Beyaz Melek
3,7

sahilll3
sahilll3

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tek kelime süper bir film.arkadaşın ısrarı üzerine girdim ama etkilendim.bu filmdede senaryo bağlanmış soru işaretlerine boğulmadım acaba o kişiye ne oldu faln dye.izlerkende zevk aldım.iki kere izledim ikincisinde dahi sıkılmadım.öğretici bir film.zevk alamayanlar da olduysa bence en azından filmden biraz olsun ders çıkarabilirlerdi.neyin ne olduğunu çok güsel yansıtmış.itiraf etmeliyim ki bu kadarını beklemiyordum.
0402murat
0402murat

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen Mahsun Kırmızıgül olduğu için bu film eleştriliyorsa haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çok güzel bir film ve yönetmeni tebrik ediyorum.
erhanpehlivan
erhanpehlivan

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün kız arkadaşımla beraber izledim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum.mahsun kırmızıgül bence takdire şayan bir film yapmış.usta oyuncuların performasnları inanılmaz özellikle nejat uygur.gitmeyi düşünen herkese tavsiye ederim,pişman olmayacaksınız.
blackman563
blackman563

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izledim türk olarak en iyi ikinci film.digeride babam ve oglum du.helal olsun mahsun kırmızıgül e.gerçekten harıka ve bence kusursuz bir film.. :)
miyase-tatli
miyase-tatli

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
evet belki çok sıradan bi konusu war ama kesinlikle hayatn cok acı yanlarını bize gösterdiği için harika bir film. sadece huzur ewinin gerçekten 'Huzur' evi olup olmadığını tartışmıyor ayrıca hayatın kısalığından ve sevdiğimiz insanları aramızdan ayrılışının bizde nasıl etkiker bıraktığından da bahsediyor.eğer geröçeklerle yüzleşmek istiyorsanız izlemelisiniz bu filmi ve ders çıkarmalısınız. benden sölemesi... UNutmayın ailelerimiz bizim için cok önemli. omemli olan iyi günlerinde değil en kötü anlarında bile onlara sahip çıkabilmek. bizi bu günlere onlar getiriyor nede olsa .... neyse herkese ii seyirler:)
bir-yaren
bir-yaren

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bende önyargılarla gitmişdim ama süper bence...etkisinden kurtulamadm bence gitmelisinz
sihirbaz-26
sihirbaz-26

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
geleceğinde bunlarla karşılaşmak istemeyen için başarılı olmuş bu tarz filmler olmalı hayatımızda..
thetralbarmen
thetralbarmen

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Merhaba herkese öncelikle bu filim seyridilmeli ve destek olunmalı ,Neden diye soranlara şu cevabı vermek istiyorum.Çünkü bir baş yapıt ve Türk sineması için bir dönum ,insan a umut sevgi ve fedekarlığı anlatan bir baş yapıt olduğuna inanıyorum.Sevgi ve saygıylarla
uugg55
uugg55

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok beğendim atasına ailesine bu denli sahip çıkan ve saygı duyan insnların varolduğunu bi filmde de olsa görmek çok güzeldi.mahsun kırmızıgül'e teşekkürler.
tuncay-polat27
tuncay-polat27

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
babam ve oglum kadr olmasada bence mükemmel olmuş.belki insanlardaki anne baba sevgisi ve saygısı biraz daha yeşermiştir ayrıca gerçekten doguda yaşlılara daha fazla sahip çıkıyolar dogululara saygım dahada arttı
bksln
bksln

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
unuttuğumuz veya farketmediğimiz bazı şeyleri gözümüze sokan bir film izlediğime hiç pişman olmadığım bir film. Oyunculuklar mükemmel mahsun kırmızıgül dahil.
as-sefuk
as-sefuk

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben filme bayıldım.Harika olmuş M.kırmızıgül'e yakışan bir senaryo ve oyunculuk.Umarım devamı gelir.Ve herkese tavsiye ederim verdiğiniz paraya değecek:))))))))))
esra-8840
esra-8840

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filme bugün arkadaşımla gittim ve hiç pişman olmadm hatta iyiki gitmişim.M.Kırmızıgül ün ilk denemesi olmasına rağmen muhteşem olmuş.ondan böyle güzel,duygusal filmlerin devamını diliyrz ve bu arada Sarp Apak da rolüne çok yakışmış bence.tekrar tebrikler tüm ekibe...yanınıza da selpak almayı unutmayn göz yaşlarnz kendiliğnden yanaklarnzdn süzülecek:)
babasedat76
babasedat76

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
galiba sinemamızda gelismeler var.sinemayı bilmeyen m.kırmızıgül yıllarca sinemayla ugrasmıs bircok yönetmen ve senaristten daha fazlasını yapmıs bence.aslında hepimizin hissettigi acıları fakat bazılarımızın acıga vuramadıgı gercekleri dile getirmis aslında mahsun.iyi olmus emegine saglık
uurbocuu87
uurbocuu87

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu film tek kelimeyle mükemmel insan annesinin babasının değerini daha çok anlıyor ve tabiki de doğudaki insanların. Emeği geçen herkese teşekkürler...