Beyaz Melek
3,7

manga852
manga852

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Uzun zamandır böyle duygusal dramatik bir film izlememiştim. Mahsun Kırmızıgül iyi bir film çıkarmış. İzlenmeye değer bir film. Türk Sinemasında nadir rastlanan filmlerden bu yüzden 9/10
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kusursuz, kusursuz arkadaşalr bu filmi başarılı yapan tek şey oyuncu kadrosu değila rkaplandaki altyapı şu ana kadar hiç bir türk filminde denenmemiş bir çalışmalar sonucu elde edilen başarıdır. film müzükleri için kurulan koronun ne kadar başarılı olduğunu, mahsun kırmızıgülün ne kadar iyi yönettiğini, mekanalrın nasıl konu ile alakalı oldukları gibi bir kurgu bütünlüğü sağlayan ekibe çok teşekkür ediyor ve kendi filmlerimize yapılan sert eleştirileri bu filminde aldığını buradaki yorumlardan da görebiliyoruz ama amerikan filmlerinde gördüğümüz iki aksiyon sahnesi sonucu hollywood bu ya diyip bizim bu filmdeki bu başarıyı görüp bu yermenin bir anlamı yok arkadaşlar bu ekip daha ne filmler çeker toplumsal konuda işler, suçta işler, komedi ve aksiyon da işler yeterki kendi filmlerimize kendimiz kota koymayalım. filmin özünü anlamayan arkadaşlara hatırlatıyım birlikten kuvvet doğar teması burada bizim için geçerlidir. bu filmde yeteri kadar ağladım en duygusal en dram denilen amerikan filmlerinde bile ağlamayan ben - babam ve oğlum da da ağlamayan ben , bu filmde hüngür hüngür ağladım. amacına ulaştığını ve amacını belirttiğine yürekten inanıyorum ve mahsun kırmızgülün daha sonraki projelerinde görüşmek üzere kendisine teşekkür ediyorum. 10/10
zgrklc
zgrklc

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
konservatuarda okumasının faydalarını gormeye basladık mahsunun muzıgınıs evmem ama akıllı adam kesınlıkle fılm cıddı saglam olmus ıkıncı yorumum bu
hasancannn1974
hasancannn1974

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Türkiyenin en güçlü seslerinden biri....albümleri milyon satıyor ve sanki sıradan bir adammış gibi adından söz edenlere hayretle bakıyorum 12 çeşit müzik aleti çalan türkiyedeki tek sanatçı..ve yaptığı flim ilk flimi olmasına karşın abd den 3 ödül almış tek sanatçımız flime gelince saçma sapan argo kelimelerle kendini flim çevirmiş sanan insanlara siz 10 puan verin bu muhteşem adeta insanlığımızı yeniden düşünmemize yol açan muhteşem flime bu puanı verin bence düşük puanın tek sebebi sanatçımızın doğulu olması batılı olsaydı 9 dan aşağı almazdı.........
Ayaz
Ayaz

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül’ü kutluyorum.Herşeyiyle mükemmel olmuş.Tiyatro sanatçılarımızın ustalıklarıyla türk sinemasının unutulmazları arasına girecektir.
torres618
torres618

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film hakkında kötü yorum yapanlara acıyorum ce bu filmin 7.9 gibi düşük bir puan almasını sağlayanlarada acıyorum... en başta yönetmen ve yapımcı olarak mahsun kırmızıgülü görünce film yapmak kimlere kaldı diye düşündüm ama filmi izleyince çok yanıldığımı anladım...
verda79
verda79

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile HARİKA bir film. Kesinlikle izleyin derim.
mertmert-23
mertmert-23

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film doğrusu.mahsun kırmızıgülün ilk deneyimi olmasına rahmen süper.
askasurgun-05
askasurgun-05

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Eleştiren arkadaşlar duygu sömürüsü olduğunu söylüyorsunuz.Siz duygudan ne anlıyorsunuz bilmiyorum,eğer mesaj alabiliyorsanız o filmden,eğer duygu olupta duygusal oluyorsanız kusura bakmayın size katılmıyorum.Üstelik o kadar usta oyuncular varken.Senaryosuyla,müziğiyle,oyuncularıyla muhteşem bir film.Emeğe saygılı olalım lütfen.Bu film sosyal sorumluluk projesine dönüştü.Adına yasa çıktı.Huzurevlerine bağış yapıldı.Hayatın gerçeklerini bize tüm gerçek yüzüyle gösterdi,sonrasında tv lerde huzurevlerinde yaşanan vahşeti gördük.Buna rağmen eleştiren arkadaşlara insaf diyorum.Ama açık saçık küfürlü bir film olsa göğe çıkarırsınız.Yapmayın arkadaşlar böyle toplumsal filmlere ihtiyacımız var.Böyle filmlere destek verelim ki sayısı artsın.Size tavsiyem bu filmi mutlaka izleyin.Ben 3 kere izledim doyamadım.
desirexx
desirexx

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben de çok begendim.her şey yerli yerinde abatılı bulan arkadaşlara katılmıyorum.mahsun kırmızıgül'e bravo.yıldız kentere de bayıldım nejat uygur zaten 10 numara hepsi bir arada izlenmez mi ya
gulcangulben
gulcangulben

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş.
redrose7373
redrose7373

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok başarılı bir film.Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ediyorum. Herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum
Aykut A
Aykut A

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
vizyondaki diğer gösterilen filmlere göre beyaz melek topluma mesaj vermesi açısından çok güzel bir film . bu film sayesinde bir çok bakıma muhtaç yaşlıların yakınlarına asgari ücrete bağlı maaş yardımında bulunulacak. sinemanın asıl amacı topluma ışık tutmaksa toplumu yansıtmaksa beyaz melek o bakımdan tam bir sinema filmi.o yüzden tebrik ediyorum mahsunu yürekten alkışlıyorum .
acisekerr
acisekerr

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgul un yazıp yonetıp oynadığı bır fılm ne kadar guzel olabılır dusuncesıyle gıdıp helal olsun adama dedığım bır fılm.ayakta alkıslıyorum mahsun kırmızıgul u.ancak bu kadar guzel olabılır 1010.adamın bu fılmde ayrı bır havası var cozemedım.turk sınema ve tıyatrosunun emekcılerınınde etkısı yadsınamaz tabı kı.agla agla bı hal oldum.mutlaka gorun.
cane72
cane72

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika.... başka diyecek bişey bulamıyorum...