beyaz meleği dün izleme şansım oldu ve gerçekten çok güsel olmuş.bende mahsun kırmızgülü duyunca pek inanmadım ama oyuncu kadrosu ve mahsun çok güsel bir gerçeği yansıtmışlar.aslında bu filme herkesin gitmesi lazım çünkü ilerde neler karşımıza çıkacak bunu bilemeyiz.Asla ben öyle olmam bu hayatı yaşamam diyemeyiz.Hiçbirşey belli olmas.Günümüzde ne evlatlar var ana baba tanımayan bakın hala eskisi gibİ olmak isteyecek misinz?Mutlaka herkesin kendinde bişeyler bulabilceği bir filmdi...şimdiden herkese iyi seyirler...
Filme gitmeden önce Mahsun Kırmızıgül'ün adı geçtiği için önyargılı davrandım.Fakat Tv olsun gerek internet olsun oyuncular çeşitli yerlere konuk oldular izlenimler sürekli iyi yöndeydi.Ve eleştirmenlerden de tam not alıyordu film.Dün sinemaya gittim.Film daha ilk başladığı an heyecan,hüzünü beraberinde getiriyor.Gerçekten senaryo ve yönetmenliğini iyi yapmış Mahsun...Tabi ki filmin oyuncularıda hep Türk tiyatrosunun önde gelen isimleri.İzlemenizi tavsiye ederim film muhteşem olmuş.
peşin hüküm yaptım mahsun dedim gitmem dedim:( ama gördümki gerçekten büyük haksızlık etmişim. ben hayatımda bu kadar hiç duygulanmadım. hayata dair o kadar çok şey gördümki bu filmde. gerçekten yüreğine ve emeğine sağlık mahsun kırmızıgül ağla ağla bir paket selpak bitirdim. o duyguyu veren büyük üstatlarıda unutmamak lazım! hepinize çok teşekkür ediyorum bize böylesine güzel bi film izlettiniz için! mahsun kırmızıgül sanada sanat hayatında başarılar diliyorum tekrar yüreğine sağlık.
mahsun kırmızgül den bu kadar süper bir iş çıkaracağını tahmit etmezdim. Ayakta alkışlıyorum mahsunu.. Anne babanın evlat üzerindeki hakkı, yaşlandığımızda bizi bekleyen durumlar, gerçekten hiç kimsesi olmadığı için huzurevinde yaşamak zorunda olanlar, evlatları, tüm yakınları hayatta olduğu halde huzurevinde yaşamaya mahkum edilmiş büyüklerimiz... bunları yalın bir anlatımla anlatan bu filmi mutlaka izlemenizi öneriyorum. bir paket kutu mendille gitmenizi öneririm. Babam ve oğlum dan sonra süper Türk yapımı olduğunu belirtmeliyim.
Film ilk gündeme geldiğinde oyunculara baktım mahsun kırmızıgül hariç hepsi tiyatroda dev isimler.Okuduğumda filmin konusunda iyi olduğunu anladım ancak yönetmenliği mahsun kırmızıgül ün yaptığını görünce açıkçası şüpheyle yaklaştım.Bu kadro ve konuya daha iyi bir yönetmen seçilebilirdi diye.Ancak filmi izledikten sonra mahsun kırmızıgülün gayet güzel bir iş çıkardığını fark ettim.Kaliteli bir film olmuş.Böyle kadro kolay kolay bir araya gelmez.Film kalite kokuyor.Her açıdan.Türk sineması açısından gerekten güzel.Umarım böyle kaliteli Türk yapılmaya devam eder...
filmi daha izlemedim ama ilk fırsatta izlemeye gidicem.gidenlerden öyle güzel ve duygusal tepkiler aldım ki izlememem mümkün değil.Mahsun Kırmızıgül ün şarkılarını her ne kadar dinlemesemde yeni adım attığı bu sinema işinde ona başarılar diliyorum...
