sıkıcı bir film evet pek bir görsellik tadı vermiyor. film sadece bu değildir di mi bazı filmlerden heyecan duymassınız ama o filmleri izlemeniz gerekir. bence böyle bir film sil baştan...
bu fılme cok ıyı dıyen ınsanlarda hep gecmıs ılıskılerıne olan ozlemı neden gordum...bence sıkıcı ve kopuk bı fılm bu kadar puan alması sasırtıcı... turkıye de her 10 kısıden 9u eskı ılıskılerıne gerı donmek mı ıstıyo yoksa :D
bana kalırsa diğer jim carey filmlerini karşılaştırırsak jim carey için kötü bi filmdi ama o olduğu için biraz güzel sayılabilir.abartmayın arkadaşlar çok güzel die ya hayatta olmıcak saçma sapan bi konu işlenmiş filmde ama oyuncuların performansına dicek yok tabi ki onlar süperdi jim carey ve kate winslet iyi bi ikili olmuşlar bence.gel gitli bi film.ne çok iyi ne de çok kötü orta seviyede işte.filmin saçma konusuna ve işlenirliğine 6 puan ve filmde kate winslet ve jim carey gibi ii oyuncular yer aldığı için gönlümden koptu 1 puan yani en azından film 7/10 puanı hakedebildi
beyazperdede yüksek puan almış filmler gerçekten de çok beğendiğim filmlerdendi. bu filmi de oldukça yüksek puanlı olduğu için izlemek istedim ama gercekten tam bir hayal kırıklığı beklentimi karşılamadı diyebilirim.
Jim Carreyi sadece farklı bir rolde görmek için izledim tek kelimeyle olaylara bakış açısı,ilişkileri sorgulayışı,dramı işleyişi çok güzeldi... keyifli,duygu dolu anlar yaşamak,jim carrey ve kate winslet bu filmde oldukça farklı görmek istiyorsanız tam size göre:)