bu filmi izlerken sıkıntıdan ölüyodum.ama film sonlarına dogru beni kendıme getirdi.iste gercek askın gucu.onlar bu askı istemesede kader yine onları birlestirdi.onlar birbirleri ıcın yaratılmıslar :D akıllarında birbirlerini attılar ama kalpleri hep 1 attı.çok etkilendim bu filmden.
özgün konusuyla ilgi çeken oyunculuk ve çekim tekniği olsun etkileyici ve başarılı bir film gerçekten bu film jim carrey nin sadece komedide başarılı olmadığının kanıtı izlenmesi gereken bir film
Ben de filmi ilk defa 1.5 sene önce izlemiştim geçen gün tekrar izledim bu sefer daha çok etkilendm filmden.Aşk her zaman romantik komedilerdeki gibi değil bunu hepimiz biliyoruz.Bence bu yönüyle (birçok olağandışı öğe taşımasına rağmen)çok gerçekçi. Tereddüt etmeden izlediğim en güzel filmlerden biri diyebilrim.
özellikle jim carrey in gözlerinden süzülen yaşlarla... hem kate hem de jim in oyunculuğuna diyecek yok bu filmi daha Türkiye ye gelmeden izlemiştim filmin adı shakespeare in dizelerinden alınmış ve aslında bu da filmdeki duygu yoğunluğunu anlatıyor
yoruma gerek yok, sinema tarihinin en güzel filmlerinden biri pek çok otoriteye göre.. ben sadece bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.. joel kendi zihni içinde son olarak clementine'e "montauk da buluşalım" diyor ve sonrasında gerçekten joel ve clementine montaukda buluşuyorlar.. neden? sizde inanıyormusunuz gerçekten sevenlerin birbirlerine "kalpleriyle" bağlı olduklarına?
Böylesine dei_ik bi senaryoya sahip film izlememistim.gerek konusu gerekse de aski ele alisi son derce mükemmel...Gerçekle bütünlestirememk zor olsa gerek :)