sevgikuşu
7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten sözlerle anlatılamayacak kadar çok ama çok güzel bir film çok romantik ve duygusal.baba ve oğlun birbirilerine sarıldıklarında ağlamamak için kendimi zor tuttum.gerçekten soluksuz sıkılmadan izlenebilecek bir film izleyin derim oyuncular çok güzel filmi ifade etmişler filmdeki şarkıları çok beğendim izleyin siz de beğeneceksiniz
bu filmi kesinlikle izleyin. Duygusal biriyseniz bu filmin 5 yerinde göz yaşlarınızı tutamayacağınızı garanti ediyorum. bir sahnesi var resmen film değişiyor farklı bir filme geçmiş gibi oluyorsunuz. izleyince anlayacaksınız. mutlaka izleyin derim
Çok tatlı insanın içini acıtan bi film bence .Oyuncuların da başarısını göz ardı etmemek gerek çok güzel yansıtıyorlar yaşadıkları aşkı , acıyı,mutluluğu,üzüntüyü,öfkeyi...Herkesin izleyip kendine bi pay çıkarması gereken bi film bence..
yaa şuan hala filmin etkisindeyim dünyada en iyi romantik filmlerden bence.. 3 kez izledim ve hepsinde ağladım mandy moore un şarkıcı olmasından dolayı hemen önyargıya kapılmayın çok güsel bi film ben bayıldım en sonundaki cry şarkısına da ayrıca bayıldım ve shane west e hele sonundaaki gülümsemeli ağlamasına....
gercekten harika bir aşk filmi:)benimde ağlamaktan yüzüm kipkirmizi oldu ve sarper arkadasima da kesinlikle katiliyorum cünkü şu ana kadar izledigim hicbir aşk filminde bir kız rolünü bu kadar kusursuz oynayamamıştı(bence)...kesinlikle izlemeyenlere siddetle tavsiye ediyorum......