Hayalet Gemi
3,3

odinhan
odinhan

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Harika bir açılış sahnesi var filmin sonrası sıradan öcü filmleri gibi devam ediyor,farklı birşey aramayın bu sefer öcüler evde değil gemide..10/6
ekinnn
ekinnn

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmin birçok gerilim filminden çok daha ii olduğnu düşünüorm. izleneilir bi film.
erentos
erentos

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bayağı bir etkilenmiştim filmden.iki sene falan oldu herhalde izleyeli ama hala bazı sahneleri hala aklımdan çıkmadı.izlemenizi tavsiye ederim.bir gerilim filmi için fena bir örnek teşkil etmiyor..:D
The--Recep
The--Recep

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ellerinden geleni yapmıslar.ama fazla iyi bir film değil.
Demirtas
Demirtas

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bir çok kişininde üzerinde durduğu üzere açılış sahnesi hakikaten çok orjinaldi ama maalesef film için hepsi bu kadar. Gerisi vasat veya belki vasatın biraz üzerinde standart korku filmleri kadar.
Ilknur K
Ilknur K

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
sanıldığı kadar kötü bir film değil. hele ki ilk sahnesi dehşet verici. Son sahneside beni çok şaşırttı. 10/7 yi hak ediyor. güvenin bana...
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

18 Kasım 2005 tarihinde eklendi
kimyagerkku ya kesinlikle katılıyorum.Herkes bence bu filmin pek tadına varamamış.Seyircilerimiz böyle filmlerde devamlı hareket ve aksiyon arıyor.bunu anlıyamıyorum.Halbuki bu filmi bir psikolojik gerilim filmi olarak görmeliyiz(6.his gibi).gerilim demek illa içinde hiç bitmeyen bir hareketliliğin olması demek değildir.Ama buna rağmen gayet mantıklı bir konusu ve hareketlide bir senaryosu olmuş.Bu filmi bence hafife almayın.Ayrıca sonuda gayet iyi bitiyor.izlemeye değer.
bluevelve
bluevelve

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
film güzeldi.özellikle dans eden insanların kopan bir iple ortadan ikiye ayrılması sinemada bir ilkti.küçük kızın o an dans ettiği kaptana başını kaldırıp bakmasıyla adamın kafasının ikiye bölünsi ve kızın yüzünün aldığı dehşet ifadesi unutulur gibi değil.tempo ikinci yarıda belirgin bir biçimde artıyor.seyredemiyenler mutlaka izleyin.
hylel-ween
hylel-ween

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film.İp sahnesi müthişti.Ama pek korkutucu değildi.2. filmi çekildseydi sevinirdim.

Not:Korkmamamın sebebi çok dayanıklı olmam değil,bu filmin nasıl çekildiğini görmemdi.Yoksa gerçekten ödüm patlardı.
ser-optimum
ser-optimum

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
sizi bilmiyorum ama ben filmi izlerken hiç korkmadım filmin başındaki ip sahnesi iyiydi filmde sürükleyiciydi eh işte zamanız varsa izleyin
cream-2
cream-2

19 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Filmin başındaki o sahne dışında pek de birşeyi olmayan film. Ama o sahne de gerçekten görmeye değer. 6/10
erzincansporlu
erzincansporlu

9 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Valla ne yalan söyleyeyim, filmde beni en çok etkileyen şey, o küçük kızın bakışıydı.. İlk 10 dakika insanı titretiyo.. Sonrası sıkıcı.. Sonunu tahmin edebiliyorsunuz.. 2’ye bakıcaz...
greendestiny
greendestiny

8 Mart 2003 tarihinde eklendi
açılış sahnesi çok iyiydi..filmde fena değildi ama sonlarına doğru çuvalladı..sonu saçmaydı
klace
klace

2 Mart 2003 tarihinde eklendi
film kendisinden bekleneni veriyor.yönetmen 13 hayaletteki hayal kırıklığından sonra bu hatayı telafi etmeyi başarmış.film bütün olarak başarılı ama bazı klişelerde yok deil yani.sonuçta izleyenlerin pişman olmayacağı bir film çıkmış ortaya.
odyssey2001
odyssey2001

14 Şubat 2003 tarihinde eklendi
Ben de çok kötü bir filmle karşılaşacağımı düşünüyordum ama fena çıkmadı doğrusu bu film. Açılış sahnesi ise özgün ve güzeldi bence. Neticede bir korku-gerilim filmi. Çok da birşey beklemeyince çok da hayalkırıklığı olmuyor.