hasibe-ekinci
16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film kesinlikle izleyin.Mahsun Kırmızıgül ve emeği geçen herkese şükranlar.Filmden gerçekten ruhunuz ezilmiş olarak çıkıyorsunuz,bence sinema sanatınında yapması gereken bu.boş şeyler anlatmak değil etkilemek.Mahsun Kırmızıgül bir çok sinemacıyım diye geçinen insana bu işin nasıl yapılacağını göstermiş.Doğudan istanbul'a öyle bir bakmış ki oturduğu yerden bunu yapmaya çalışanlara örnek olsun.Anadolu işte böyle biryer insan olmak en büyük değer,bu film bizim gibi büyükşehirlerde ruhunu kaybedenlere çok şeyler anlatıyor.Eşkıya dan sonra doğudan batıya en güzel selam olmuş.
tek kelimeyle müthiş bir filmdi herkesin kendinden bişeyler bulabilceği bir film müzikler cast çekim hepsi tek düzeliğin dışında abartısız 10 üzerinden 10 mahsun kırmızıgül bence müziği bırakmalı sadece sinemaya hizmet etmeli :)
filmi çok merak ederek gittim. açıkçası mahsun kırmızıgül hakkında biraz endişem vardı.. ama filmi izledikten sonra bu adam çok iyi iş çıkarmış dedim. konu oyuncular ve müzik gerçekten çok yerinde seçimler. ellerine sağlık herkesin.. ve kesinlikle gidilip önemli dersler çıkarılması gereken bi film.. saygılar..
tamamiyle duygu işlenmiş olmakla birlikte bir çok yönetmenin ve oyuncunun Türk sinemasında bu havayı yakalayamamış olması M. kırmızıgül ü sıradan olmaktan çıkarıyor.. izlenilmesi kesinlikle tavsiye olunur bir filmdir..
filmi dun akşam izledim. çok duygusal ve gerçekleri anlatan bir fim olmuş. heleki filmin sonunda ekrana çıkan not beni çok etkiledi... mahsun kırmızıgül gerçekten çok büyük bir başarıya imza atmış. herkesin izlemesi gereken bir film diye düşüüyorum.
Cuma akşamı filmi izledik ve filmin başından sonuna kadar 3 saat boyunca ağladım. Çünkü yaşananlar o kadar içimizden o kadar gerçekçi ve vurucu işlenmişti ki... Hele bakıcının yatalak kadını dövdüğü ve badana fırçasıyla yaşlıları yıkadığı sahnelerde resmen koptum hüngür hüngür ağladım. Ve asla kendi ailemi ve yakınlarımı "huzurlu eve" göndermemeye karar verdim. Filme emeği geçen bütün sanatçıları kutluyorum. Mahsun Kırmızıgül verilesi tüm mesajları en iyi şekilde vermiş ama bir mesaj da benden. Kendimizi hapsettiğimiz büyük şehrin küçük ve yalnız insanları çekirdek aileleri olmaktan sıyrılıp artık apartman ailesi, mahalle halkı olalım tekrar. Birbirimizin kapısını çalmaktan bir kap çorbayı paylaşmaktan çekinmeyelim. Vakit varken ve sevdiklerimiz sağlıklıyken yaşadığımız her anın değerini bilelim sevgimizi ifade edelim. Ego tatminlerini bırakıp birbirimize sahip çıkalım. Yüreğinize sağlık Beyaz Melek ekibi.10/10
fılme on yargılı gırdım fakat türk yapımı olarak gerçekten izlenmeye değer bir film olduğunu anladım.mahsun kırmızıgul'den bole bı film gerçekten hıç beklemıyordum...zaten tıyatro oyuncusu kadrosu ve diğer oynayanlarda çok guzeldi.bu fılme gıdılmeli ve seyredilmeli.2 saatin 1,5 saatını ağlayarak gecırdık butun sınema salonu gerçekten çok etkıleyıcıydı paranızın bosa gitmeyeceği hos vakıt gecırebıleceğiniz bır film.gerçekten etkileyiciydi tavsıye ederim...
Filme gitmeden önce Mahsun Kırmızıgül'ün adı geçtiği için önyargılı davrandım.Fakat Tv olsun gerek internet olsun oyuncular çeşitli yerlere konuk oldular izlenimler sürekli iyi yöndeydi.Ve eleştirmenlerden de tam not alıyordu film.Dün sinemaya gittim.Film daha ilk başladığı an heyecan,hüzünü beraberinde getiriyor.Gerçekten senaryo ve yönetmenliğini iyi yapmış Mahsun...Tabi ki filmin oyuncularıda hep Türk tiyatrosunun önde gelen isimleri.İzlemenizi tavsiye ederim film muhteşem olmuş.
film harikaydı.film bize bizim Türklerin gerçek kültüründe ki saygıyı sevgiyi bağlılığı anlatıyor bunuda şehirlerdeki kültürel yozlaşma yada şartların ağırlığı dolayısıyla annesini babasını huzur evlerine verip bir daha onları görmeyenlerle, anadoludaki bu yozlaşmanın daha az olduğu hala kültürlerine adetlerine sahip çıkan insanlarla kıyaslayarak anlatıyor. bence başarılı ve etkileyici bir yapım. mahsun kırmızgül ve bütün oyuncuları tebrik etmek istiyorum.
Filmi dün gece izledim gerçekten çok başarılı bir yapım olmuş Mahsun Kırmızıgül ü buradan tebrik etmek istiyorum filmin sonundaki mesaj çok güzeldi,film başlı başına güzel mesajlar içeriyor yeri geliyor hüzünlendiriyor yeri geliyor güldürüyor herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum insan oğlu günden güne yaşlanıyor kimsenin yarın ne olacağı belli değil..!!