Beyaz Melek
3,7

miyase-tatli
miyase-tatli

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
evet belki çok sıradan bi konusu war ama kesinlikle hayatn cok acı yanlarını bize gösterdiği için harika bir film. sadece huzur ewinin gerçekten 'Huzur' evi olup olmadığını tartışmıyor ayrıca hayatın kısalığından ve sevdiğimiz insanları aramızdan ayrılışının bizde nasıl etkiker bıraktığından da bahsediyor.eğer geröçeklerle yüzleşmek istiyorsanız izlemelisiniz bu filmi ve ders çıkarmalısınız. benden sölemesi... UNutmayın ailelerimiz bizim için cok önemli. omemli olan iyi günlerinde değil en kötü anlarında bile onlara sahip çıkabilmek. bizi bu günlere onlar getiriyor nede olsa .... neyse herkese ii seyirler:)
red02
red02

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
aslinda basta bircok kisi
gibi bende önyargılı gittim sunu belirteyim ekibin sağlam olması ve senaryonun da güzel işlenmesi filmi bence mükemmel kılmış.herkese tavsiye ederim son zamanlardaki güzel TÜRK filmlerinden biri.
Majör-2
Majör-2

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok büyük umutlarla gittim heralde ki hayal kırıklığına uğradım.Elbette güzel bir senaryosu var.Elbette duygusal sahneleri var.Ama yani kimse kusura bakmasın insanı hüngür hüngür ağlatacak bir filmde değil.Film o kadar durağan işledi ki bazı sahnelerde artık 'bitse de gitsem' dedim.Oyuncular çok iyiydi ama.Hakkını vermek lazım.Yıldız Kenter’e bir kez daha hayran oldum.Duygusallık olarak 'eh', senaryo açısından 'iyi', oyunculuk açısından 'harika' ama işlerlik açısından 'kötü' bir film.yine de 8 puan veriyorum...
alga
alga

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben de filmi beğenenlerdenim. Mahzun Kırmızıgül kesinlikle iyi bir hikaye anlatıcısı. Filmdeki olay örgüsü aslında çok karışık ve kısa bir zaman diliminde bu kadar olay bir arada yaşanmaz ama Mahsun Kırmızıgül bunları insanları rahatsız etmeyecek şekilde kurgulamayı başarmış.

Filmde beni rahatsız eden iki tane tasavvur vardı (Mükemmelleştirme ya da basitleştirme diyebiliriz). Biri huzurevinin insanı depresyona sokan hali, diğeri ise doğudaki ailenin dört-dörtlük hali. İki durumunda gerçekte artı ve eksileri olabilir. Tabi bunlara da çok itiraz etmiyorum. Sinema kurgu işidir, gerçekler biraz geride durabilir.

Filmde bir sürü kariyerinin doğruğunda sanatçı rol almış. Sarp Apak besbelli ileride sinemamızın vageçilmez bir oyuncusu olacak. Buğulu bakışları ile dikkat çeken Fadik Sevin Atasoy ise biraz geride kalmış.

Uzaylılardan, ajanlardan, cücelerden ve elflerden bunalan sinemaseverlere filme gitmelerini tavsiye ederim. Bu film bizim yapay sanal bir aleme değil düpedüz kendi hayatımıza odaklanmamızı sağlıyor.
ceroximo
ceroximo

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yoplumsal bir sorunu duygu yüklü bir şekilde anlatmış Mahsun Kırmızıgül. Sırf oyuncuları seyretmek için bile gidilir. Evet konu basit, ama daha ne bekliyorsunuz, sıkılmadınız mı cinli perili töreli türk filmlerinden. Mahsun 'u hiç sevmememe rağmen cidden çok iyi bir iş çıkarttığını söyleyebilirim. 2. Kez seyrederseniz çok fazla çekim hatası farkedersiniz, benden söylemesi:) Kadı kızının da o kadar kusuru varmış:)
ftmfyz
ftmfyz

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçektende çok duygusal bir film. büyüğe saygıyı tamamen yansıtmışlar. hakikaten huzur evlerinde ihtiyar insanlar öyle işkencelere maruz kalıyorlarsa çok yazık. ayrıca filmin kadrosu süperdi. " mahsun kırmızıgül çekmiş " deyip küçümsemek doğru değil...
m3hm3t-068
m3hm3t-068

