A Walk to Remember
4,3

raikonensheva
raikonensheva

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ipimi kopardığım ender filmlerinden biri.. :( keşke biraz daha ayrıntı olup süresi daha uzun olsaydı.. 9.5/10
evrenoren
evrenoren

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bir film.şiddetle tavsiye ediyorum.eleştirenleri ve vakit kaybı diyenleri ise anlamak mümkün değil.ömründe bir kez bile aşık olmuş bir insan bu filmden,senaryodan ve oyuncuların performansından etkilenir bence...o yüzden gereksiz yorum yapılmasın lütfen.aşk filmleri kategorisinde, 10/10 veriyorum bu filme...ayrıca mandy ve shane çok süperler.bir erkeği daha bu filmleriyle ağlatmayı başardılar...
inky1991
inky1991

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika bir film hayatımda en çok izlediğim(7 kere) ve sevdiklerime izletmekten çok büyük zevk aldığım bir film
dilsadcelebi
dilsadcelebi

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harika bir film evet belki senaryo klasik ama oyunculuk konu o kadar güzel işlenmişki bu senaryoyu ilk defa izliyormuş gibi oluyorsunuz gerçekten çok etkileyici herşey tadında kalmış herkese tavsiye ederim
Ertan Can
Ertan Can

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Ağlamak için izleyebilirsiniz. Tam puan..
fatihuguz
fatihuguz

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle arşivlik bir film bu.. konu sıradan ama o sıradan konu çok samimi ve mükemmel işlenmiş.. bir uyarı: tek başınıza izlemeyin, çünkü pişman olursunuz, yada derin derin "ooof" çekersiniz film boyunca.. mandy moore çok iyi oynamış.. çok tatlı..
Majör-2
Majör-2

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir film bu kadar mı güzel olur ya...Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Son yarım saat gözyaşlarımı tutamadım.Baba-oğulun sarıldığı sahnede ise koptum artık.Filmde herşey harikaydı.Müzikleri nefisti.Sweet Nowember’den sonra çekilmiş en iyi aşk filmi bence.Mutlaka izleyin... 10/10
bayburtburak
bayburtburak

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Senaryosu her ne kadar sıradan görünse de kopamıyorsunuz filmden güzeL oyuncular ve oyunculuklar var ... 109
hsynsr
hsynsr

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ilk cıktıgı sene izlemiştim. uzun süre etkisinde kaldığım bir filmdi. çok güzeldi... :) böyle filmlerden fazla yok
karademir-23
karademir-23

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aşk üzerine birçok film yapıldı fakat bu kadar etkileyenini ilk defa izledim filmden sonra insanın aşık olası geliyo aşk filmlerinden hoşlananlara kesinlikle tavsiye ediyorum çok etkileneceksiniz
flying-man
flying-man

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi sinematogratif açıdan incelersek klasik tarzın kullanıldığı amerikan sineması diyebiliriz. ben yönetmenin de çok iyi olduğuna inanmıyorum ama sonuçta ben bir sinema eleştirmeni değilim yani bu konuda telaşlanacağım bir durum yok. film benden 10 puan alacak çünkü beni kendine inanılmaz bağladı ve sevdirdi.bir de sizin denemenizi tavsiye ederim.(şiddetle)
fuku-44
fuku-44

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi romantik filmlerdendi gerçekten onlara çok imrendim böylesine aşık olmayı kim istemezki bence bu filmi kaçırmayın...
denizhankecili
denizhankecili

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence lisedeki gençlerin hayatını çok iyyi yansıtmış şiddetle tavsiye ederim
brick84
brick84

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi tek başınıza syrettiyseniz kantin sahnesinden sonra buna pişman olucaksınız. filmi seyretmeyenler çok şey kaçırmışlar.
10/10
Eren-Emrah
Eren-Emrah

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izledigim en güzel duygusal filmlerden birisi...Kesinlikle izlenmeye deger bi film 10/10