bluesrider
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filme bazıları amatör çekim olarak adladırdıkları kimi sahneleri,bunun bir görüntü tekniği oldugunu algılamayanlar var.tarzıyla minimal sinemaya yaklaşmayaya çalışmış olması ve hiç te zorlamayan kurgusu var diyebilirim.harika bir bagımsız yapıt
Her filmde yoğun heyecan, panik,komedi vb gibi usurlar aramanın bir anlamı yok. Bu film bunlardan az az barındırıyor; ama tadında. Kolay anlaşılabilen bir film olmaması, farklı konu içeriği nedeniyle bazı yorumcular olumsuz değerlendirme yapmış olabilirler. Olay akışında farklılık arayanlar, neden-sonuç ilişkileri kurmak isteyenler için kilometere taşı olablilecek bir film. İzlenmeli, belki de birkaç kez...
Gerçekten çok hoş bir filmdi.Zaten bir filmde aradığım en önemli şey özgün olması ki bu film olabildiğince farklı.Kate Winslet ın oyunculuğunu zaten beğeniyordum bu filmden sonra daha da arttı.Ancak benden mi kaynaklandı bilmiyorum ama filmin 15 dk sından sonra filmin nasıl ilerleyeceğini biteceğini gördüm diyebilirim :)Ama herkes izlemeli bu filmi.Neler olacağını bilseniz bile çok keyif alacağınızı garanti edebilirim ;)
Film gerçekten çok güzel.Senaryo,oyunculuk,müzikler..Zaten en iyi özgün senaryo oscarı ödülüne sahip bi film.Filmi bir sefer izlemeniz açıkcası yetmez.Filmde çok sayıda detay var.Ve hepsi birbiriylen bağlantılı.Jim carrey ve Kate filmde resmen döktürmüşler.Ayrıca Jim Carrey kendisine sadece komedi oyuncusu diyenlere cevabını çok güzel vermiştir.10/10
ya bu filme kötü diyen filmden anlıosa neyim yaa bırakın arkadaşlar bu filmi nasıl romantik komdi türünde izlesiniz ki ben anadığınızıda sanmıyorum zaten(sevmeyenler için)kesinlikle izleyin derim ben
dikkatlice izlendiğinde gerçekten olayı yaşıyormuşcasına tat verior insana,jim carrey ve kate winslet çok başarılı bi yapıma imza atmıs, bence arsivinizde bulunması gereken bi film 10/8