kesinlikle süper bir film.şiddetle tavsiye ediyorum.eleştirenleri ve vakit kaybı diyenleri ise anlamak mümkün değil.ömründe bir kez bile aşık olmuş bir insan bu filmden,senaryodan ve oyuncuların performansından etkilenir bence...o yüzden gereksiz yorum yapılmasın lütfen.aşk filmleri kategorisinde, 10/10 veriyorum bu filme...ayrıca mandy ve shane çok süperler.bir erkeği daha bu filmleriyle ağlatmayı başardılar...
harika bir film evet belki senaryo klasik ama oyunculuk konu o kadar güzel işlenmişki bu senaryoyu ilk defa izliyormuş gibi oluyorsunuz gerçekten çok etkileyici herşey tadında kalmış herkese tavsiye ederim
kesinlikle arşivlik bir film bu.. konu sıradan ama o sıradan konu çok samimi ve mükemmel işlenmiş.. bir uyarı: tek başınıza izlemeyin, çünkü pişman olursunuz, yada derin derin "ooof" çekersiniz film boyunca.. mandy moore çok iyi oynamış.. çok tatlı..
Bir film bu kadar mı güzel olur ya...Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Son yarım saat gözyaşlarımı tutamadım.Baba-oğulun sarıldığı sahnede ise koptum artık.Filmde herşey harikaydı.Müzikleri nefisti.Sweet Nowember’den sonra çekilmiş en iyi aşk filmi bence.Mutlaka izleyin... 10/10
aşk üzerine birçok film yapıldı fakat bu kadar etkileyenini ilk defa izledim filmden sonra insanın aşık olası geliyo aşk filmlerinden hoşlananlara kesinlikle tavsiye ediyorum çok etkileneceksiniz
filmi sinematogratif açıdan incelersek klasik tarzın kullanıldığı amerikan sineması diyebiliriz. ben yönetmenin de çok iyi olduğuna inanmıyorum ama sonuçta ben bir sinema eleştirmeni değilim yani bu konuda telaşlanacağım bir durum yok. film benden 10 puan alacak çünkü beni kendine inanılmaz bağladı ve sevdirdi.bir de sizin denemenizi tavsiye ederim.(şiddetle)