sevgili ObiWan01 bence de söylediğin çok doğru ama naaparsın. Hollywood bu, naparsam yapiim insanlar seyreder diye düşünüyordur. Ama bu mikrofon olayı bi tek burda değil Unfaithful da da var. Ordaki olayı ise çözemedim bi türlü. Yani pek çocukların izleyeceği bir filim gibi de durmuyor hani.
Filmin başarılı olduğu söylenemez.Filmin konusu ilginç fakat bazı saçma durumlar var.En saçma olanı insan vücudunun önemli bir kısmının sudan oluştuğu düşünülürse insan yiyen uzaylının nasıl sudan kötü şekilde etkilendiğidir.
güldüyseniz ne mutlu size bence oyunculuk çok iyiydi bir de bu tarz filmleri orjinal sesleriyle ve kesinlikle sinemada seyretmenizi tavsiye ederim televizyonda izleyip sonra burada yorum yapmak pek doğru ve hoş değil bence.mel gibson çok iyi bir oyuncu ve bu filmde de çok iyi oynamış bence...tv de izleyip yorum yapmak olmaz bu sitede
konu farklı bir şekilde anlatılmış sıradan bir bilim kurgu filmi değildi aynı zamanda insanın geçmişinde yaşadığı şeylerin birgün gelip ona nasıl yardım edebileceği de gösterilmiş bence güzel bir film...
Bence mel gibson'a yakışmayan bir filmdi!Hiç kimse yanlış anlamasın oyunculuğuna bir şey dediğim yok!Senaryo Kötü!Filmde sonundan başka bir olay olduğu yok!bence merak edipte izlemeyin!
ARKADASLAR FILM GERCEKTEN INANILMAZ DERECEDE IYI O KADAR GERICII SAHNELER WARKI AZ KALSIN MISIR YERKEN BOGULUYODUM CINEMADA AMA GERCEKTEN IZLKENECEK BIR FILM BU ARADA BENCE UZYLILARI COK FAZLA GOSTERMEMESI COK DAHA IYI OLMUS EN AZINDAN SIRA DISI BIR FILM , O ALISIK OLDUUMUZ UZYLI FILMLERINDEN DEIL ŞİDDETLE TAWSIYE EDIYORUM .....
kaliteli bir yapımdı diyemiycem.ama çok güldüm, bu arada yönetmenin ibresinin git gide düştüğüne de katılıyorum.6.his,unbrekeable den sonra fazla sıradan olmuş