Hayalet Gemi
3,3

vince15
vince15

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Barisdragon sana tamamen katılıyorum korku filmi değil zaten gerilim aksiyon ama benim hoşuma gitti film en azından sarıyor sizi yalnız bana da 2.si çekilebilirmiş gibi geliyor özellikle son sahnede Ferriman ın tekrar gözükmesiyle!
meer-schaum
meer-schaum

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
kim nederse desin gerçekten korktuum olağan filmlerden biri
aykanatd
aykanatd

14 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Filmin o ilk tel sahnesi çok acayipti.Neydi o öyle?
garrettie
garrettie

6 Kasım 2004 tarihinde eklendi
yaw boyle filmleri nasil izliosunuz hic ruyaniza falan da mi girmiyo ?bi izleyim dedim ilk sahneden sonra film bitti benm icin amaan neydi o oyle ya !
fuygurlu
fuygurlu

27 Ekim 2004 tarihinde eklendi
ilk sahne dışında çokta iyi değildi. ama kaliteli bir yapım
naked-soul
naked-soul

4 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bu filmi çok uzun süredir hasretle beklediğimden midir bilmem ama bu filmi çok beğendim.Bilmem...hoştu yani
süpernova-2
süpernova-2

31 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
vordven arkadaşıma katılıyorum.gerçekten olağanüstü bir giriş bölümü vardı.belki de sinema tarihini en kanlı filmiydi.aslında senaryo da güzel.denizin tam ortası kaçacak bir yer yok.ama daha sonra film klasik bir hayalet öyküsüne döndü.ama yine de izlenebilir bir korku filmi.hepinize iyi seyirler
serhatonce26
serhatonce26

25 Eylül 2003 tarihinde eklendi
film saçmaliklarla dolu
ayhanpala
ayhanpala

30 Ocak 2003 tarihinde eklendi
steve beck bunu daha öncede yaptı aslında.Hatırlayalım onüç hayalet filmi ilk yarı itibariyle gerçekten iyi olacakmış izlenimi veren fakat ikinci yarıda herşeyi paramparça eden ve ne yazıkki bizleri hayal kırıklığına uğratan bir filmdi.Şimdi bakıyorumda güzel bir başlangıç iyi efektler ve kamera geçişleriyle işte aradığım film dedirten hayalet gemi yine sonunda herşeyi berbat etti.Soru şu:Bu senaristler neden herşeyin kolayına kaçıpta özel efektler yardımıyla paçayı sıyıracaklarına inanrlar.Gerçekten şok oldum dar alana sıkıştırlmış ve fobilerimize yaklaşımı neredeyse başarılı olabilecek bir film gerçektende harap edilmiş.Bana sorarsanız eğlenmek ve gerilmek istiyoruz düşüncesindeyseniz gidin derim ama daha fazlasını beklemeyin.Hollywood'un gerçekten iyi senaristlere ihtiyacı var.Para için yeteneğini boşa harcayanlara değil.
pliples
pliples

20 Ocak 2003 tarihinde eklendi
Şu zamanda korku filmlerinde içerirk aramaya gerek yok, zaten içerikli filmlerin pek tutulduğuda söylenemez, Film gelince kesinlikle izleyeceğim sevdiğim türden ve Gabriel Bryne 'nın olması sevindirici.