film harikaydı. hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. çok etkilendim. mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum. aslında filmde huzurevindeki yaşlıların yaşamından ziyade doğulu insanların aile kavramına verdiği önemde vurgulanmış gerçekten çok güzeldi. tebrikler
Müthiş bir film olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum bu kadar duygusal bir film gerçekten az bulunur.Tam bir hayat dersi niteliğinde.Herkesin gidip görmesi gerekiyor.Oyuncularda süperdi.
Neden seyircilerimiz sadece dram olayını lanse ediyorlar, bence ikinci planda olmalı, film mesajlarla dolu ve dramatize edilerek desteklenmiş, duygu sömürüsü olduğuna inanmıyorum ayrıca unuttuğumuz bazı değerleri hatırlattığı için Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür ediyorum, hayat eğlenceden ibaret diyenler Çılgın Dershane'ye gitsin...
filmi 3.defa sinamada izledim ve her defasında farklı duygularla sinemadan ayrıldım.bazıları herşeyin açıkça anlatıldığından seyirciye yorum şansı bırakmadığını söylüyor ,bu film zaten seyircinin yorumu üzerine kurulmuş bir film değil türkiyede yaşananları ve bunların önlenmesi için gerekenleri açıkça anlatmış mahsun kırmızıgül.zaten film bu yönüyle yapılan diğer dram filmlerinden ayrılıyor.ayrıca filmde çokça acıtasyon yapılmış ve türk halkının duygusallığından yararlanılmış diyenlere katılmıyorum,çünkü filmde oldukça komik sahnelerde var özellikle ali sürmeli vecezmi baskının oynadığı kareler oldukça komikve düşündürücü sahnelerdi.türk sinemasına gönül verenler bu filmi mutlaka sinemada izlesinler.ben baştada yazdığım gibi 3.defa sinemada izledim.ama zaman ayarlayabilirsem 4.kezde izlyebilirim!!!!!!!!!!!!!
Mahsun Kırmızıgül beni utandırdı. önyargılarla gittiğim film benim gibi birini bile ağlattı. oyunculukları da atlamamak gerek tabii müzikleriyle beraber her şeyiyle mükemmeldi. hele Mahsun'un o kadını dövme sahnesi ne kadar profesyoneldi.. gururunuzu yıkın ve Mahsun'un iyi iş çıkardığını kabul edin ben ettim.
annem yüzünden izledim türk filmine gidelim die tutturdu.iiki izledim ve çok şey kattı bana mesela bu hafta içi elimde hediyelerle huzurevine gidicem ve bnu mümkün olduğunca tekrarlıcam.ii seyirler...
bu filme kötü,beğenmedin vb diyenler ya filmi izlemeden yorum yapıyorlar ya da filmden anlamıyorlar.filmden anlayanlar gibi ben de filmi çookkkk beğendim. tek kelimeyle " mükkemmmelll" !!!!! Mahsun kırmızıgül'ün ellerine sağlık.
bende çok beğendim filmi.gerçekten çok ders verici bir film.doğu insanının şuana dek kötü yönleri sergilendi vizyonlara.bu onlara büyük bi kapak olsun.doğu insanı böyledir işte..
Ben bazı şeyleri anlamıyorum.Günümüzde herşeye önyargı ile yaklaşılıyor.Mahsun Kırmızıgül için konuşuyorum.Adama şans vermiyoruz.Bakın bence çok guzel bi senaryo ve çok güzel bi oyunculuk.Seyrettiğim en iyi ikinci türk filmi Eşkıya ile kıyaslıyorum.İnsanı gercekten çok derınden etlıleyen bir filmdi.Emeği geçen herkese bize bazı şeyleri hatırlattığı için çok teşekkur ediyorum.
Önyargılarımla gittim aslında ama gerçekten çok güzel bi film olmuş..Tebrikler Mahsun Kırmızıgül aynen bu yolda devam edersen daha çok güzel işler başarcaksın...
Ben filmi dün akşam izledim. Ve şu ana kadar izlediğim en mükemmel ve en anlamlı Türk filmiydi. Ama filmi gerçekten yüreğiyle izleyenler anlar. Ben doğuluyum ve bu filmi izledikten sonra bir kere daha doğulu olduğum için kendimle ve kültürümle gurur duydum. İnanılmaz olmuş ve hiçte yorumcuların yazdığı gibi abartılı değildi hatta eksiği bile vardı diyebilirim. Ayrıca filimde konuyu basit bulanlar var, nasıl olurda böylesine gerçek yaşamdan alınan ve şu anda günümüz Türkiye sinde yaşanan sorunlara ve sıkıntılara ayna tutan bu filmi basit bulabilmişler hayret ediyorum. Onların duygularının olmadığını düşünüyorum.Mahsun Kırmızı gülü bende ne oyunculuğunu ne de şarkılarını hiç beğenmezdim tarzım değildi açıkcası , Ama dün filmden sonra yanımda olsaydı alnından öpecektim.Gurur duydum ve helal olsun sana Mahsun en güzel takdirleri ve yorumları hak ediyorsun.Filmine 10 üzerinden 10 veriyorum. Teşekkürler...
filmin başlarında hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Anlatıldığı gibi hüngür hüngür ağlamadım.hatta arada çıkmak istedim güzeldi ama çok derin değildi konular ama filmin devamı süüpperrdiii...:) herkese öneririm ağlamaktan başım ağrıdı bu flim bence bi 3 saat daha sürmeliydi çok konuya değinilmiş ayrınlılarla bi kaç saat daha izlenirdi.Çok duygulu anlamlı bir flim tebrik ederim bence 2. seriside olsun derimm....Emektar herkesin gönlüne sağlık...Nejat uygurun espirileride süperdii :)Tekrar izlicemmm
bazı karakter seçimleri yanlış olmuş sadece.. bence bu sorun da giderilseydi çok daha duygu yüklü sahneler çekilebilirdi. yıllardan beri ekranda gördüğümüz sanatçılaın komedyenlerin, böylesi duygusal sahnelerde görmek biraz şaşırttı, fazla benimseyemedim kendi açımdan, ama bazıları da vardı ki tam karakterine oturmuştu, örneğin yıldız kenter... inanılmazdı, harikaydı, gerçekten etkileyiciydi..