1 ziyaretçi
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bir güzel aşk hikayesi ,en azından diğerlerinden biraz farklı, tabi yeşilçam klasiklerine de az benziyor, romantik film severler için izlenmesi gereken bi film,duygusal sevmeyenler de izlesin tabi en azından bu filmle başlangıç yaparlar :) ... (10/ 8,3 )
Ağlamaktan bitap düştüğüm filmlerden bir tanesi.. Mandy Morenun tiyotra sahnesinde söylediği "only hope" adlı şarkısıda en sevdiğim yabancı slowların arasında yer aldı.. Mandy More oyunculuk bakımında da oldukça güzel bir kadın , beğenmeyenlere bende şaşırdım. filmi izlemediyseniz öneririm.. hayatınızın en iyi aşk filmleri arasında bu filme yer açmalısınız..
Film, eski türk filmlerindeki dramatik konulara benzeyen bir konusu olmasına rağmen duygusal bir filmden beklediğimiz herşeyi bize sağlıyor. Gözlerinizin dolduğu sahneler olacaktır. Ayrıca sevgiliyle izlenecek filmler arasında ilk 5 e yazılabili. 8/10
film klasik amerikan gençlik filmi gibi başlıyor.ama kısa sürede öyle olmadığını ispatlıyor.muhteşem falan diil belki ama sıcak ve samimi bir film işte.izlerken sıkmıyor. keşke son 20 dk.’sını, 45 dk yaysalarmış film etki alanını genişletirmiş. mandy moore sanki yeni sophie marceau gibi çok beğendim.8,5/10
klasik bir senaryoyla başlayıp yarısından sonra duygusal bir senaristin ellerine bırakılmış gibi.. Mandy Moore'in oyunculuğunu pek beğenmedim,12 yaşında bir kız gibiydi,yapmacık geldi.. ama yinede konusu itibari ile son yarım saatini göz yaşlarıyla izledim.. iyi seyirler../8
film budur..çok zamandır film izlemek; bu kadar muhteşem bu kadar hüzünlü bu kadar anlamlı olmamıştı..filmi tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ve izlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum..senaryo, müzik, oyunculuk hepsi mükemmel..film bittiğinde gözler yaşlı bir şekilde gülümsüyorsunuz, işte bu mükemmel bir his...