İşaretler
Ortalama puan
3,7
1100 Puanlama

139 Kullanıcı yorumları

5
24 Eleştiri
4
48 Eleştiri
3
26 Eleştiri
2
28 Eleştiri
1
9 Eleştiri
0
4 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
pinkcadillac
pinkcadillac

Takipçi 127 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
shyamalan’ın artık iyice kendini tekrarladığının göstergesi olan film. mel gibson sayesinde kendini izlettirmeyi başarıyor. aslına bakılırsa filmdeki saçma sapan senaryonun insana zorla kendisini takip ettirmesinin sebebi güçlü oyuncu kadrosundan başka bir şey değil.
handanunal
handanunal

120 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
night shyalaman'ın altıncı his dışında tüm filmleri vasat.Senaryo çok zayıf.Madem uzaylılar sudan zarar görüyor neden su buharından da etkilenmiyorlar?
eskicizeytin
eskicizeytin

36 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
29 Ekim 2002 tarihinde eklendi
bilinmeyen ilk filmlerini saymazsak, sinemaya benim çok da aman aman sevmediğim ama kaliteli bir yapım olan 6. His'le başlayan, yine çok kötü sayılmayan Unbreakable ile bir gömlek aşağı inen ve inanılmaz sıradan bir film signs son filmi olan bir yönetmenin kötüye doğru gitme evreereini incelemek bakımından faydalıydı. Bakalım Bir sonraki filmi ne kadar kötü olabilecek???
cihan45
cihan45

11 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kotu bir filmdi. filmin son 20 dk.si haric hic bir bolumu guzel deil. mel gibson oynuyo diye izlemistim.... filme verilen zamana yazik. cok yavas ilerliyo film.
dicktense
dicktense

11 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
20 Ekim 2002 tarihinde eklendi
barba sana katılıyorum, film için bilet aldım ve yaklaşık yarımsaat sonra seans başlıyor.film hakkında yorum yaparken lütfen tadını kaçıracak açıklamalardan kaçınalım.
o-ozcan688
o-ozcan688

5 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmden bişey anlamadım hiç begenmedim, saçma sapan bir filimdi tam bir hayal kırıklıgı...yazık!!!
stromile
stromile

7 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hiç begenmedim sadece 3 puan verebildim aslında 1 puan vericektm ama mel gibsona olan saygımda ve hayranlıgımdan veremedim bence vakit kaybı
depblue
depblue

3 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
29 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Tek birşey yazmak gerekir bu film için. 00000000000000000000
htahtal
htahtal

3 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
11 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Bence mel gibson'a yakışmayan bir filmdi!Hiç kimse yanlış anlamasın oyunculuğuna bir şey dediğim yok!Senaryo Kötü!Filmde sonundan başka bir olay olduğu yok!bence merak edipte izlemeyin!
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler