kaderim041105
1 değerlendirme
14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmin başlarında hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Anlatıldığı gibi hüngür hüngür ağlamadım.hatta arada çıkmak istedim güzeldi ama çok derin değildi konular ama filmin devamı süüpperrdiii...:) herkese öneririm ağlamaktan başım ağrıdı bu flim bence bi 3 saat daha sürmeliydi çok konuya değinilmiş ayrınlılarla bi kaç saat daha izlenirdi.Çok duygulu anlamlı bir flim tebrik ederim bence 2. seriside olsun derimm....Emektar herkesin gönlüne sağlık...Nejat uygurun espirileride süperdii :)Tekrar izlicemmm
Ben bazı şeyleri anlamıyorum.Günümüzde herşeye önyargı ile yaklaşılıyor.Mahsun Kırmızıgül için konuşuyorum.Adama şans vermiyoruz.Bakın bence çok guzel bi senaryo ve çok güzel bi oyunculuk.Seyrettiğim en iyi ikinci türk filmi Eşkıya ile kıyaslıyorum.İnsanı gercekten çok derınden etlıleyen bir filmdi.Emeği geçen herkese bize bazı şeyleri hatırlattığı için çok teşekkur ediyorum.
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Uzun zamandır böyle duygusal dramatik bir film izlememiştim. Mahsun Kırmızıgül iyi bir film çıkarmış. İzlenmeye değer bir film. Türk Sinemasında nadir rastlanan filmlerden bu yüzden 9/10
10 numara bir film. Konusu gerçekten çok etkileyici ayrıca oyuncular çok başarılı. Mahsun Kırmızıgülü ve tüm ekibini tüm oyuncuları kutluyorum. Mutlaka izleyin.
Mahsun Kırmızıgülü tanıdığım bu ilk filmiyle tanıdım.İlk izlediğimde çok dokunmuşdu, izlediğim en iyi dram filmi bu olmalı.Huzurevindeki yaşlıların saflığı, temizliği, kedere rağmen mutlu görünmeleri, insanı huzurla-son durakla tanıştırıyor.Meleyin öldüğü sahne en dokunaklı sahneydi, İnsanı alıp götüren huzur ve üzüntüyle sessiz bir şekilde sona kadar izledim, ibretamiz bir film, emeği geçen herkese teşekkürler.
Mahsun bey yeşilçamın dev isimleriyle mükemmel bir çalışma yapmış..Bugün çoğu aramızda değil..Vefa örneği gösterilmiş bir film. Bence klasik bir yapıt olmuş
slm herkese flimi izlemedim ama harika bir sinama flimi olduğunu biliyorum bizzat çekimlerinde bulunduğum için gözlemlediğim kendi görüşüme dayanarak olağan üstü performans sergilenmiştir tamamen gerçekle birebir çekildiğine inanıyorum flimin herkesin izlemesini cani gönülden istiyorum arif babaya selamlar
yarın gıdıcem kesınlıkle! mahsun kırmısıgul'e bı sempatım yok hatta antıpatım wa ama bu fılm gercekten super!oyuncularından we fragmanından cokta acık saten harıka bıse olduu!!!
süper bir flim herşeyden önce yönetmen olarak mahsun kırmızıgül ü görünce saçma olabilir ama süper bir iş çıkarmış.. ayrıca oyuncuların çoğu tiyatrocu bu ayrı bi özellik flimi izlediğimde çok etkilendim...bence harika bir flim...
filmi daha bugun izledim ve sinemadan çıktıktan sonra bile kendimi toparlayamadım.çok derin bir etki yapıyor sizin de dediğiniz gibi derinimize işliyor.mahsun kırmızı gül ü gerçekten tebrik ederim.harika bir projeye imza atmış.filme girerken kadrosunu bilmiyordum.izledikçe kadrodan büyülendim.tam bir görsel şölen,gerek senaryosuyla gerek kadrosuyla,gerek çekimleriyle..herkese tavsiye ediyorum.
valla arkadaşlar film çok güzel olmuş.. açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum.. keke ali çok güzel iş çıkarmış:) oyuncular gereğinden fazla ii oynamışlar.. hele filmin müzikleri süper olmuş. gerçekten son zamamlarda izlediğim en iyi filmlerden birtanesi.. eğer zamanız varsa gidin izleyin pişman olmazsınız..
Beyaz melek şu soralar izlediğim gerçekten yüreğimle söylerimki harika bir film şimdi izlenme oranına bakınca pek yoğunluk göremedim nedeni şöyle yorumlayabilrim mahsun kırmızıgül doğulu bir insan ve entel insan diye tabirettiğimiz grup izlemezler ama bu film fatih akın yada ferzan özpetek yönetse kesin izlenme sayısı 2 katı olur kanaatindeyim bunun için mahsunu tebrik ederim harika bir film çekmiş.Oyuncular için ne söylesem az koskoca tiyatrocu büyüklerimiz var bu kadroyu bir araya getirmekte bir başarıdır bir kez daha izlicem sizlerede davet ediyorum yabancı filmlere destek çıkan halkımız türk sinemasınada testek çıksın.
filmi izledim gerçekten muhteşem bir film yapmışlar.Basta mahsun kırmızıgül yönetmen olması sizi korkutmasın çünkü oyunculuğu da çok güzel olmuş.en son babam ve oğlum filminden sonra seyrettiğim ikinci dram filmi ama ondan daha güzel olduğunu da söylebilirim.bütçesi uygun olan kişilerin mutlaka izlemesini öneririm