Oyunculuklar çok iyi, kurgu değişik ama 9 puan bu film için çok fazla. Abartılmış, ama filme kötü demek için söylemiyorum bunları sadece biraz fazla abartılı geldi puanı.
Anlatması zor... Ama aynı zamanda akılda kalıcı.. Güldürüyo bazen... Bazen hüzünlendiriyo.. Kurgusal.. Romantik.. Duygusal.. ' Mutlaka izlemeniz için en iyi şekilde anlatmak isterdim! ' diyim siz anlayın.. Güzel film.. Benim için yeri ayrı..
herseyi sil baştan yazıp silmek diye bir sey yok, ama film keske boyle bir sansım olsa da herseyi düzeltebilsem dedirtecek cinsten ve de jim carey bence bu sinema elmindeki tek delikanlı aktör, kemal sunal kadar buyuk adam daha ne diyebilirim ki, mutlaka izlenmesi gereken bir film, filmi korsan yayınlar sayesinde türkiye de gösterime girmeden 2 yıl once izlediğim için kendimi sanslı hissediyorum9/10
Filmi Yeni izleme fırsatım oldu... Puan sıralamasına 9 Puan verdim.. Filmin aktörleri ve konusu birbirini tamamlamış. Sıradan bir film izlemek istemiyorsanız ve ayrıca çok seçiçi davranıyorsanız bu filmi izlemekle pişman olmayacaksınız.
Filmi ilk izleyişimde benimde hiç hoşuma gitmemişti ve sıkıcı gelmişti.Ancak dün filmi 2 yıl aradan sonra tekrar izledim ve gayet iyi bir film olduğunu anladım.Bu filmi birden fazla seyretmek lazım.O zaman tam anlamıyla anlayabiliyorsunuz...
Film güzeldi artık doğru düzgün film bulmak oldukça zorlaştı tabii kendi açımdan söylüyorum.'Sil Baştan' gerçektende farklı ve güzel bir film olmuş ama açıkcası bu film için içimden geçen puan şimdiki puanı olan 9 degil 8,5 olabilir ama 9 degil kendi puanlamamı yaparken 8 puanın az olacagını düşündüm 8,5 da verilemedigi için 9 vermek zorunda kaldım.
filmin konusu çok iyi düşünülmüş ancak senaryo filme tam oturmamış eksik kalan biçok yer var. ancak konusu,senaryonun akışı ve filmin sonu mutlaka etki bırakıyor.. herkesin izlenmesi gereken bir film..
filmin sonuna kdr sabredin..sıkmıo gerci ama karmasık gelıo brs..ama isledikten sora psikolojiniz bosulablır. ilişkilerin ne kdr güsel gecsede sonunda iki tarafında brbınden sıkılacagı gercegını yansıtıyor.islenmesi gerekir die düsünüorum..
bence bu kadar puanı hak etmiyor 8 puan falan en fazla. ama kesinlikle kötü film değil. izlenmesi gerekli bir film.oldukça değişik konusu var belki de puanını senaryosu artırmıştır.
İzlemeye doyulamayan filmlerden.İnsanın gördükçe tekrar izleyesi geliyor.Winslet ve Carrey ilginçtir bu performanlarına rağmem yeni bir projede yer almadılar birlikte.İkisini yenıden bir arada görmek isterim(z)
Senaryo harika,oyuncular kaliteli,özellikle komedi filimleriyle komik yapısıyla tanınan Jim normal tempolu filimlerdede baya iyi sonuçlar çıkarabiliyor gerçekten kaliteli bir aktör.Filim başta anlamsız geliyor sonuna doğru yada başınamı demeli :) olaylar anlamlaşıyor.Filimi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten güzel kanımca,filimden çıkarılan sonuç sevgilinizle anı yaşayın diyebilirim,zamanda geriye gitmek zor ve acı vericide olabilir,sevgiler.