Sil Baştan
4,4

-Lord-
-Lord-

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel ve sürükleyici... bazı arkadaşlar neden yerin dibine sokmuşlar anlamadım... senaryo orjinal, oyunculuklar desen çok iyi, görsellik te başarılı... başından sonuna kadar sizi bağlayan bi film...
e-ergener
e-ergener

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatınızda hani yapıp yapıp tekrar düzene girdiğiniz eylemler olur ya. İşte bunun için bir filminiz kitabınız ya da oyununuz vardır. Ya da okuduğunuz bir yazı. Sil Baştan da benim için öyle. Ne zaman canım sıkılsa eski hatalrımı hatırlasam ya da yapmak isteyip de başaramadığım şeyler olursa direkt sarıldığım can simitlerimden en önemlisidir. Harikulade bir film, Jim Carrey üstadımızsın..
sari_23
sari_23

3 Haziran 2006 tarihinde eklendi
büyük umtLarLa gittim,beğenme çıtamı yüksekte tuttum ve buna rağmen bir saniye biLe hayalkırıkLığına uğramadım.CharLie Kaufman son yıLLarda sinema sektörünün başına geLen en marjinaL şey oLsa gerek.bütün kaLıpları yok eden,sınır tanımayan,kimi zaman saçmaLarmış gibi görünen ama mantığın güvenLi koLLarını da boşLamayan son derece acaip bir adam.bu nedenLe bizLere uLaşan iLk çaLışmasLarından beri hoşLanmışımdır tarzından...Kaufman bu defa karışık zihin oyunLarından önce günümüz ilişkiLerini ne kadar doğru yorumLamış onu görüyoruz.fırtınayLa başLayan iLişkiLerde insanLarın nasıL birbirLerinden koptukLarı hatta nefret ettiklerini bunu akabinde hayatLarının mahvoLmasıyLa 'uLan ne seninLe ne de sensiz oLuyor be' moduna girerek neredeyse öLüme kadar giden bir sürece giriLdiğini.beLki geneL oLarak sıradan bir sosyoLoji uzmanının saptamasına dahiL oLabiLicek ayrıntıLar oLsada senarist neyi nereye koyucağı konusunda başarıLıydı kanımca.yönetmen fiLme çok doğaLLık katmış.uzun Lafın kısası modern sinemanın son yıLLarda ki en şirin fiLmLerinden biri ortaya çıkmış.Jim Carrey beni bu performansLa çok şaşırttı,Kate WinsLet’da rahat oyuncuLuğuyLa bu karışık senaryonun aLtından rahatça kaLkıyor.asLında daha yazıLacak çok şey var ama ben haLa fiLmi sindirmeye çaLışıyorum.ben kaLbi kırık bir adam oLarak bu fiLmi bir daha izLeyebiLir miyim,biLmiyorum ama türden hoşLanıyor iseniz kendi tarzında ne kadar mükemmeL bir fiLm çıktığını göreceksiniz...
Soner Ç.
Soner Ç.

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir filmdi başka denecek söz yok. kate winslet jim carrey ee daha ne olsun. kesinlikle tavsiye ediyorum.
mennan
mennan

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle cok basarili bir kurgu var onunuzde. carry harika, winslet muhtesem.olay orgusu o kadar iyi kurulmus ki, sapka cikarmaktan baska bir sey yapamiyorsunuz.tam puan.
gokhan-lynch
gokhan-lynch

1 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmin vizyon yüzü görmemesi rezillik. gümüş nehir girmiş vizyona... bu filmden daha iyi olsa gerek. yuh
baranonline
baranonline

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi izlerken clemetine.in sürekli değişen saçlarının rengine dikkat etmeniz filmin farklı kurgusu içinde nerde olduğunu anlamanıza yardım edecektir.Heralde 2000li yılların şimdilik en unutulmaz filmi olmaya aday
bruceconrad
bruceconrad

10 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
evet bu bir başyapıt
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Vay vay vay !Şu senaryonun mükemmelliğine,şu yönetmenin işine bakın !Oyunculuklarına,verdiği mesaja bakın !Kusursuz bir film,dikkatle izlenmesi gerek,özellikle replikleri ve sahnelerden gelen sinyalleri kapmanız gerekiyor.Oyunculuklarda bir ayrıydı,jim carreynin sadece komedi adamı olmadığını görüyoruz,gerçekten mükemmel bir oyuncu.Hayatta yaptığımız hataları kafamızdan silebilsek,hiç hatırlamasak,o hataları tekrar yapma olanağımız gidiyormu yani ?Mükemmel bir önerme,kusursuz bir film!10/10
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

4 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim ve en iyi 10 filmim arasına girdi. Mükemmeldi yaa. Her dakikasından keyif aldığım ve tekrar tekrar izlemek istediğim bir film!
betyl
betyl

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu inanılmaz bir yapım! bu vakte kadar izlememiş olmama hayret ediyorum ve üzülüyorum. çok etkileyiciydi, büyüleyiciydi... mutlak doğru varsa; bu filmin hayatta en az 1 kez izlenmesi gerektiği...
üsstad
üsstad

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kate Winslet beni kendine öyle bir aşık etti kii bu filmle. süper bir film. süper oyunculuk. Kate Winslet sana aşığım , seni seviyorum Kate Winslet
Ayse K
Ayse K

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi Jim Carrey sadece komedyen olmadığını kanıtlamış oldu. Sonuna kadar izlemeniz gerek. Sıkılıp bırakmayın derim. Biraz karışık ama adamın mücadelesi izlenmeye değer. Çocukluğuna gittiği bölüm çok komikti. Nasıl diyor masanın altına girmiş annemin beni kucağına almasını istiyorum. Çok garip diyor. Filmi biraz Robin Williamsın aşkın gücü isimli filmine benzettim.
zdilaver
zdilaver

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok tatlı, çok farklı!..
esrak-1
esrak-1

2 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ozgun senaryosunun yanisira, Jim Carrey'nin oyunculuguna da beni hayran birakan bir film. Kadin erkek iliskileri hakkinda anlattiklari da insanin kalbine dokunmayi basariyor.