ayazmusic
1 değerlendirme
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
valla arkadaşlar film çok güzel olmuş.. açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum.. keke ali çok güzel iş çıkarmış:) oyuncular gereğinden fazla ii oynamışlar.. hele filmin müzikleri süper olmuş. gerçekten son zamamlarda izlediğim en iyi filmlerden birtanesi.. eğer zamanız varsa gidin izleyin pişman olmazsınız..
filmi daha bugun izledim ve sinemadan çıktıktan sonra bile kendimi toparlayamadım.çok derin bir etki yapıyor sizin de dediğiniz gibi derinimize işliyor.mahsun kırmızı gül ü gerçekten tebrik ederim.harika bir projeye imza atmış.filme girerken kadrosunu bilmiyordum.izledikçe kadrodan büyülendim.tam bir görsel şölen,gerek senaryosuyla gerek kadrosuyla,gerek çekimleriyle..herkese tavsiye ediyorum.
süper bir flim herşeyden önce yönetmen olarak mahsun kırmızıgül ü görünce saçma olabilir ama süper bir iş çıkarmış.. ayrıca oyuncuların çoğu tiyatrocu bu ayrı bi özellik flimi izlediğimde çok etkilendim...bence harika bir flim...
beklemeyin gidin kesinlikler seyredin bu film son yılların değil gelmiş geçmiş en harika türk yapımı film kadro zaten şahane oyuncuların performansları mükemmel mahsunu çok beğendim gidin diyorum gidin ve ağlayın
oncelıkle fılımı bugun ızledım mahsun kırmızı gulun bu ılk deneyımınde bu kadar basarılı olacagını beklemıyordum ama yanıldım oyuncu kadrosu senaryo ısleyısı tam anlamıyla mukemmel sayılı turk fılmlerı arasında yerını aldı dıye bılırım kendı adıma (babam ve oglum fılımnden sonra cekılmıs en ıyı turk fılmı dıye bılırım )
kesinlikle mükemmel bir film mahsun kırmızıgül olunca ön yargı oluşturmayın benim diyen senaristlere ve yönetmenlere taş değil kaya çıkartır.mutlaka ama mutlaka izleyin
Türk filmleri listemde ilk 3 ten asla çıkmayacak bir film. Mahsun Kırmızıgül kendini bulmuş, asıl mesleğini. Sinema sektöründe ne yaparsa yapsın işlerinin çok güzel olacağına işaret gibi bu film. Dertleri olan bi kurumun içerisinde çekilmesi, bütün oyuncuların büyük üstadlar olması, hiç konu edilmemiş olayları konu etmesi de çok güzeldi. müzikler güzeldi yine Mahsunun eseri. Yani anlayacağınız 4x4 lük bir filmdi. puan 100 olsa 100, 1000 olsa 1000 o kadar
Gerçekten fragmanını izlediğim an şoke oldum.Mahsun Kırmızıgül ismini ilk duyduğumda o kadar da güzel bir film olmadığını düşündüm fakat o ne fragmandı öyle.Tamamen yaılmışım çook güzel bir film olmuş Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ederim!!!!
yarın gıdıcem kesınlıkle! mahsun kırmısıgul'e bı sempatım yok hatta antıpatım wa ama bu fılm gercekten super!oyuncularından we fragmanından cokta acık saten harıka bıse olduu!!!
Hiç kimse bu filmi izlemeden yorum yapmasın derim.bazı kişiler mahsun kırmızıgül ile sinema terimlerini yan yana koymak istemeselerde unutmamak gerekirki sinemaya gönlünü veren bu kadar ünlü ustayı mahsun kırmızıgül yan yana getirdi.bence bu takdir edilmesi gereken bir başarıdır.bu kadar usta oyuncunun oynadığı bir filmin kötü olacağını sanmıyorum.ilk izleyenlerden biride ben olacağım.
slm herkese flimi izlemedim ama harika bir sinama flimi olduğunu biliyorum bizzat çekimlerinde bulunduğum için gözlemlediğim kendi görüşüme dayanarak olağan üstü performans sergilenmiştir tamamen gerçekle birebir çekildiğine inanıyorum flimin herkesin izlemesini cani gönülden istiyorum arif babaya selamlar