Beyaz Melek
3,7

regina-bet
regina-bet

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgul güzel bir film cekmıs.izlerken bol gozyası dökülen.guzel ama beklediğim kdr değil.belkide beklentiyi çok tuttugum içindir ama genede izlenmesi gereken fimlerden biri kesinlikle.
fundagulcakmak
fundagulcakmak

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çoğu kişi yönetmeni yüzünden olumsuz bakıyodu filme ama oyuncular sayesinde filme karşı merakınız artıyor ve izlemek istiyorsunuz.film güzel çok abartmaya gerek yok ama en azından akıcıydı izlerken sıkmıyor insanı.mahsun kırmızıgül de kendini tanıtma fırsatı buldu bu filmle.tavsiye ederim izleyin..
dilbade1985
dilbade1985

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi.ama daha iyiside olabilirdi.
çok fazla olaylar gelişen bi film değil çok durgun.hayal kırıklığı oldu benim için.anlatılanlara göre bi film bekledim çok daha sıradan geldi bana.ama yinede fena değildi.
asezaidogan
asezaidogan

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
böyle bazı filmleri abartıp göklere çıkarma merakımız devam etmekte.
Duygu sömürüsü yaparak prim yapıyorsun ve herkes sırtını sıvazlıyor.
Sonra da eski melodramlara burun kıvırıyorsun.
Öyle güzel filmler 3-5 seyirciye oynayıp vizyondan çıktı.
Destekse öyle filmleri destekleyin bence.
casus-21-1991
casus-21-1991

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
ne demek kürtleri övmüş be. sen filmi tam izlemedin galiba. doğuda yaşayan herkes. önce bi araştır daha sonra konuş. ben diyarbakırlıyım ama sen daha fazla türküm
omer161
omer161

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bugün izledim filmde senaryo namına bişey yok mesela film arasında filmin devamında ne olacak diye hiç merak etmedim. yorumlara şaşırdım
baharmacun
baharmacun

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim.En güzel,en duygusal filmlerden biriydi benim için.Güzel mesajlar verilmiş.mutlaka seyredilmeye değer...
ozan-ozan-aydogan
ozan-ozan-aydogan

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
konu güzel seçilmiş ama yönetmen kaynaklanan problemler var
amert-21
amert-21

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül ü gerçekten tebrik ediyorum onu eleştirenlere bu film kapak olsun bende alemin tek kralı var oda mahsun kırmızıgüldür
ezgieksioglu
ezgieksioglu

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film panolarda tanıtımını gördüğümde Mahsun Kırmızıgül den yönetmen senarist mi olur demiştim ama kesinlikle yanıldım bugün gittik filme film boyunca ağladım diyebilirim hem ağlatıp hem güldürmeyi profesyönelce başaran bir film kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Tebrikler Mahsun Kırmızıgül e... Emeğe sağlık
balta3526620
balta3526620

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya kardeşim neden insanlara önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki bende mahsunun kişiligini begenmiyorum ama senaryo olarak çok başarılı ve farklı bir film olmuş helal olsun ...gercekten beklemıyordum bukadar. teşekkürler
merve507
merve507

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir filmdi...mahsum kırmızıgül'ü hiç sevmezdim ama diğer oyuncuların kaliteli olduğunu düşündüğüm için filme gittim...ama ne yalan söyleyeyim mahsumu bile beğendim kesinlik tavsiye ederim...izlemeye değer...
kadir-okumus
kadir-okumus

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar ben bu fılmı dun ızledım,ben kolay kolay aglamam ama bu fılım benı aglattı,anne ve babalarımızın kıymetını bıleleım ve onları yanlız bırakmayalım ,tsk ederım mahsum kırmızı gule boyle bır fılme ımza attıgı ıcın
gizem-demirag
gizem-demirag

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ya mukemmel otesı bısey bu ya... bayıldım...aglamaktan yerımde duramadım.. etkıleyıcı eve donunce anama babama tekrar sarıldım...herkesın buyk kucuk her ınsanın ızlemesı şart !!!!
mine136
mine136

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim gerçekten türk filmine tepeden bakanların izlemesi gerektigi bi film..bence cok basarılı bi yapıt ayrıca her karesi mesaj ve anlam dolu..emegi gecen herkese helal olsun...