ill-key
25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Büyük beklenti ile izlediğim film beni tatmin etmedi..Jim carrey ve kate winslet çok iyi oyunculuk göstermiş.Filmin hızı baş döndürücü..Konuda güzel..Ama nedense geçer not alamadı benden sanırım büyük beklenti içinde olmam buna neden oldu..
anlaşılmaz karışık bi film pek bişey anlamadım ama idare eder işte öyle abartıldığı kadar değil amerikan filmi olsunda çamurdan olsun ne yapacan katlanacan bu puanı görmeye
Bence bu kadarda abartıldıgı gibi super bi ask filmi falan degil.Fena film degil ama en iyi ask filmi falan asla degil.Gercekten ask filmi izlemek istiyorsaniz "The notebook" ve " a walk to remember" ı izleyinde ondan sonra bu film icin en iyi ask filmi diye yorum yapin...
arkadaslar ben bu filmi cook beğendim...konusunda mantık aramamak lazım haliyle,sakın siz de filmi izlereken 'yok daha neler,olmaz boyle bişey,iyice abartmışlar'diyenlerden olmayın...sahne gecişleri bu kadar etkileyici olabilir!ben herseyi ile sevdim bu filmi.yasanan bi ilişki tekrar başlanıldıgında yine aynı seylerin hissedileceğinin bir göstergesi bu film!!!Jim Carrey,cook ii bir performans gostermiş,diğerler rollerinin aksine,farklı seyler sunuyor izleyiciye.ben izleyin derim bu filmi vakit kaybetmeden.MUTlak begeneceksiniz...
Başyapıt yorumları gerçekten de çok garip..Şaşırmamak elde değil...Senaryosu basit ve düzensiz,anlatımı zayıf..Ne aşk ne psikolojik ne komedi nede dram sınıfına girebilecek allak bullak sadece 2 çok kaliteli oyuncunun biraz çabaları ile bir kaç adım katedebilmiş,bu 1.5 saat bitsede kalksak diyeceğiniz türden vasat bir film.10/6
hoş bir film kabul işlenişiyle olsun kurgusuyla... ancak yine de yurdum insanının biraz abattığını ve filmi hakketmediği bir konuma soktuğunu düşünüyorum...
Hoş bir film,iyi bir hikayesi var,kamera çekimleri ve açıları da gayet güzel.jim carrey’e bu rol daha çok yakışmış,bu tür abartısız rollerde daha çok oynar umarım,ona dram daha çok yakışıyor.Kate Winslett yerine sanki sandra bullock ya da meg ryan olsaymış bence filmin havası daha başka,güzel olurmuş.Mükemmel değil ama farklı ve güzel bir film,iyi seyirler.
Filme tüm yorumları okuyarak gittim. Biraz hayal kırıklığı yaşadım ilk yarıda. Fakat ikinci yarıda taşlar yerine oturdukça film inanılmaz bir seyir aldı. Gerçekten çok ilginç ve güzel bir film. Oyunculara karakterleri çok yakışmış. Benden tavsiye sonuna kadar hiç bir yorum yürütmeyin ve sadece izleyin. Senaryo çok sağlam olmuş ve "senaryo oscarı"nı hakketmiş.
Abartılmaması gerektiğine inandığım, 'hadi canım öyle şeylerde olur mu' dedirten ama herşeye rağmen; ilgi çekmeyi başaran senaryosuyla ve oyunculuklarıyla iyi denilebilecek, vakit geçirmek için gidilebilecek bir film. (Pop Cornları almayı unutmayın (10/7))
jim carrey'in gül-geç filmlerde nasıl da harcandığını anladığımız film olmuştur bu. bu adamın mimiklerinden, suratından resmen dram akıyor.. filmin en büyük artısı bu..
umarız şöyle türkiye'de de vizyona giren, bu tip daha kaliteli filmlerde de oynar bundan sonra şaban filmleri yerine.. biz de bi kez daha alkışlarız bu adamı.