dun aksam izledim filmi ve cok begendim.turk sinemasinda basarili olan ender filmlerden biri oldu bence. mahsun kirmizigul bu ilk deneyiminde gayet de basarili bir is cikardi basarilarinin devamini diliyorum mahsun abi
ilk olarak şunu söylemeliyim;şarkıcı/türkücü mahsun kırmızıgül'ün kendi yazıp yönettiği bir sinema filmi çektiğini duyduğumda bu beni biraz düşündürmüştü.daha sonra filmin fragmanını gördüğümde çok şaşırmıştım.bugün filmi izlediğimde daha da şaşırdım açıkçası.beyaz melek iyi bir türk filmi.özellikle çekimler çok güzeldi.bu amaçla filmin görüntü yönetmeni eyüp boz'u kutlamak gerekir.film istanbul manzarısıyla açılıyor ve daha sonra kamera usulca aşağıya doğru inip hastaneye giriyor.bu açılış sahnesi çok iyiydi.tek planda çekilmiş gibi duruyor ama emin değilim,bir kere daha görmek lazım galiba.zaten filmde bir yönetmen olarak mahsun kırmızıgül'ün yükünü hafifletenler de eyüp boz ile birlikte filmin usta tiyatroculardan oluşan dev oyuncu kadrosu.huzurevindeki her karekterin farklı bir hikayesi var.her hikaye de insanı fazlasıyla duygulandırıyor.salonda ilk yarıdan sonra ağlamaktan olsa gerek,burun çekenlerin sayısı artmaya başladı.onlardan biri de bendim tabii.duygusal sahnelerin ardından bazı güldüren bölümler giriyor araya ve sonra yine başka bir karekterin acıklı hikayesiyle hüzünleniyoruz.filmin ilk yarısı huzurevinde geçiyor.ikinci yarı da ise diyarbakır'a doğru yola çıkıyor kahramanlarımız.bu nedenle beyaz melek için duygusal bir yol filmi demek de yanlış olmaz.işte bende bu diyarbakır'da geçen sahneleri çok sevdim.bugünlerde medya tarafından töreristlerin merkezi olarak gösterilen diyarbakır hakkında olumsuz düşüncülerimizi kırdı bu film bence.şunu itiraf etmeliyim ki filmdeki diyarbakır'ın gerçek diyarbakır olduğunu düşünüyorum.bu amaçla kırmızıgül iyi bir iş çıkarmış.diyarbakır'da atlarla cirit oyunun oynandığı sahneler de çok iyi çekilmiş.bu arada filmin müzikleri de çok iyi.birbirinden başarılı oyunculukları,iyi yönetmenliği,bir duygu sömürüsü yapıyor gibi dursa da yinede kötülemeye gönlümün el vermediği iyi senaryosuyla izlenmeyi hakeden bir türk filmi.
filmi çok merak ederek gittim. açıkçası mahsun kırmızıgül hakkında biraz endişem vardı.. ama filmi izledikten sonra bu adam çok iyi iş çıkarmış dedim. konu oyuncular ve müzik gerçekten çok yerinde seçimler. ellerine sağlık herkesin.. ve kesinlikle gidilip önemli dersler çıkarılması gereken bi film.. saygılar..
biz alışık olmadıgımız bırı alısık olmadıgımız bısey yaptıgında on yargıyla yaklasıyoruz bu filmede eminim bu gözle bakılıcaktır.Ama gercekten basarılı bır fılm olmus ustelık aglatmasıda cabası. bir ilk icin ıyı bır basarı eksikleri muhakakkı var buna ragmen yıne de ıyı emektar oyunculara gosterdıgı saygı da takdır edılecek bır davranıs mahsun kırmızıgule basarılar yolu acık olsun ızlenılebılecek bır fılm sahsen ben de agladım :)
Filmi galada izlerken Mahsun hemen yanımdaydı ve ilk tebrik eden ben oldum. Adam kendi filmini izlerken öyle heyecanlıydı ki... Bazı sahnelerde beraber ağladık. Arada bir bakıp bizim tepkilerimizi ölçtü. Ama gerçekten kendisinden beklemediğim bir performanstı. Tebrik ederim. Yılların yönetmeni Engin Ayça ve diğer birkaç yönetmen, otursun bu filmi izlesin sonra tekrar bi daha film çeker mi karar versin. Bu arada Mahsun kendi işini yapsın demek artık klişe oldu. Bi insan birçok şeyi bi anda yapabilir. Hele hele bu iş sanatsa... Ayinesi iştir kişinin... Ben gazeteciyim şimdi senaristlik yapıyorum mesela... Hata mı ediyorum. Çok saçma bi mantık bu... Ona bakarsanız Yavuz Turgul da Kendo hocasıdır. Git kendi işini yap mı diyeceğiz adama...
Ben henüz filmi izlemeyenlerindenim yinede yorum yazmak geldi içimden,yorumların çoğu o kadar güzelki fragmanını izlerken gözlerim doldu filmi izlesem demek ki daha da büyük bir duygu yoğunluğu yaşicam.Mahsun Kırmızıgül kalbinin derinliklerindekileri bu şekilde dile getirdiğin ve paylaştığın için seni ayakta alkışlıyorum.
flimi 2 gün önce izledim ve çok beğendim.gerçekten başarılı olmuş.unutulmuş gerçekler tekrar yansıtılmış.mahsun beklemediğim kadar iyi oynamış tebrik ederim.buarada eğer seyretmeye giderseniz mutlaka yanınızda selpak bulundurun..