Hemşo

Güldüğüm filmlerdendir...
jamesbond-2
jamesbond-2

27 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi ben çok beğendim mehmet ali erbil ile okan bayilgen tam bir kahkaha tufanıydı herkesin izlemesi gerekiyor bu film bence hollywood filmlerine taş çıkarıyor 8/10
Engin Yüksel
Engin Yüksel

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
dönemine göre komik ve iyi bir oyuncu kadrosundan oluşan vasati olsa da izlenmeye değer bir film 6/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hani bazı filmleri seyrettikten sonra kendi kendimize ’’ben bu filmi daha önce seyretmiştim’’ deriz ya,işte ’’Hemşo’’ da o filmlerden biri.En büyük handikapı ise duygu sömürüsüne başvurması ve insanları böyle etkilemeye çalışması.Tabii bunu ne kadar başarabildiği de hayli tartışılır. 5/10
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Okan Bayülgen hariç herkes dökülüyor.Çok başarısız bir yapım.
Demirtas
Demirtas

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmde, oyunculuklarda (Oyunculuğunu beğendiğim Okan Bayügen dahil ) çok kötü. Hiç boşuna zaman kaybetmeyin. Televizyon izlerken rastalayabileceğiniz herhagi bir film bile daha izlenmeye değer olabilir.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Kasım 2015 tarihinde eklendi
kanın ağır roman dan sonraki en iyi filmi...oyunculuklar bekleneni karşılamakla beraber filmin sonuç bölümü biraz aceleye getirilmiş gibi...yinede trajikomik bir senaryoya yakışan oyuncuların doğru seçimi ve türk sinemasının en iyi yaptığı iş olan komedi ve dram konularının iyi harmanlanması sonucu bence kaliteli bir yapım olmuş...ayrıca sondaki şarkı da harika tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler
ozzy-badd
ozzy-badd

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
ben filmi çok başarılı buldum ... yer yer güldüren, yer yer hüzünlendiren bir film di ... ayrıca okan bayülgen ve mehmet ali erbil beklediğimden de iyi oynamışlar :D ... izlenebilir...10/7 ...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Neden bu filme 5.7 verilmiş anlamış değilim gayet iyi bir seyirlik puana aldanıp ta yazık etmeyin filme. İzlenir bence...Okan Bayülgen’de çok iyi oynamış...
emreavcar
emreavcar

20 Kasım 2003 tarihinde eklendi
sadece basrol oyuncularinin hayranlarina hitap edebilecek nitelikte, siradan bir konuyla zerre kadar sinemasal tad icermeyen, son donemde karsimiza cikan kotu turk filmlerinden sadece bir tanesi... (2/10)
potasyum
potasyum

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğleneceli bir filmdi,ama türk filmlerinin kaderi işte yine düşük bir puan..
gskaltay
gskaltay

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
okan bayulgen için izlenir...
ilkerekleme
ilkerekleme

1 Eylül 2004 tarihinde eklendi
filmde herkesin dediği gibi okan bayülgenin oyunculuğu vede mehmet ali erbilin laubali tavırları var...vede bi sürü bel altı espri....ama yinede bizim olsun film olsun..5/10
boldheart
boldheart

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Hemşo öncelikle kötü bir film değil ben izlerken çok büyük haz aldım sonuda çok duygusaldı okan bayülgen çok etkileyici bir performans göstermiş diğer oyuncular daha iyi olabilirdi filmin - yönleride yok değil ama sonuç itibariyle gerçekten güzel bir türk filmi hala izlemeyen varsa izlesin derim
mehtap6
mehtap6

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
türk sinemasının en iyilerinden bence.filmde verilen mesaj çok güzel,iyiyle kötünün kavgası gii görünse de aslında dostluğun herşeyin üstünde olduğunu anlatıyor. 8/10