Beyaz Melek

break-kubi
break-kubi

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
oncelıkle fılımı bugun ızledım
mahsun kırmızı gulun bu ılk deneyımınde bu kadar basarılı olacagını beklemıyordum ama yanıldım
oyuncu kadrosu senaryo ısleyısı tam anlamıyla mukemmel
sayılı turk fılmlerı arasında yerını aldı dıye bılırım kendı adıma
(babam ve oglum fılımnden sonra cekılmıs en ıyı turk fılmı dıye bılırım )
Özay D.
Özay D.

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izlemediğiniz bir film için neden sadece fragmanına bakarak süper film falan yazılır aklım almıyor. Hiç izlemediği filme puan vermek ayrı bişey zaten. Uğur Mumcunun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cehaleti dediği şey işte bu galiba.
bestbefore
bestbefore

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel bir film mahsun kırmızıgül olunca ön yargı oluşturmayın benim diyen senaristlere ve yönetmenlere taş değil kaya çıkartır.mutlaka ama mutlaka izleyin
e-ergener
e-ergener

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Türk filmleri listemde ilk 3 ten asla çıkmayacak bir film. Mahsun Kırmızıgül kendini bulmuş, asıl mesleğini. Sinema sektöründe ne yaparsa yapsın işlerinin çok güzel olacağına işaret gibi bu film. Dertleri olan bi kurumun içerisinde çekilmesi, bütün oyuncuların büyük üstadlar olması, hiç konu edilmemiş olayları konu etmesi de çok güzeldi. müzikler güzeldi yine Mahsunun eseri. Yani anlayacağınız 4x4 lük bir filmdi. puan 100 olsa 100, 1000 olsa 1000 o kadar
yaschine
yaschine

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ben de bır tek turk sıtelerınde goruyorum fragmanına bakıp fılme super dıyenlerı...enteresan wallaaa:)
hasibe-ekinci
hasibe-ekinci

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film kesinlikle izleyin.Mahsun Kırmızıgül ve emeği geçen herkese şükranlar.Filmden gerçekten ruhunuz ezilmiş olarak çıkıyorsunuz,bence sinema sanatınında yapması gereken bu.boş şeyler anlatmak değil etkilemek.Mahsun Kırmızıgül bir çok sinemacıyım diye geçinen insana bu işin nasıl yapılacağını göstermiş.Doğudan istanbul'a öyle bir bakmış ki oturduğu yerden bunu yapmaya çalışanlara örnek olsun.Anadolu işte böyle biryer insan olmak en büyük değer,bu film bizim gibi büyükşehirlerde ruhunu kaybedenlere çok şeyler anlatıyor.Eşkıya dan sonra doğudan batıya en güzel selam olmuş.
erhanpehlivan
erhanpehlivan

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün kız arkadaşımla beraber izledim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum.mahsun kırmızıgül bence takdire şayan bir film yapmış.usta oyuncuların performasnları inanılmaz özellikle nejat uygur.gitmeyi düşünen herkese tavsiye ederim,pişman olmayacaksınız.
semahos
semahos

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bakmayın siz dizilerdeki ağalara...
Filmin en bariz silahı ise duygusallığı. Gerek karakterler, gerekse aralarındaki diyaloglar; gözyaşlarınızı çok çabuk teslim almaya müsait. Yer yer espriler de var elbet. Özellikle Cezmi Baskın'ın ağalık sistemi üzerine attığı tiratta, 'Sıla' türü töreyi ele alan günümüz dizilerine yaptığı eleştiri, filmin belki de en komik ve keskin yanı. Oyunculuklar gayet iyi. Çoğu tiyatrodan aşina olduğumuz yüzler, karakterleri sahici kılmış.
Ama bu iyi niyetli çaba yine de şu sorunun altından kalkamıyor: Madem Doğu (ya da Güneydoğu) bu kadar iyi, niye bu ülkede çok uzun bir süreden beri 'Güneydoğu sorunu' yaşanıyor, niye bu uğurda o kadar insan ölüyor. Ana karakteriniz eli açık, son derece iyi niyetli bir ağa olunca, çözümler basit ama ya onların yetmediği yerlerde sistem nasıl işliyor? Film bu soruya cevap veremiyor. Ya da bu konuda da sorumluluğu Batı'ya mı yüklüyor; işte burasını pek anlayamadım...
buffykate
buffykate

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten fragmanını izlediğim an şoke oldum.Mahsun Kırmızıgül ismini ilk duyduğumda o kadar da güzel bir film olmadığını düşündüm fakat o ne fragmandı öyle.Tamamen yaılmışım çook güzel bir film olmuş Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ederim!!!!
efekaan1981
efekaan1981

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül nekadar kaliteli işler yapabilir arkadaşlar allah aşkına
sadece filmde duygu sömürüsü var
cadilknur
cadilknur

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

yarın gıdıcem kesınlıkle!
mahsun kırmısıgul'e bı sempatım yok
hatta antıpatım wa ama bu fılm gercekten super!oyuncularından we fragmanından cokta acık saten harıka bıse olduu!!!
veyselgundogdu
veyselgundogdu

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
tüylerim diken diken oldu fragmanını tv izlerken mahsun kırmızıgulu tebrik ederim gercekten sabırsızlıkla bekliyorum konu süper
bumerang700
bumerang700

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül yaptığı işlerde genelde sık dokuyup ince eleyen bir kişi.Prodüksyonlarını geç ama temiz yapar.Bunu yaptığı albümlerden çıkarabiliyorum.Fragmanı ilk gördüğümde Mahsun'un yüzünü gördüğümde şok oldum.Ardından yazan ve yönetmen koltuğundada olduğunu görüncede ikinci bi şok yaşadım.Üzerine vazifemi acaba diye aklımdan geçirmedim değil ama hayatlarının son baharlarını yaşayan(Allah hepsine uzun ömürler versin) emektar yıldızlarımızın birarada olduğunu görünce ve çarpıcı fragmanını defalrca izledikçe, iyi şeylerin çıkacağına kendimi kaptırdım.Büyük emek harcandığı belli olduğu için filmin promosyanunada çok erken başlanmaya gerek görülmemiş olacakki beklentiler şimdiden taşmış durumda.Uzun zamandan sonra gideceğim ilk türk filmi olacak.Umuyorum yanılmam ve umuyorumki sonrakileri teşvik eden önemli bir yapıt olur.Teşekkürler..
illuminatedeye
illuminatedeye

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
valla izlemeyi cok istiyorum ama bu filmle duygu isali olup,kırmızı bir burunla ve şişmiş gözlerle dışarı çıkmak beni çok korkutuyor.mahsun kırmızıgül'ün bu filmi yazıp yönetmesi beni ayrıca şaşırtmış bulunup,o kadar muhteşem tiyatrocuyu içinde bulundurdugu için herhalde güzeldir düşüncesi de kafamı karıştırmıyor değil.yani sonuc olarak fragmanından etkilendik ailecek cesaret edebilirsek gitmeyi düşünüyoruz çünkü büyük bir emeğin sonucu gibi gözüküyor
thetralbarmen
thetralbarmen

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Merhaba herkese öncelikle bu filim seyridilmeli ve destek olunmalı ,Neden diye soranlara şu cevabı vermek istiyorum.Çünkü bir baş yapıt ve Türk sineması için bir dönum ,insan a umut sevgi ve fedekarlığı anlatan bir baş yapıt olduğuna inanıyorum.Sevgi ve saygıylarla