remziozay
15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben filmi beğenmedim.aynı konuyu film boyunca vurgulayarak duygu sömürüsü haline getirmiş mahsun...ayrıca anne baba sevgisi sadece doğu kültürüne ait değil.anamız babamız bizimde baştacımız...ustalara saygımız sonsuz bu arada..sağolasın yıldız kenter,erol günaydın ve diğerleri...6/10
öncelikle müthiş bir iş olmuş diyemeyiz çünkü bunu haketmiyor. ancak türk sinema stanandartlarının üzerine çıkmış diyebiliriz. ayrıca buram buram ajitasyon barındıran bu film bir arabeskçi olan mahsun krmızıgül ve temsil ettiği figüre de fazlasıyla uyuyor!!!!
güzel bir filmdi.ama daha iyiside olabilirdi. çok fazla olaylar gelişen bi film değil çok durgun.hayal kırıklığı oldu benim için.anlatılanlara göre bi film bekledim çok daha sıradan geldi bana.ama yinede fena değildi.
film çok fazla abartıldığı için sanrm çok şey bekleyerek gittim.kadro ve konu seçimi çok akıllıca onun dışında bişey yok.yaşlılar ve huzurevi deyince insann zaten gözleri doluyor ekstradan bişeye gerek görmemişler.üstelik doğu insanı ailesine daha bağlı daha saygılı gösterilmiş ve yine de iyi bir türk filmiydi en azından konu ve kadro itibariyle...
Hic abarti kelimelere gerek yok kesinlikle, guzel bir film, izlenilebilir, bu kadar! Oyle harika yada mukemmel degil. Ayrica filmin son sahnelerinden birinde tanimadigim bir dilden konusulmasi hic hosuma gitmedi.
çoğu kişi yönetmeni yüzünden olumsuz bakıyodu filme ama oyuncular sayesinde filme karşı merakınız artıyor ve izlemek istiyorsunuz.film güzel çok abartmaya gerek yok ama en azından akıcıydı izlerken sıkmıyor insanı.mahsun kırmızıgül de kendini tanıtma fırsatı buldu bu filmle.tavsiye ederim izleyin..
ben itiraf etmeliyim ki filmde ağladım.ama çok sıradandı,tekdüzeydi.usta sanatçılar filme ayrı bir nefes katmışlar.filmde ağlamamın tek nedeni ise huzurevi,hasta ve yaşlı insanlara hiç dayanamam.özellikle de işkence görüyorlarsa