Beyaz Melek
3,7

ekirmizibayrak
ekirmizibayrak

27 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bence bu film herkese kaybetmememiz gerken insani değerleri çok güzel öğretiyor. bence bu filmi izleyen herkes, önceden karar vermemenin ne kadar saçma ve anlamsız olduğunu öğrenmeli. bu filmi izledikten s onrada hala çekim hatalarından söz ediyorsanız. siz filmi izlerken kendinizi ordaki insanların yanında hissedememişsiniz demektir. bunu yapanlar varken sebebini kendinize sorun bence. bu filmde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
helincemre-bektas
helincemre-bektas

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kusurları var filmin evet. fakat filmi yapanın ilk tecrübesi olduğu için bu kusurları görmemezlikten gelmek en doğrusu 10 / 9
78erhan
78erhan

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
tamamiyle duygu işlenmiş olmakla birlikte bir çok yönetmenin ve oyuncunun Türk sinemasında bu havayı yakalayamamış olması M. kırmızıgül ü sıradan olmaktan çıkarıyor.. izlenilmesi kesinlikle tavsiye olunur bir filmdir..
akrep131
akrep131

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok keyifli bir film insanı gercekten de duygulandırıyor?

ve inanın insanlık dersi veriyor!
zeynep-06-95
zeynep-06-95

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi mahsun kırmızıgül den bu kadar güzel bir film beklemezdimmm
Duygu Çoban
Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Sinemadan çıktığımda gözlerim yanıyordu ağlamaktan :)Sırf oyuncular için gittim ve gittiğime de deydiTebrikler.
kaan-ua34
kaan-ua34

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Konu gerçekten müthiş. Geri kaldığımız bir konuyu değinilmiş fakat film genel olarak 10/5
Engin Yüksel
Engin Yüksel

2 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
değerlerimizi bize hatırlatan bir film 9/10
asafir
asafir

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film harikaydı.film bize bizim Türklerin gerçek kültüründe ki saygıyı sevgiyi bağlılığı anlatıyor bunuda şehirlerdeki kültürel yozlaşma yada şartların ağırlığı dolayısıyla annesini babasını huzur evlerine verip bir daha onları görmeyenlerle, anadoludaki bu yozlaşmanın daha az olduğu hala kültürlerine adetlerine sahip çıkan insanlarla kıyaslayarak anlatıyor. bence başarılı ve etkileyici bir yapım. mahsun kırmızgül ve bütün oyuncuları tebrik etmek istiyorum.
boldheart
boldheart

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Konusu güzel oyunculukları güzel filmin gidişatıda güzel ama biyerler eksik daha iyisi yapılabilirdi ama buda oldukça iyi bir film başarılı buldum mutlaka izleyin
elifbeyza55
elifbeyza55

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence hayatımda izlediğim en ğüzel filmlerden biriydi.yapımcıda we kadroda da sorun yok.bu filmme kötü diyenlerdde mi bir sorun war bende mi anlamadım?
sevda-8522
sevda-8522

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinamaya gitmeden önce bu kadar güzel bir sonuçla karşılaşacağımı sanmamıştım.İzledikten sonra ne kadar mükemmel olduğunu anladım.Mahsun kırmızıgül deyönetmenliğini ispatlamış oldu bence.Oyuncularda harikaydı....
sihirbaz-26
sihirbaz-26

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
geleceğinde bunlarla karşılaşmak istemeyen için başarılı olmuş bu tarz filmler olmalı hayatımızda..
nice.1
nice.1

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin yarısını zaten ağlamaktan izleyemedim. Mahsun Kırmızıgül’ den böylesine güzel bir film beklemezdim. Gerçekten muhteşem ötesi. 10/10
nilayy94
nilayy94

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok güsel ve duygu yüklü bir film.ben konusunuda beğedim açıkçası.bravo mahsun kırmızıgüle