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film süper di.Türk sinemasının böyle yapıtlara gerçeten ihtiyacı var.Ancak benim anlamadıgım bazıları doguluyla batılı arasındaki farklardan bahsediyor.Bunun farkla flan alakası yok birazla insanlıkla alakası var kişilerin sahsi karekterleriyle alakalalı birazda...
xkocx
xkocx

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu film babam ve oğlumdan sonra izlediğim en güldürücü ve ağlatıcı film.Gitmeyenler varsa tereddüt etmeden gitmelerini tavsiye ederim
orkon
orkon

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film tempo olarak güzel başlıyor ve sonra yavaşlıyor öyle de bitiyor.. çok sıkıcı sayılmaz yani sonunu görmek istiyorsunuz.. usta oyuncular sanki hep bildiğimiz sevdiğimiz rollerindeki gibi.. konu olarak çoğu duygusal ögelerden birer parça eklenmiş ve özellikle gözyaşı beklentisi var. bence diğer son dönem filmleriyle kıyaslarsak çok masraflı bir film gibi görünmüyor ve izlenmeye değer yeterince başarılı olduğunu düşünüyorum.
camomile71
camomile71

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
insanların otobüste bile artık yer veremeyecek kadar gözardı ettiği yaşlıların değerinin bilinmesi gerektiğini hatırlatan güzel bir film.ben çok beğendim ve film boyunca gözyaşlarımı tutamadım.Tebrikler!!!
pusat543
pusat543

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
SÜPER!!! Tek kelimeyle mükemmel bi film, bu günde kadar yapılmış en iyi Türk filmi, hayatta birebir örnekleri olan bu film, bize unuttuğumuzu en önemli değerlerimizi, atalarımızı gösterip ne büyük bi vefasızlık ettiğimizi hatırlatıyor.. Oyunculukta dahil 10/10 Mahsun Kırmızıgül'ü tekrar tekrar tebrik ediyorum
hafizeozdemir87
hafizeozdemir87

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
beyaz melek.......tek kelimeyle özetlersem film ''muhteşem''müzikler,konu,kadro bu hayatta en kıyımsız olduğum konu yaşlılardır bu filmde de öyle oldu, filme girdim bir başladım ağlamaya ta ki bitene kadar..milletten utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım.Ben geç dünyaya geldiğim için benim annem babam da yaşlı ama onlar o kadar sevimli o kadar iyiler ki ve iyi ki benim ailem...filme gidin ve maalesef çoğu insanın yitirmekte olduğu değerleri siz kaybetmeyin..ve son olarak şiddetle tavsiye edilir!!!
sahilll3
sahilll3

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tek kelime süper bir film.arkadaşın ısrarı üzerine girdim ama etkilendim.bu filmdede senaryo bağlanmış soru işaretlerine boğulmadım acaba o kişiye ne oldu faln dye.izlerkende zevk aldım.iki kere izledim ikincisinde dahi sıkılmadım.öğretici bir film.zevk alamayanlar da olduysa bence en azından filmden biraz olsun ders çıkarabilirlerdi.neyin ne olduğunu çok güsel yansıtmış.itiraf etmeliyim ki bu kadarını beklemiyordum.
voodoo25
voodoo25

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filme beni zorla soktular ve önyzrgılı oldığum için utanmam 20 dakika sürdü . Türkiyede büyük oyuncular var ve malesef biz bunun farkında değiliz. hayatımda gördüğüm türk filmlerinde en iyi mekanlar bu filmdeydi ve çıktığımda annem ile babama koştum bir arkadaş yazmış gerçektende ulus olarak kaybettiğimiz değerleri anlatıyor hele filmin en sonunda yazan yazı gerçekten çok anlamlı .
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle bir ibret dersi veren herkesin mutlaka kendinden bir şeyler bulabileceği bir saheser. hayatımda sinemada bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. mahsun kırmızıgülün ellerine sağlık, bu filmi yaptığı için her bakımdan bütün takdirleri hak ediyor. film de hiç bir abartı yok oldukça samimi ve saf gerçekten. 10/10