Sil Baştan
4,4

asli-pem6074
asli-pem6074

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken bazen öyle duygusallaştım ki anlatamam.oyunculara aldanıp tamamen komedi gib algılamayın lütfen. izlenmesi gereken bir film. :)
arsev17
arsev17

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Oyunculuklar çok iyi, kurgu değişik ama 9 puan bu film için çok fazla. Abartılmış, ama filme kötü demek için söylemiyorum bunları sadece biraz fazla abartılı geldi puanı.
zlevooo
zlevooo

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
vallahi ne diyim son zamanlarda izlediğim en güzel flimlerden biri.komedi diye filan izlemeyin ama
mehmetfurkanc
mehmetfurkanc

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Anlatması zor... Ama aynı zamanda akılda kalıcı.. Güldürüyo bazen... Bazen hüzünlendiriyo.. Kurgusal.. Romantik.. Duygusal..
' Mutlaka izlemeniz için en iyi şekilde anlatmak isterdim! ' diyim siz anlayın.. Güzel film.. Benim için yeri ayrı..
cnksy
cnksy

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenilmesi gereken filmler arasında baş sırada.Değişik bir senaryo,kendini izlettiren bir kurgu.8/10.İyi seyirler.
denizilke2
denizilke2

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
herseyi sil baştan yazıp silmek diye bir sey yok, ama film keske boyle bir sansım olsa da herseyi düzeltebilsem dedirtecek cinsten ve de jim carey bence bu sinema elmindeki tek delikanlı aktör, kemal sunal kadar buyuk adam daha ne diyebilirim ki, mutlaka izlenmesi gereken bir film, filmi korsan yayınlar sayesinde türkiye de gösterime girmeden 2 yıl once izlediğim için kendimi sanslı hissediyorum9/10
thesuperyavuz
thesuperyavuz

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi Yeni izleme fırsatım oldu... Puan sıralamasına 9 Puan verdim.. Filmin aktörleri ve konusu birbirini tamamlamış. Sıradan bir film izlemek istemiyorsanız ve ayrıca çok seçiçi davranıyorsanız bu filmi izlemekle pişman olmayacaksınız.
jordan85
jordan85

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi ilk izleyişimde benimde hiç hoşuma gitmemişti ve sıkıcı gelmişti.Ancak dün filmi 2 yıl aradan sonra tekrar izledim ve gayet iyi bir film olduğunu anladım.Bu filmi birden fazla seyretmek lazım.O zaman tam anlamıyla anlayabiliyorsunuz...
BOSS-2
BOSS-2

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film güzeldi artık doğru düzgün film bulmak oldukça zorlaştı tabii kendi açımdan söylüyorum.'Sil Baştan' gerçektende farklı ve güzel bir film olmuş ama açıkcası bu film için içimden geçen puan şimdiki puanı olan 9 degil 8,5 olabilir ama 9 degil kendi puanlamamı yaparken 8 puanın az olacagını düşündüm 8,5 da verilemedigi için 9 vermek zorunda kaldım.
durukanasli
durukanasli

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu çok iyi düşünülmüş ancak senaryo filme tam oturmamış eksik kalan biçok yer var. ancak konusu,senaryonun akışı ve filmin sonu mutlaka etki bırakıyor..
herkesin izlenmesi gereken bir film..
emreyilmaz14
emreyilmaz14

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmin sonuna kdr sabredin..sıkmıo gerci ama karmasık gelıo brs..ama isledikten sora psikolojiniz bosulablır. ilişkilerin ne kdr güsel gecsede sonunda iki tarafında brbınden sıkılacagı gercegını yansıtıyor.islenmesi gerekir die düsünüorum..
enesnail
enesnail

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence bu kadar puanı hak etmiyor 8 puan falan en fazla. ama kesinlikle kötü film değil. izlenmesi gerekli bir film.oldukça değişik konusu var belki de puanını senaryosu artırmıştır.
yigityasa
yigityasa

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İzlemeye doyulamayan filmlerden.İnsanın gördükçe tekrar izleyesi geliyor.Winslet ve Carrey ilginçtir bu performanlarına rağmem yeni bir projede yer almadılar birlikte.İkisini yenıden bir arada görmek isterim(z)
monopoly
monopoly

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Senaryo harika,oyuncular kaliteli,özellikle komedi filimleriyle komik yapısıyla tanınan Jim normal tempolu filimlerdede baya iyi sonuçlar çıkarabiliyor gerçekten kaliteli bir aktör.Filim başta anlamsız geliyor sonuna doğru yada başınamı demeli :) olaylar anlamlaşıyor.Filimi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten güzel kanımca,filimden çıkarılan sonuç sevgilinizle anı yaşayın diyebilirim,zamanda geriye gitmek zor ve acı vericide olabilir,sevgiler.
e-pandor-a
e-pandor-a

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok farklı bir film mekan olarak bilinçaltı kullanılmış romantik filmlerden çok hoşlanmam ama kalite yaratıcılıkla birleşince izleniyor