Valla bence film çok güzeldi daha iyi sahneler olabilirdi tabi ama buda çok iyiydi geçrekten yalnız filmde bazı sahneler kusurlu göze çarpıyor herşeye rağmen şiddetle tavsiye ederim sinema da izledim ve çok beğendiğim bir shyalaman filmi...
yorumları okudumda bazı arkadaşlar ufo filmleri kabak tadı verdi artık demiş filmde konu mucizelerdir ufo uzaylı araçtır buna tanrıya inancını yitiren bir din adamının (cocuğun astımından uzaylının zehirini ciğerlerine çekememesi amcalarının iyi bir vurucu olup uzaylıyı öldürürken küçük kızın içmediği sularından yardım alması vb... ) tanrının bu mucizeleri sonucu mel gibsonun tekrar inanması ... bunlar göz ardı edilmiştee ufolar uzaylılar ön planda tutulmuş garip doğrusu bu film gayet güzel bir filmdir 10/8 i fazlası ile hak eder
bence filmi uzaylı filmi olarak görürseniz asıl konuyu kaçırırsınız.. film klasik bir uzaylılar geliyor amanın kaçalım temalı değil!!!öyle olsaydı yazık olurdu... filmde görüyoruzki,hayatta olan -- olabilicek herşeyin bir sebebi var, aslında yaşamımızdaki herşey birşeyleri işaret ediyor.. her şerde bi hayır vardır denirya. tıpkı öyle.. fazla ipucu vermek istemiyorum, filmi izleyin ve sonunda verdiği mesajı yakalayın!!! bence güzeldi..
m. night shyamalan filmi demek bile yeterli galiba.korkudan haz etmeyenler için en uygun seçenek bana göre m. night shyamalan filmleri.tadında bir korku var.öyle ciyak ciyak bağıran sarışın karakterler,uzun saçlı küçük uzak doğulu kızlar veya televizyon gibi enteresan aletlerden çıkmaya meyilli canavarlara asla rastlamayacağınız filmler yapan bir yönetmen var.konumuzda pek güzel.zaten shyamalan filmlerinin o dehşet müzikleride olunca tadına doyum olmuyor.buyrun izleyin=)
ARTIK BU FİLMDEN SONRA DA ANLADIMKİ M. NİGT SHYMALAN BENİM İÇİN SPİELBERG KADAR FANATİĞİM OLACAĞIM BİR İSİM OLACAK.BU SEFER İNSANLIĞI YOK ETMEK İÇİN DÜNYAMIZA GELEN İSTİLACI UZAYLILARI ANLATIYOR.EKİNLERDE MISIR YAPRAKLARI SANKİ BÜKÜLEREK YAPILMIŞA BENZEYEN İŞARETLER HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR.TELEVİZYONLAR BU İŞARETLERİN UZAYLILARIN YÖN BULMAK İÇİN YAPTIKLARINI SÖYLESELERDE GRAHAM KENDİ EKİNLERİNDE DE TANIK OLDUĞU BU İŞARETLERİN UZAYLŞILARIN BİR ÜRÜNÜ OLDUĞUNA İNANMIYOR. ALTI AY ÖNCE EŞİNİ DE BİR TRAFİK KAZASINDA KAYBETMESİ ÜZERİNE GERÇEKTE BİR PEDER OLAN GRAHAM TANRIYA OLAN İNANCINI KAYBEDİNCE PEDERLİĞİ DE BIRAKIR.İKİ ÇOCUĞU VE BEYZBOLCU KARDEŞİYLE BİR ÇİFTLİYE YERLEŞİR.VE EKİNLERDE OLANLARDAN SONRA İŞLER GİTTİKÇE ÜRKÜTÜCÜ BİR HAL ALMAYA BAŞLAR.AĞIR TEMPOLU BU FİLM OLAN İŞARETLER BENİM EN BEĞENDİĞİM FİLMLERDEN BİRİ.HERŞEYİN ZEKİCE TASARLANDIĞI BU FİLMDE BİLM-KURGU-DRAM VE GERİLİM BİR ARADA.GENELLİKLE ÖZEL EFEKTLERİN ARKA PLANDA KALDIĞI İŞARETLER, BİR AİLENİN BİLİNMEYENE OLAN MÜCADELESİNİ KONU ALŞIYOR.FİLM BİTTİKTEN SONRA CEVAPLANMAYAN SORULAR AKILDA KALSA DA BENİM İÇİN BU FİLMİN AYRI BİR YERİ VAR.BENCE MEL GİBSON VE PHOENİX ÇOK İYİ BİR İKİLİ OLMUŞLAR.AYRICA BU FİLMDE SHYMALAN DAHA ÖNCEKİ YAPIMLARINDA OLDUĞU GİBİ YİNE KENDİNE ROL VERMİŞ.BEN İŞARET'LERE*****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.
HANİ ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNİN OLDUĞU SAHNE VARDI YA??ORDAN UZAYLI ABİMİZ YÜRÜDÜ HAFİFTEN,AMAN ALLAHIM EN TIRSTIĞIM SAHNEYDİ..HALA İZLEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA " BUDUR ABİCİM!!" DİYORUM:)