Terminal
1941 Puanlama

Sadio
Sadio

25 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Tom hanks iyi oynamış her zamanki gibi. Açıp izlediğinizde sona kadar merak edeceğiniz bir film. Tavsiye ediyorum
theyurdal
theyurdal

6 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Bazı yerleri sıkıcı olsada genel olarak keyifli bir film olmuş
unutursam fısılda
unutursam fısılda

22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
ortalama bir film. ailecek izlenebilir hafif komik. ama çok saçma bir konu. Tom Hanks için basit kalmış bence
Free Angel
Free Angel

18 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Asla komedi filmleri izlemem. Sırf tom hanks diye izledim ve iyiki izlemişim :) çok güzeldi ve sevgi dolu olmanın en katı kalpleri bile nasıl yumuşatabildiğini gösteriyor bize. Sevilmek istiyorsanız önce sevmelisiniz. Hiç sıkılmadan ve eğlenerek izledim tavsiye ediyorum...
Şamil Ö.
Şamil Ö.

3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
İçinizi kıpı kıpır edecek bir Tom Hanks klasiği. Sevginin ne kadar saf bir duygu olduğunu gözünüzün içine sokan bir film.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

9 Kasım 2012 tarihinde eklendi
İlk yarısında çok keyifli bir komedi-drama izlerken ikinci yarısı ve özellikle son kırk beş dakikasında birden Yeşilçam filmi hüviyetine bürünüp yine o filmlerden fırlamış bir kötü adama dönüşen Stanley Tucci ve neden Victor'a bir anda aşk beslemeye başladığı hiç açıklanmayan Catherine Zeta-Jones karakteri gibi filmin yalpalamasına neden olan unsurlarla vasat bir romantik komedi formunda sona eriyor.Steven Spielberg'ün para hırsından başka bir motivasyonla çekmiş olması olanaksız gözüken bu filminde aslında her zaman şüphe ettiğim samimiyeti bir kere daha sorgulanacak olsa gerek.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
ilginç ama gerçek bir öyküye dayana bir yapım 7/10
volkanick
volkanick

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Enteresan bir hikayesi ve ilginç bir espri anlayışı olan film gereksiz uzunluğuyla yer yer baysada fena değil..
sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Neşeli bir film. 7/10
redoxx
redoxx

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Konu itibarıyla farklı ancak eğlenceli
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmde tom hanks resmen başka bir ülkenin havaalanında mahsur kalıyor.ve çıkışına izin verilene kadar orada hayatını sürdürmeyue çalışıyor.tom hanks çok başarılı,filmin konusu sıradan değil ve izlenmeli...
kkircin
kkircin

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ffilmin ilk yarısı ne kadar güzel,eğlenceliyse;ikinci yarısı o kadar kötü ve saçma
passive-aggressive
passive-aggressive

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tom hanks bu filmde o kadar tatlı o kadar şirin o kadar sempatikti ki film berbat da olsa izlettirirdi kendini,aslında farklı gibi görünmesine karşın konu çok sıradan.hollywoodda sık sık görebilecğimz bir amaç uğruna kafasına koyduğu herşeyi yapan çok zorluklada karşılaşsa sonunda destek bulan minicik bi kahramanın bilindik tanıdık ama her sefernde kendini izleten sıcak öyküsü,izleyin derim birşey kaybetmezsiniz.çok orijinal olmasa da kendini izlettirebilen bir film.
jokerr-2
jokerr-2

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tom Hank icin izledim fena film degil
atakanozruh
atakanozruh

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Biraz kıt bir konu olsa da Tom Hanks'in süper oyunculuğu ve keyifli akışıyla izlenebilecek güzel bir film. 8/10