İşaretler
3,7

Demirtas
Demirtas

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filme kötü diyemem ama sinemada yaşadığım en büyük hayal kırıklıklarından. Beklentimin çok altında kalmıştı.
barfatak
barfatak

4 Nisan 2006 tarihinde eklendi
harika!! film'in sözlük anlamı!!
mel gibson hakkaten oyunculuğun sözlük anlamı !!
dicek bişey yok.nazar değmesin!!!
kaankarsan
kaankarsan

3 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Sizi inanılmaz geren, koltuğunuza mıhlayan gerilim klasiği. Uzaylılarla ilgili yapılmış en iyi filmlerden biri.
(9/10)
lemassacre
lemassacre

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Seyredin seyredin... bosa zaman deil.. hem bunu seyretmeniz bir filme daha kapi acacak.. ama yarisina kadar tamamen acil asi icin halkayi seyretmis olmali veya seyretmelisizki korkunc bir film 3 u seyredin....
alici-utku
alici-utku

30 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlemiştim.ve çok beğenmiştim.en çok filmin sonuna doğru olan bodrum sahnelerinde gerilmiştim.
jeolog-ibo
jeolog-ibo

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
genelde yapılan yorumlara bakıyorumda herkesin tek bir görüşte birleştiği bi konu şu bence;uzaylıları neden filmde mantık dışı olan olgularla tanıtılıyor diyecceksiniz ama bir yerde yanılıyorsunuz,
filmde uzaylılar ön planda değil , asıl anlatılmaya çalışılan her şeyin bir raslantımı yoksa yoksa insanların şanslı olduğu mu. zaten filmde de bu konuşma geçiyor. ben filmi ikinci izliyişimde bu olgunun fakına vardım darısı diğer izleyicilerimizin başına
altug1283
altug1283

5 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmin başarılı olduğu söylenemez.Filmin konusu ilginç fakat bazı saçma durumlar var.En saçma olanı insan vücudunun önemli bir kısmının sudan oluştuğu düşünülürse insan yiyen uzaylının nasıl sudan kötü şekilde etkilendiğidir.
fragilegirl
fragilegirl

13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
film genel anlamda vasat.ama mel gibson'un sofrada çocuklarına bağırıp ağladığı sahne beni çok etkilemişti.
kivanc1905
kivanc1905

22 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyenler kesinlikle sinema dilinden anlamıyorlar en iyi gerilim filmlerinden ve en iyi uzaylı filmi kesinlikle izlenmeli en az 3-4 sahnede yerinizden zıplayacağınızı garanti ederim...
onurdolanbay
onurdolanbay

22 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmi ilk izledigimde çok hosuma gitmisti.aslinda sürüyle saçmalik var iste:

1.uzaylilar dünyayi ele geçirmeye geliyor teke tek dövüsüyorlar

2.filmin sonun uzayliyi sopayla öldürüyorlar

3.uzaylilarda ne lazer tabancasi ne yokedici olagan üstü güç sadece bir tutam dumanla saldiriyorlar

4.su uzaylilari öldürdügü anlasiliyor ama diyelim ki dünyayi ele geçirdiler sonbahar ve ilkbaharda yagmur var o zaman neye yaradi ele geçirme isi
yinede izleyim ve görün kendi yarginizi kendiniz verin derim
istanbulkadir
istanbulkadir

21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
işaretleri görmeniz gerekir. güzel bir film...
teomansonmez
teomansonmez

12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ARTIK BU FİLMDEN SONRA DA ANLADIMKİ M. NİGT SHYMALAN BENİM İÇİN SPİELBERG KADAR FANATİĞİM OLACAĞIM BİR İSİM OLACAK.BU SEFER İNSANLIĞI YOK ETMEK İÇİN DÜNYAMIZA GELEN İSTİLACI UZAYLILARI ANLATIYOR.EKİNLERDE MISIR YAPRAKLARI SANKİ BÜKÜLEREK YAPILMIŞA BENZEYEN İŞARETLER HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR.TELEVİZYONLAR BU İŞARETLERİN UZAYLILARIN YÖN BULMAK İÇİN YAPTIKLARINI SÖYLESELERDE GRAHAM KENDİ EKİNLERİNDE DE TANIK OLDUĞU BU İŞARETLERİN UZAYLŞILARIN BİR ÜRÜNÜ OLDUĞUNA İNANMIYOR. ALTI AY ÖNCE EŞİNİ DE BİR TRAFİK KAZASINDA KAYBETMESİ ÜZERİNE GERÇEKTE BİR PEDER OLAN GRAHAM TANRIYA OLAN İNANCINI KAYBEDİNCE PEDERLİĞİ DE BIRAKIR.İKİ ÇOCUĞU VE BEYZBOLCU KARDEŞİYLE BİR ÇİFTLİYE YERLEŞİR.VE EKİNLERDE OLANLARDAN SONRA İŞLER GİTTİKÇE ÜRKÜTÜCÜ BİR HAL ALMAYA BAŞLAR.AĞIR TEMPOLU BU FİLM OLAN İŞARETLER BENİM EN BEĞENDİĞİM FİLMLERDEN BİRİ.HERŞEYİN ZEKİCE TASARLANDIĞI BU FİLMDE BİLM-KURGU-DRAM VE GERİLİM BİR ARADA.GENELLİKLE ÖZEL EFEKTLERİN ARKA PLANDA KALDIĞI İŞARETLER, BİR AİLENİN BİLİNMEYENE OLAN MÜCADELESİNİ KONU ALŞIYOR.FİLM BİTTİKTEN SONRA CEVAPLANMAYAN SORULAR AKILDA KALSA DA BENİM İÇİN BU FİLMİN AYRI BİR YERİ VAR.BENCE MEL GİBSON VE PHOENİX ÇOK İYİ BİR İKİLİ OLMUŞLAR.AYRICA BU FİLMDE SHYMALAN DAHA ÖNCEKİ YAPIMLARINDA OLDUĞU GİBİ YİNE KENDİNE ROL VERMİŞ.BEN İŞARET'LERE*****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.
sorceres
sorceres

1 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle super...Mel Gibson mısır tarlasına her girdiginde insan geriliyo...Televizyondan yansıyan uzaylı ve dogum gununden geçen uzaylı manak olmus birde kilerde saklanırken uzaylının çoçugu yakaladıgı yer felaket guzel...Filmi izliyeli 2 yıl oldu ama hala aklımda nostalji olsun diye simdi yazıyorum en yakın zamanda filmi tazeliyecegim
meer-schaum
meer-schaum

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
gerçekten güseldi hele parmağı kesilen uzaylının graham ın evine gelip çocuğunu zehirlemesi ve su hikayesi filmi film yapan güsel ayrıntılardı
sblatc
sblatc

18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
HANİ ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNİN OLDUĞU SAHNE VARDI YA??ORDAN UZAYLI ABİMİZ YÜRÜDÜ HAFİFTEN,AMAN ALLAHIM EN TIRSTIĞIM SAHNEYDİ..HALA İZLEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA " BUDUR ABİCİM!!" DİYORUM:)