Hemşo
2,9

miroozkan87
miroozkan87

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
okan bayülgenin iyi oyunculuğu kaldı sadece akımda yapısal olarak karizma köylünün modası diyebilirim...kötü bir film olmuşşş hata ömer uğurda...
mbozbayir
mbozbayir

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok kötüydü..
Tayfun O
Tayfun O

11 Nisan 2001 tarihinde eklendi
şu filmin galasına bile gittim ama içimden salona girip izlemek gelmedi geri döndüm...gerisini siz düşünün..isme bak..hemşo..yani siz hiç "coni" isimli bir amerikan filmi gördünüz mü..ya da böyle bir filmi sevimli bulurmusunuz allaşkına!!!
klace
klace

17 Aralık 2001 tarihinde eklendi
film iyi bir film.okan bayülgen mükemmel oynamış ve filmi tek başına götürmüş.mehmet ali yine muziip.zaten bu adamın görevide bu.final sahnesi çok hoşuma gitti.filmde tek demet şener bekleneni veremiyor.bence demet oyunculuk sana göre değil.okan bayülgen için gidilir ve izlenir.
gizlibahce-2
gizlibahce-2

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
orda duralım biraz. ne demek yok sayın bu filmi. birisi de sormuş kaç film izlediniz diye. kaç film izlediğimi yazarsam uykuların kaçabilir. ama bu bir ölçüt değil. zeka yokmuş, yabancılar 3 dakika izlemezmiş. insanın kanı donuyomuş. bırakın bu yarım yamalak, sığ yorumları. ne yani amerikan pastasında vb. filmlerde zekilik mi çıkarttınız. izlediğim birçok yabancı filmden çok daha iyiydi hemşo.
ama şu aşağılık kompleksi bizi bitiriyor.
uzun zamandır yorum yazmıyordum. ama sanırım gerekiyor.
ben bu filmi savunuyorum. okan bayülgen kelimenin tam anlamıyla harika bir performans sergilemiş. keza m.ali erbil de mükemmeldi. dramatik öğeler de vardı.
ellerine sağlık emeği geçenlerin.
yigitt87
yigitt87

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.şuan gördüğüm puanı 5.9 cok şaşırdım,kesinlikle cok daha fazlasını hakediyor.özgün bir senaryosun,müthiş oyunculuklar,güzel işleyiş ve özetle kaliteli nadir türk filmlerinden birisi.Kesinlikle izleyin! 9.5/10
ayhan1999
ayhan1999

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Klasik türk izleyicisi ... Bir kerede çok güzelmş deyin be .. Nedir bu batı özentiliği .. Yemin ediyorum yapılan filmleri yabancılar çekmş olsaydı buraya övgüleri yağdırırdınz.. ama yazık işte .. çok güzel film okan bayülgen mükemmel ötesi oyunculuk çıkartmış.. 7/10
dapda
dapda

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
özlem yıldızın 3 dakikalığına göründüğü ve ^başrol oyuncusu^ dedikleri film
kaankaraburun
kaankaraburun

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
mehmet ali erbil yerine başkası oynasaydı daha iyi olurdu ama genelde orta
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
okan bayülgen çok ii bi oyunculuk göstermiş. çok güzel bi film diildi sadece bi sahnesine güldüm başka bi şey yok filmde vasat bi türk filmi
sinankaldan
sinankaldan

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bi film yazmak ta biraz geciktim ama olsn hayran kaldım mehmet ali erbilin en gzl oynadığı film mükemmel
hako-2
hako-2

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
lafı dolandırmadan diyorum ki; bu filmi bulun ve izleyin.. yukarıda yazan puana hiç aldırmayın. hemşo; müzikleri ve çekildiği yerler olarak eşkiya’yı hatırlattı bana. zira görüntü yönetmeni aynı, çatı kovalama sahneleri eşkiye ile aynı yerde çekilmiş. belli ki yönetmen eşkiya’yı iyi özümlemiş. çok da iyi olmuş. okan bayülgen gerçekten harika, mehmetali erbil ise film ve seneryo güzel olunca nasıl oynayabildiğini göstermiş.filmi az önce izledim ve iyi ki de izlemişim.9/10
mozcelik1984
mozcelik1984

23 Ocak 2001 tarihinde eklendi
''''Hemşo'''' ya giderken acayip tereddütteydim.Ne bilim son dönem Türk filmlerinin hiç biri ben de bir etki bırakmamıştı,ne allanıp pullanan fakat boş bir yapıttan öteye gidemeyen Kahpe Bizans,ne de Abuzer Kadayıf felan.Ama ''''Hemşo'''' ya gidince bu sektörün biraz düzeldiğini anladım ne de olsa gerçek esprilerin varolduğu bir film ''''Hemşo''''.Tamam küfür e gülen adam çok ama film harbi karın ağrıtan esprilere de yer vermiş burda filmin hakkını yemiyim.Okan Bayulgen beklenmeyecek derece iyi oynamış ki bu filmin en büyük artısı.Mehmet Ali Erbil tipik oyunculuğu yansıtırken Demet Şener de Kahpe Bizans''taki belli belirsiz oyunculuğundan sonra benden bir artı puan aldı.Ama Yıldo,Özlem Yıldız ve Oya Aydoğan için ne yazıkki aynı şeyleri söyleyemeyecem hatta hiçbir şey söyleyemeyeceğim.Özlem Yıldız''ın neden afişte yeraldığını da anlayan biri bana açıklasın çünkü ben anlayamadım.Filmde topu topu bi ölürken bi de başlarda bi yerde birer cümle harcadı.Sonuç itibariyle (bağliyim artık)bir başyapıt değil ama Türk filmlerinin geldiği son nokta bi izlemekte yarar olduğunu düşünüyom:)
alestacaptain
alestacaptain

5 Şubat 2001 tarihinde eklendi
Ya ne bu şimdi film diye izlettiriyosunuz bunu da iiki sinemaya gidipte bissürü para vermedim vcd si çıktı onu da kiraladım almaya değmez bunlar zaten ünlü filimde oynatıpta para kazanmalarından başka bi faydası olmaz hiç tavsiye etmem okanada teessüf ederim diğerleri neyse de sana hiç yakıştıramadım üstelik de nerdeyse eşkıyayı oynıycakmış gibi...
geceler375
geceler375

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi oldukça güzel buldum mehmet ali nekadar vasat da olsa okan bayülgenin oyunculuğuna bayıldım.genel olarak hoş bir film izlemiyen varsa izlesin derim ben