filmi şimdi izledim ve neden daha önce izlememişim dedim. harika tek kelimeyle... keşke herkes böyle bir aşka sahip olsa... muhteşem bir filmdi... mandy m.un söylediği şarkı da çok güzeldi...herkes izlesin ve ağlasın!!!10/10
Çok etkileyici bir filmdi.Filmin konusu çok tanıdık olmasına rağmen oyuncular ve yönetmen işini çok iyi yapmış ve ortaya çok güzel bir film çıkmış.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Allahımmm ağlamak istiyorum tekrar tekrar izleyip.
Başlangıcı tam bir klasik türk filmi tadında. Okulun en populer çocuğu(Shan West) ve kendi kabuğundan çıkmayan bir kız(Mandy Moore). Ancak film ilerledikçe konu baya dallanıp budaklanıyor ki filmin sonunu iple cekiyorsunuz. Değişik bir sonlada kapanış yapıyor. Soundtrackleriyle arşivinize eklenmesi gereken filmlerden.10/10
o kadar güzel bi aşk ki onlarınki...fedakarlığın en güzel örneklerinin sergilendiği bir film..izlediğimde aşkın gücünü hissediyorum..mükemmel...mutlaka izleyin..ozaman sizde bana hak vereceksiniz..
filmi izlemedim izliyemiyom çünki indiremiyorum :( beceremedim yaaa yadım eden yokmuuu çok güzel yorumlar var yorumlar güzel ki filim güzel ama izliyemiyorum :'(
Kasım'da aşk başkadır filmi niçin beğeniliyor anlayamıyorum: Her ay bir erkek değiştiren ... bir kadının hikayesi. Reaves'in vasat oyunculuğu... Oysa bu filmde temiz bir aşk söz konusudur. Tema işlenişi, oyunculuklar tek kelimeyle harika. Çok basit çekimlerle çok büyük bir iş başarılmış. Herkese tavsiye ederim! 9,5/10
film klasik amerikan gençlik filmi gibi başlıyor.ama kısa sürede öyle olmadığını ispatlıyor.muhteşem falan diil belki ama sıcak ve samimi bir film işte.izlerken sıkmıyor. keşke son 20 dk.’sını, 45 dk yaysalarmış film etki alanını genişletirmiş. mandy moore sanki yeni sophie marceau gibi çok beğendim.8,5/10