12 Öfkeli Adam
4,7

Esteban-2
Esteban-2

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bir filme verilmesi gereken ne kadar ödül ve söylenmesi gereken ne kadar övgü varsa hepsini toplayıp 12 Kızgın Adama gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. .10/10
Lykan
Lykan

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten adam gibi bir film müthiş dialoglar 1957 yapımı olmasına rağmen film müthiş. Hala günümüzde böyle senaryolar üretilemiyor varsa yoksa ticari kaygı ile yapılmış bol efektli yapımlar aslında onlarda hoş ama içlerinden kaliteli çok az film 10 numara tam bi insanlık dersi veriliyor herkesi izlemeye davet ediyorum 10/10
enesnail
enesnail

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
aynı mekanda geçen 9O dakika ve bu zamanın nasıl geçtiğini anlamamak. sadece konuşarak bir film hazırlamak fakat 1O puanı haketmek. hepsi bu film için geçerli. her sinema tutkununun izlemesi gereken bir yapım.
hak-online
hak-online

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film uzun bir süredir elimdeydi, ancak izlemeye fırsatım olmuyordu, film izleme vakitlerimde hep başka filmleri izliyordum, en sonunda 12 Angry Men i izlemeye karar verdim, filmin sonunda ne büyük bir hata yaptığımı anladım, böyle bir şaheseri daha önce neden izlemedim.. Klasikler arasında ayrı bir yer edinmiş az sayıda filmden birisi, kesinlikle izlenmeli,, 9.5/10
imhotep333
imhotep333

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
57 yapımı ,siyah beyaz,tek bir odada geçiyor ve tüm oyuncular erkek..! buna ragmen 8,8 almış bu sitede,imdb de ise 7. sırada. demekki neymiş oturup izlenmesi gerekiyormuş
10/10
gigildak
gigildak

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çooooooooook iyiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaa çoooooooook iyi 10/9.5
Aware
Aware

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bir filmin en önemli öğesi senaryodur. Tek sahnede çekilmiş, akılda kalıcı ve akıcı diyaloglara, müthiş senaryo ve oyunculuklara sahip bir film. Şimdilerde oturup siyah beyaz olarak izlemek sanki daha da bir anlamlandırıyor filmi. 1954 yapımı olması bir filmi sadece teknolojik nimetlerden uzak tutabilir, zekadan veya dehadan asla...10/10
sasili
sasili

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arşivimde ısrarla sakladığım 5 filmden birisi yıllar geçse de eskimeyecek bir tat.10/9
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek mekada gçene ama bourne serisinden bile aha çok aksiyon içeren bir film :D.harika yönetim ve mükemmel oyunculaar.oyuncuların işi zor çünkü fiziksel birşey yapılmıor sadece konuşma var ve sürekli konuşmalar sizi yormuyor.müthiş bir film.her zaman ilk 25 imde olacak bir başyapıt.
sunyataa
sunyataa

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
muthiş bir film sinemanın ne demek oldugunu çok güzel bi şekilde ta 1957 de ıspatlamış Sidney Lumet, sinemanın sadece avatar tarzı oldugu bı donemde degerının daha da ii anlaşıldıgını dusunuyorum ayrıca henry fonda da cok ii di dıger oyunculklar azıcık daha ii olabılrdı belkı ama genede mukemmellıgınden birşey kaybettirmemiş son olarak aklıma einsteinın bir sözü geldi önyargıyı kırmak atomu parçalamktan daha zordur demiş üstad henry fonda biraz başardı heralde bunu...
Chev
Chev

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ne varsa eskilerde var gerçektende..Müthiş,mükemmel..9/10
gogola
gogola

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film iyi ama mükemmel değil, bence 10 üzerinden 7. Özellikle 11 kişinin fikrinin diğer bir kişi gibi 'suçsuz' a dönmesi güzel işlenmiş ama karekterlerin bunu mükkemmel ve 10 luk düzeyde yansıttığını düşünmüyorum. Ama 7 puan bile izlemeye kesinlikle değeceğini gösteriyor.Güzel ama ilah değil.
sahan33
sahan33

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tek oda,12 adam ve bir başyapıt.Şimdi ki yapımcılar izleyip ders alsın.10/10
ill-key
ill-key

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Gurur, ön yargı, kibir, umursamazlık, çekimserlik, çoğunlukla hareket etmek, çekingenlik ve bunların karşında vicdan..Tek kelime ile harika bir film.. Bu filmi izlemek için çok geç kalmışım..10/10..
-alp-
-alp-

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sinema sanatında bence 'Mükemmel' kelimesinin en çok yakıştığı bir kaç filmden biri. Diğerlerini biliyorsunuz 'Godfather, Leon vs.' Sadece bir oda ve 12 adam. İşte sinema budur. 10/10 Vesselam...