her ne kadar toplumumuzun bazı duygularını istismar ederek yapılmış bir film olsa da, eğlenceli, seyredilebilir, orta düzey bir film. güzel diyemeyiz ama kötü de diyemeyeceğimizi düşünüyorum. saygılarımla Cüneyt.
filmin verdiği mesaj açık. birçok kişinin aksine ben başarılı buldum. m.a erbil yine batırmış o ayrı. ama okan bayülgen ve sümer tilmaç çok başarılı. filmin başında ihtiyarın sözleri ve okan bayülgenin aşkını anlatırken kullandığı sözler insanı derinden etkiliyor.
orda duralım biraz. ne demek yok sayın bu filmi. birisi de sormuş kaç film izlediniz diye. kaç film izlediğimi yazarsam uykuların kaçabilir. ama bu bir ölçüt değil. zeka yokmuş, yabancılar 3 dakika izlemezmiş. insanın kanı donuyomuş. bırakın bu yarım yamalak, sığ yorumları. ne yani amerikan pastasında vb. filmlerde zekilik mi çıkarttınız. izlediğim birçok yabancı filmden çok daha iyiydi hemşo. ama şu aşağılık kompleksi bizi bitiriyor. uzun zamandır yorum yazmıyordum. ama sanırım gerekiyor. ben bu filmi savunuyorum. okan bayülgen kelimenin tam anlamıyla harika bir performans sergilemiş. keza m.ali erbil de mükemmeldi. dramatik öğeler de vardı. ellerine sağlık emeği geçenlerin.
bence çoook iyi bir film.film çıkışında hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum.hatta bu filme giden çoğu kişiyle de konuştum.birçoğu benim gibi ağlamış.film bence çok akıcı ve fazlasıyla doğal.güzel bir sonla da film bitiyor.mehmet ali erbil in oyunuluğu da çok iyiydi.okan bayülgen i söylemeye bile gerek yok.bu filmi beğenmeyenlere bir defa daha izlemelerini tavsiye ediyorum.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.