A Walk to Remember
4,3

tugbays
tugbays

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok süper bir film herkese tavsiye ederim
axi-mertcan
axi-mertcan

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yok böyle bir fiLm yaa 10/10
samet-ozel
samet-ozel

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bi filmdi ya sonu çok duygusal ve hüzünlüydü.Romantik filmleri pek fazla sevmem ama bu inanılmaz güzeldi.Bence bu puan az bile.Kesinlikle izleyin pişman olamazsınız.10/10...
emilsenol
emilsenol

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eski türk filmlerini çağırıştıran bir konusu var. Farkını ise şöyle açıklayabilirim: bu sefer yaşlı teyzeleri değil sizi heyecanlandırıyor ve filmi bazen konuşarak bazende duygusallaşarak takip ediyorsunuz. Mandy moore kesinlikle harika oynamış çok sade doğal bir güzelliğide var tabii.. İzlemezseniz romantik film konusunda eksik kalırsınız ;)
mismiskin
mismiskin

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok çok çok sıkıcı film, zaman kaybı !
ga-te
ga-te

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
beni ağlatan nadir filmlerden başları biraz sıkıcı olmasına rağmen son 30-40 dakikası süperdi nasıl ağladım anlatamam
mustafa-furat
mustafa-furat

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
10/10 harika bi film ya romantik dram dalında en iyi film mandy moore nin en iyi filmi çokkkkkk güzelllllll....
ac-insan
ac-insan

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
mutlaka izleyin.. filmdeki masumluğa kendinizi kaptıracaksınız.. bu kadar mı guzel iki insan olur!.. onların doğallığı size huzur verecek..
alper01
alper01

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok başarılı oldukça romantik ve sevimli bir film. The Notebook taki basarılı hikayenin ardından bu hikaye de de oldukça basarılı olan Nicholas sparks yine döktürmüş. İzlenmesi ve de izletilmesi gerekn bi film 10/10 (Film finaliyle de dikkat çekmekte.)
enokta
enokta

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel bir aşk hikayesi.. senaryo çok değişik olmasa da seyir zevki yüksek kaliteli bir film sizleri bekliyor..bayanların mendillerini hazır tutmasında fayda var :)
syclla
syclla

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çikolata tadında bi filmmm :)
michael-maze
michael-maze

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filme nasıl bu kadar cok puan almış merak ediyorum hiç vakit kaybetmeyin direk eski Türk fil izleyin daha iyi.. bildiğimiz Türk filmi gibi hiç beğenmedim boşa izlemeyin.. puana aldanıp izlemiştim artık puanları göz önüne almayacağım
mehmet k.
mehmet k.

24 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Konu ve oyunculuk oldukça kötü. Basit bir gençlik filmi. Oy sayisi ve puani yüksek olup da hayal kirikligina ugradigim tek film.
Elif A.
Elif A.

29 Aralık 2012 tarihinde eklendi
spoiler: Filmi beğenmeyen salaklara sesleniyorum. Sizi ağlattığı, gerçekleri gösterdiği, hala bir [spoiler]
şeyler için geç olmadığını ve çok iyi bir film olduğu için mi beğenmediniz? İzlediğim en iyi filmlerden biriydi. O salakça, film üzerine bir şey bilmeden yorum yapan insanlara gülüyorum. çok güzeldi. Ve ders çıkarmamız gerekirdi, gerçek hayattan örnekler vardı. Etkileyici ve güzeldi. Herkesin izlemesini şiddetle tercih ederim..[/spoiler]
Ecem Y.
Ecem Y.

2 Aralık 2013 tarihinde eklendi
bence kesinlikle izlenmesi gereken mükemmel bi yapım