Sil Baştan
4,4

milchrise
milchrise

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin konusunu okuduğumda mutlaka izlemeliyim dedim...gercekten güzel bir senaryo..fakat film beni hayal kırıklığına uğrattı..böylesi orjinal bir senaryo daha iyi işlenebilirdi bence...yine de izlenebilir bi film ama sabırlı bir izleyici olmak gerekiyor çünkü ben sonlarına doğru sadece filmi izlemişken sonunu göreyim bari diye izledim...ama tercih size kalmış beğenen arkadaşlar da olabilir tabiki:)
1987lordsauron
1987lordsauron

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya hala bu filmi izlemeyen kaldımı diye sormak istiyorum.çünkü kaldıysa eğer o kalanların ne kadar talihsiz olduğunu buradan acı bir şekilde vurgulamak isterim.görüp görebileceğiniz en güzel yapımlardan biridir.
prince-2
prince-2

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
acayip duygusal,heyecan verici,insanın içini hoş eden fevkalede bi yapıp. jim carrey ve kate winlet muhteşem.hayran kalmamak elde degil
ili-ili
ili-ili

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Alın size herkesin gördüğü rüyalara muhteşem bir örnek.Hem de ne örnek.Bir rüyanın bu kadar iyi analiz edilip anlatıldığı başka film hatırlamıyorum. Filmin senaryosundan tutunda,oyuncuların oldukça başarılı performanslarına kadar her şey dört dörtlük.Kaçıran varsa pişman olur derim ben.
ysofu
ysofu

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi izledim ve bittim arkadaşlar muhteşemdi jim carrey ve kate winslet harika performans vermiş özellikle jim carreyi daha böle rollerde görmekte isterim yeni projeleride var zaten
beck31
beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
3 kere izledim ne zaman canım istese koyup izlerim tekrar tekrar izlenecek arsivlik tam bir basyapit izlemeyenlet ilk isiniz gidip bu filmi izlemek olmali bence...
emekyeter17
emekyeter17

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya ben bole bi ask filmi gormedim.. gercekten coq gzl.. hele kate winslet bu kadar gzl bir kiz yoq.. jim carreey de helal olsun komediden sora bole filmlerdede oyniyabildigini gosterdi.. su siralarda korku filmi cekiormus.. harika bir ask filmi... 10 uzerinden 1000
atc16
atc16

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten senaryosu çarpıcı,şaşırtıcı ve duygusal bir film ayrıca oyucuların performansıda görülmeye değer kaçırmayın derim:D
turuncu12
turuncu12

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben çok beğendim bu filmi.çok farklı ve gerçekten anlaması zor ama kendimce bir sıraya dizdim olayları.

filmde en çok beğendiğim sahne deniz kenarındaki evin erimeye,yıkılmaya başladığı sahneydi.bir anının silinmesi herhalde daha iyi bir imgeyle anlatılamazdı.
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmde ne olduğunu anlamak için sadece şuna dikkat edin lütfen;) buzların üstüne yatmış mavi saçlı, yeşil eldivenli, kırmızıya çalan hırkalı ve yanılmıyorsam sarı çizmeli çılgın bi kız;)) ve soğuktan büzüşmüş bi adam;)) bence gelmiş geçmiş en güzel çift olmuşlar;)) hayat felsefenizi sorgulayacak bu filmi kesinlikle kaçırmayın;)) 10/10
ulas-goztas
ulas-goztas

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Yaşanmışlığı sildirmek isterken ruh vede bedenlerden, aslında tam da aşık olduğumuz herbişeyin, beklide nasıl da nefret ettiklerimize dönüşmüş olduğunu fark edip O'ndan vazgeçebilmekkk...sıfırlamak sonra.doyumsuz seyrederken kaptırmışken kendimi, aşkla işlenen her bir kare nasıl oluyoda iletişimsizliğe kopmuşluğa, nefret etmeye dönüşebiliyo bu kadar . Assslında sadece bakarak birbirine, hissederek beklide bir çok sorunun çözülebileceğini.. aşık olduğumuzun, zaten öyle bir insan olduğu için aşık olduğumuzu unutarak, (ki bu çok önemli) ilişkileri ARtIKK bi iktidar çatışması gibi görüp yok yere bitirmişliği anlatıyo adama...vayyy bee. çok güzeldi çokkk.
selinaksoy
selinaksoy

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlemek istediğim filmi tek başına izlemek gerçekten acıtıyor...wish I stay..iyi seyirler:)
kermitxxx
kermitxxx

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu flme gıdememştım param yoktu daha sonralarıda fılmını almaya akıl edemedım yada sanırım pek aklıma gelmedı,dilo öle bı zamanda izlettıkı düslerımın nereye ayıt oldugunu buldum..... muhtesem bı flm
fsahin87
fsahin87

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bi önceki mesajı yazan arkadaşa katılıyorum; bu filmi kesinlikle izlemeyin.
Bundan 6 ay önce hayatımın 2 saatini bu filmi izlemeye ayırmıştım.Filmden çıktığında hissetiğim şey, bir daha sonzuza dek konuşamayacığımdı.Günlerce bu filmin etkisiyle yerin birkaç santim üztünde süzülerek dolaştım.Daha sonra büyük bir hataya imza attım: bu filmi yeniden izlemeye gittim. Sinemada ağladım, duygusal bile değildi; sinamada güldüm, komik bile değildi; sinemada yaşadım, gerçek bile değildi.
Evet, 2 saatimi o filme verdim; şimdide kara kara aklımda o filmi tamamen çıkarabilmek için kaç yılımı vermem gerek onu düşünüyorum. Bir gün olsun winapımda " everybody is gotta learn sometimes " dinlememem için daha kaç ay geçmesi gerekecek onu düşünüyorum.
Bu filmde olabilecek en gerçek ve en gerçek üstü aşk var; eğer sizde de olabilecek en gerçek ve en gerçek üstü duygusal dünya varsa izlemeyin.Yoksa o iki saatiniz bütün bir hayatınıza mal olabilir.Bu tip bir duygusal dünyanız yoksa hiç izlemeyin; 2 saatiniz boşa gitmesin
limp-devil
limp-devil

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bana göre sinema tarihinin en gerçek filmi budur. Çünkü film tamamen bizi anlatıyor. Biraz insan olan herkesin başından geçmiş olabilecek birşeyden bahsediyor. Oyunculuk inanılmaz, konu akışı inanılmaz çekimler inanılmaz. İzlememiş olan herkese şiddetle değil sevgiyle tavsiye ediyorum :D