odinhan
1.029 değerlendirmeler
26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu film nedense beni yeteri kadar etkileyemedi.Oyuncular inandırıcı değildi,hikayede ilerlemeler çok hızlı gelişti (aşık olmaları,evlilik,ölüm vs.).Beğeni ile izledim ama dokuza yakın bu puanını çok fazla buldum.10/7
ne bir dublaj ne de altyazı bu filmi direk ingilizce olarak izleme şansına sahip oldum v kesinlikle etkileyiciydi.. basit bir hikaye, abartısız oyunculuklar var evet ama etkiliyor işte.. odinhana katılıyorum belkide aldığı puan gerçekten biraz fazla ve olaylar çabuk gelişiyor ama yinede neden bilmiyorum izlemenizi tavsiye ederim.. beni etkilemeyi başardı..
klasik bir ilk aşk filmi olsa da izlemeye değen bir film. Bu tarz filmleri beğenenler yine aynı yazardan the notebook ve the last song ile devam edebilirler.
Mandy Moore’un şarkıcı olduğunu bilmiyordum, o tarz müzikler dinlemem hiç çünkü. Şimdi buraya baktım da iyi ki bilmiyormuşum, kesinlikle önyargılı olurdum. Hikaye fena değildi, böyle aşklar filmlerde kalmış artık, dedirtiyor insana. Seyretmeseniz bir şey kaybetmezsiniz, ama seyredince pişman olunacak cinsten bir film değildi, en azından benim için keyifliydi.
çookkk romantik bi film...izlerken amma ağlamıştım.klasik bir film olduğunu kabul ediorum ama olsun yinede çok güzeldi.çok romantik sahneleri var.mesela landon'un jamie'ye gökyüzündeki yıldızlardan birini hediye etmesi ve onun adını vermesi inanılmaz romantik bir andı.her erkek bunu düşünemez tabii bu ancak filmlerdeki kızlara nasip olur :)
Olukça hoş tatlı bir film olmuş. Sıkılmadan izleyebilirsiniz; fakat yinede mükkemmel olarak nitelendiremem. Boş vaktinizi bu film ile değerlendirmekten pişman olmazsınız.
güzel bir aşk hikayesi.. senaryo çok değişik olmasa da seyir zevki yüksek kaliteli bir film sizleri bekliyor..bayanların mendillerini hazır tutmasında fayda var :)