tutti35
13 Ocak 2003 tarihinde eklendi
hic yormayin ben seyrettim fransada filmi, ilk giris sahnesi haric gerisi bes para etmeez, cok klasik cook, gercekten gitmeyin yanii... bide bu filme kim 9 vermisss yaa, bi seyredinde oyle verin kardesim notunuzu, utanmasaniz posterine bakip vereceksiniz notu ya.
bu filmden nasıl korkulur arkadaşlar yapmayın yaa..bence gerçekten çok çok saçma ve iğrenç bi filmdi..filmi izlerken bitsede artık gitsem olmuştum..hiç beğenmedim..
filmin baş kısmı gerçekten dehşetti. Nasıl akıl etmişler böyle bir pisliği hayret doğrusu. Bir bakmaya değer yani başı için. Geri kalan kısım oldukça sıkıcı geldi bana yalnız.
filmi sinemada izlemiştim ve açıkçası harcadığım paraya ve özellikle zamana acıdım.korku filmlerinden umudu kesmiş biri olarak bu filmi bir ayrı sıkıcı bulmuştum. arkadaşlarla filmin en gergin yerinde gülmemiz ve salonun da bize gülmesi dışında bir eğlencesi yoktu :))