Beyaz Melek
3,7

araps2
araps2

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
insanların duygularını kullanarak bir yerlere gelmeye calısan bir gise filmi babam ve oglum kalitesinde bir filim bekleyenler icin tam bir fiyasko!fılm unlu aktrıstlerle doldurularak guzel bır hale getirilmeye calısılsada kaliteden cok uzak ve tamamen ajitasyona dayalı bir film olmasının yanısıra zaten bılınen bır gercegı ınsanın gözüne gözüne sokması bir yerden sonra rahatsız ediyor.Eger huzur evine gittiyseniz ve bu rezillikleri zaten biliosnz size etki etmicek bi film.Ayrıca bütün oyuncular film sonunda dökülüyor.VAsAt
torres618
torres618

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film hakkında kötü yorum yapanlara acıyorum ce bu filmin 7.9 gibi düşük bir puan almasını sağlayanlarada acıyorum... en başta yönetmen ve yapımcı olarak mahsun kırmızıgülü görünce film yapmak kimlere kaldı diye düşündüm ama filmi izleyince çok yanıldığımı anladım...
asafir
asafir

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film harikaydı.film bize bizim Türklerin gerçek kültüründe ki saygıyı sevgiyi bağlılığı anlatıyor bunuda şehirlerdeki kültürel yozlaşma yada şartların ağırlığı dolayısıyla annesini babasını huzur evlerine verip bir daha onları görmeyenlerle, anadoludaki bu yozlaşmanın daha az olduğu hala kültürlerine adetlerine sahip çıkan insanlarla kıyaslayarak anlatıyor. bence başarılı ve etkileyici bir yapım. mahsun kırmızgül ve bütün oyuncuları tebrik etmek istiyorum.
boldheart
boldheart

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Konusu güzel oyunculukları güzel filmin gidişatıda güzel ama biyerler eksik daha iyisi yapılabilirdi ama buda oldukça iyi bir film başarılı buldum mutlaka izleyin
berfub
berfub

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çekim süper oyuncular süper senaryo yok bir şey olacak diye bekledik yok değmez
elifbeyza55
elifbeyza55

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence hayatımda izlediğim en ğüzel filmlerden biriydi.yapımcıda we kadroda da sorun yok.bu filmme kötü diyenlerdde mi bir sorun war bende mi anlamadım?
satinee
satinee

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
'İşte burada ağlamanızı istiyorum,burada düşünmenizi,burada gülmenizi vs...'diyen yönetmenin bir filmini izledim ben sadece.en nefret ettiğim yönetmen tiplemesidir bu.neyseki sadece ağlatarak,duygu sömürüsü ile başarı kazanan bu tip filmlerin hiç benim üzerimde etkisi olmamıstır.
dilosss
dilosss

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fragmanını izlediğimde büyülendim..çok çarpıcı geldi gözüme mutlaka izlemeliyim dedim..film başladığında ne umdum ne buldum oldu:)bende..bence mahsun kırmızıgülün senarist ve yönetmen olması için bir hayli yol katetmesi gerekiyor..değerli tiyatrocularımızada teşekkürler..
pesimist-18
pesimist-18

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filmin nesine bu kadar ağlıyorlar anlayamadım..ok film vasatı aşmış ama asla abartıldığı kadar bir film değil.10/6....
ozan-ozan-aydogan
ozan-ozan-aydogan

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
konu güzel seçilmiş ama yönetmen kaynaklanan problemler var
pervinsenyuz
pervinsenyuz

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle Mahsun Kırmızıgül'ü ve tüm emeği geçen sanatçılarımızı Yıldız Kenter,Erol Günaydın,Gazenfer Özcan, Nejat Uygur'u ve diğerlerini tek tek tebrik eder ellerinden öperim. Ben filmi izlemeye başladığımın 60.saniyesinden son anına kadar ağladım. Ağlamamın nedeni ve filmin özetle konusu ise şu;
Şehirleşme denilen olay, olgu, yaşam standartı ne dersek diyelim fark etmez. Betonlaşan şehirlerle birlikte yitirdiklerimizi gözler önüne sermekte bu film. Betonlaşan duvarlarla birlikte duygularımızıda nasıl kaybettiğimizi ve bizi insan yapan bu değerleri nasıl olupta unuttuğumuzu gözler önüne sermiş. Burada yaşananlar gösteriyor ki betonlar arasında yaşayanlarla toprakla yaşanyanlar arasındaki fark böylelikle ortaya konuluyor. Hepinizi tebrik ederim.Tüm gözyaşlarım benim ama tüm alkışlar, ögvüler, hatta artan mutluluklar hepinizin olsun.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek isterim.
medjai78
medjai78

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
insanların aciz yönleri ya da gariban olayları zaten insanları hep ağlatır. bunu iyi veya kötü bir yönetmenin yapması lazım değil. filme ağlamaktan kendini alıpta iyice irdeleyen insanlar filmin kötü yönetmenlik örneği olduğunu görmüşlerdir. madem ağlatacak bir film yapacak Mahsun bey(isminden açındırmaya eğimli)Darren Aronofsky gibi yönetmenlerden örnek alsın.

4/10 boş boş acındırdığı için.
onlypower
onlypower

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin genel teması güzel ama kurgu ve senaryadaki kopukluklar konuyu tam olarak seyirciye aktaramamış. keşke iyi bir yönetmenle değerlendirilerek çekilse idi. daha mı iyi olurdu? ama yinede başarılı sayılabilir
sevda-8522
sevda-8522

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinamaya gitmeden önce bu kadar güzel bir sonuçla karşılaşacağımı sanmamıştım.İzledikten sonra ne kadar mükemmel olduğunu anladım.Mahsun kırmızıgül deyönetmenliğini ispatlamış oldu bence.Oyuncularda harikaydı....
verda79
verda79

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile HARİKA bir film. Kesinlikle izleyin derim.