahin

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10/10 Mutlaka izlenmesi gereken bir film arşivlik, kült bir film. Uzun zamandan beri beni etkileyen tek film oldu.
samet-ozel
samet-ozel

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
puanına bakıp izledim çok pişmanım kesinlikle izlemeyin.Acayip saçma herşey birbirine girmiş halde çok karmaşık bir film.Tamamiyle zaman kaybı.
El-Cid
El-Cid

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Her filmde yoğun heyecan, panik,komedi vb gibi usurlar aramanın bir anlamı yok. Bu film bunlardan az az barındırıyor; ama tadında. Kolay anlaşılabilen bir film olmaması, farklı konu içeriği nedeniyle bazı yorumcular olumsuz değerlendirme yapmış olabilirler. Olay akışında farklılık arayanlar, neden-sonuç ilişkileri kurmak isteyenler için kilometere taşı olablilecek bir film. İzlenmeli, belki de birkaç kez...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
farklı,enteresan,kendine özgü bir film.carreye yakışır bi rol.ben çok beğendim.10/7
kalpsiz
kalpsiz

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilginç kendi tarzında eğlenceli bir filmdi tavsiye ederim
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu dünyayı yaratan bir tanrı varsa, bu film; filmlerin tanrısıdır.

10/10
burcu-sozay
burcu-sozay

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok saçma bir filmdi bence madem silmekten vazgeçcektin niye başladın ki dedim filmi izlerken. Biraz da saçmalamışlar hafızayı silerken:)
hulya-jr
hulya-jr

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çokta güzel değildi o kadar güzel oyuncuya rağmen bi sıcaklık yakalayamadım jim carrey yerine başrolü Mark Ruffalo oynatabilirdi yönetmen. 10/7
ensaribya
ensaribya

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzeldi yada kötüydü gibi yorumların kesinlikle yeterli olmadığı ve izlemeden bi anlam veremeyeceğiniz bir film.Ama farklı olduğu ve tek düze bir film olmadığı kesin...2 saat boyunca sıkılmayacağınız bir film kesinlikle..oyunculuklar muhteşem...izlenmeli...ki zamanında çok büyük, yaşanmışlığı fazla bir ilişki yaşamış,bitirmiş ve hala unutamamışsanız etkisini bir süre daha devam ettirir..karar sizin..bir daha düşünün=)iyi seyirler..
thurk9
thurk9

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok hoş bir filmdi.Zaten bir filmde aradığım en önemli şey özgün olması ki bu film olabildiğince farklı.Kate Winslet ın oyunculuğunu zaten beğeniyordum bu filmden sonra daha da arttı.Ancak benden mi kaynaklandı bilmiyorum ama filmin 15 dk sından sonra filmin nasıl ilerleyeceğini biteceğini gördüm diyebilirim :)Ama herkes izlemeli bu filmi.Neler olacağını bilseniz bile çok keyif alacağınızı garanti edebilirim ;)
tugruldemirel
tugruldemirel

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sıkıcı bir film evet pek bir görsellik tadı vermiyor. film sadece bu değildir di mi bazı filmlerden heyecan duymassınız ama o filmleri izlemeniz gerekir. bence böyle bir film sil baştan...
serhattopac
serhattopac

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
konusuyla ve oyunculugu ile harika bir film.sıkılanlar elbetteolmustur filmden ama bence sinemaya kattıgı yeni yonuyle harika bir film.eger filmi film oldugu icin izliyorsanız ve eger filmden bir zerre anlıyorsanız muhakkak izlemlisiniz.aksi taktirde cok sey kacırıyorsunuz demektir
mrexcellent
mrexcellent

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel.Senaryo,oyunculuk,müzikler..Zaten en iyi özgün senaryo oscarı ödülüne sahip bi film.Filmi bir sefer izlemeniz açıkcası yetmez.Filmde çok sayıda detay var.Ve hepsi birbiriylen bağlantılı.Jim carrey ve Kate filmde resmen döktürmüşler.Ayrıca Jim Carrey kendisine sadece komedi oyuncusu diyenlere cevabını çok güzel vermiştir.10/10
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya bu filme kötü diyen filmden anlıosa neyim yaa bırakın arkadaşlar bu filmi nasıl romantik komdi türünde izlesiniz ki ben anadığınızıda sanmıyorum zaten(sevmeyenler için)kesinlikle izleyin derim ben
55ercument55
55ercument55

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok dogru soluosunuz bu kadar sıkıcı bi film görmedim ya 50 ilk opucugu izleyin arkadaşlar bu nee yaa