A Walk to Remember
4,3

cantona77
cantona77

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film izlerken yok böyle birşey dediğim ender filmlerden duygusal film severler bu filmi kaçırmayın derim.
elifyuceyurt
elifyuceyurt

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Akıcı güzel eğlenceli ve bir okadar da hüzünlü bir yapıt. Favori filmlerindendir. Tavsiye ederim
yasinyucel85
yasinyucel85

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlenilecek nadir duygusal filmlerden biri konusu ve oyunculuk çok güzel. 8/10
elfelf00
elfelf00

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi şimdi izledim ve neden daha önce izlememişim dedim. harika tek kelimeyle... keşke herkes böyle bir aşka sahip olsa... muhteşem bir filmdi... mandy m.un söylediği şarkı da çok güzeldi...herkes izlesin ve ağlasın!!!10/10
rememberlove
rememberlove

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle çok iyi çok masum bi aşk biraz klasik gibi ama yinede çok güzel
killkfy07
killkfy07

23 Nisan 2008 tarihinde eklendi
10 kere izledim

10 kere ağladım...

11.kere izlemek istiyorum

11.kere ağlamak...

keşke tüm aşklar sendeki kadar temiz olabilse...
teşekkürler A walk to remember...
mod-girl
mod-girl

5 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir filmdi.Filmin konusu çok tanıdık olmasına rağmen oyuncular ve yönetmen işini çok iyi yapmış ve ortaya çok güzel bir film çıkmış.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Allahımmm ağlamak istiyorum tekrar tekrar izleyip.
the-venuss
the-venuss

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
basit bir senaryoya sahip olmasına ragmen izleyiciye kendisini sevdiren basarili bir film izlemenizi tavsiye ederim...
gozdee59
gozdee59

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Başlangıcı tam bir klasik türk filmi tadında. Okulun en populer çocuğu(Shan West) ve kendi kabuğundan çıkmayan bir kız(Mandy Moore). Ancak film ilerledikçe konu baya dallanıp budaklanıyor ki filmin sonunu iple cekiyorsunuz. Değişik bir sonlada kapanış yapıyor. Soundtrackleriyle arşivinize eklenmesi gereken filmlerden.10/10
9cbaskan
9cbaskan

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
kasımda aşk başkadırın başka bir versiyonu. ama izlemeye değer güzel bir film.
uckafadars
uckafadars

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
o kadar güzel bi aşk ki onlarınki...fedakarlığın en güzel örneklerinin sergilendiği bir film..izlediğimde aşkın gücünü hissediyorum..mükemmel...mutlaka izleyin..ozaman sizde bana hak vereceksiniz..
rose-gueen
rose-gueen

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemedim izliyemiyom çünki indiremiyorum :( beceremedim yaaa yadım eden yokmuuu çok güzel yorumlar var yorumlar güzel ki filim güzel ama izliyemiyorum :'(
patlars
patlars

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kasım'da aşk başkadır filmi niçin beğeniliyor anlayamıyorum: Her ay bir erkek değiştiren ... bir kadının hikayesi. Reaves'in vasat oyunculuğu...
Oysa bu filmde temiz bir aşk söz konusudur. Tema işlenişi, oyunculuklar tek kelimeyle harika. Çok basit çekimlerle çok büyük bir iş başarılmış. Herkese tavsiye ederim! 9,5/10
sesss46
sesss46

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel aşk filmi bana göre kasımda aşk başkadır dan sonra engüzel film izlemeyenlere ısrarla tavsiye ederim mutlaka izleyin kaçırmayın
cougarcop
cougarcop

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film klasik amerikan gençlik filmi gibi başlıyor.ama kısa sürede öyle olmadığını ispatlıyor.muhteşem falan diil belki ama sıcak ve samimi bir film işte.izlerken sıkmıyor. keşke son 20 dk.’sını, 45 dk yaysalarmış film etki alanını genişletirmiş. mandy moore sanki yeni sophie marceau gibi çok beğendim.8,5/10