İşaretler
3,7

üsstad
üsstad

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
film kendini izlettiriyor. oyunculuk adına pek bişey yok ama genel olarak filmi ele alırsak ortalama veya ortalama üstü diyebiliriz.
throughout
throughout

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
8 yıl önce sinemada izlemiştim ve güzel bir filmdi.. çok iyi değil ama en azından akıcı ve belli derecede etkisi olan bir film..
semahos
semahos

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde verilmek istenen mesajda ne uzaylıların varlığını kanıtlamak ne de insan ırkının eninde sonunda galip geleceği..Verilmek istenen mesaj çok kısa ve net:inanmaya inanmak
dra-kula
dra-kula

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yine aradığımı bulamadığım bir film maalesef.

işaretler de aslında bir baba ve çocukları arasındaki ilişkiyi işleniyor fakat araya uzaylılarıda eklemişler :)

tamam kabul ediyorum bir uzaylı filmi olsada mantıksız çok şey vardı. Karısının kaza yeri görüntüsü "korkunç bir film 3" de işlenecek kadar komikti.

bodrum kattaki fenerli sahneler, doğum günü partisindeki uzay görüntüsü falan iyiydi ama filmi kurtaramamıştı. Neyseki filmin sonu hiç olmasa biraz güzel bitti. 10/5
volkanick
volkanick

15 Ocak 2003 tarihinde eklendi
ne olduğu belirsiz bir film.uzaylılar tarafından yapıldığı söylenen isaretler var tamam anladık.ama uzaylılar bi geliyo sonra sebepsiz yere gidiyolar.bu kadar kötü bi filmde mel gibson nasıl oynar diye düşündüm bence onun gibi dindar bi adam içim uygun bi filım......bu arada uzaylıların nıye kaçtığını buldum.damlar araştımış kahramanlarımızın bi önceki hayatlarını biri cesur yürek william woles öbürü darius antonyus sezar:)) ayrıca general maximus da yolda imiş adamlar kaçmasında neyapsın
senward
senward

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerilim açısında çok güzel ama baı yerlerinde güldüğümü itiraf etmeliyim..
ocelott
ocelott

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film konu olarak çok iyi olsada yani işaretler olsun ilk yarım saatte dönen gizemli olaylar olsun iyi fakat çok saçma hatalar var.uzayda yol alıp fakat bir tane tahta kapıyı kıramayan ve taş sopayla kovalanıp yenilgeye uğratılması çok rüküş olmuş.yani yenilgiye uğramıyor insan oğlu bu çok saçma.hala yanmalı motorlar katı ve sıvı yakıtlarla uzaya gitmemize rağmen fantastik sinemada hep yeniyoruz bizden daha gelişmiş olan canlıları.hiç bir heyecanı yok.şöle bir üçleme çekilsede insanların yenilgiye uğradığı köle olduğu yani anlayacağınız kötü son dediğimiz sonla biten bir yapım.daha ilgi çekici ve daha sürükleyici olur.hep üstünüz hep üstün.kahraman yoksa başka uzaylılar yardım ediyor oda yoksa allah yardım ediyor.filme yeniden gelmek gerekirse kurgu da hata var ama ben katlanırım diyorsanız buyrun izleyin.
cream-2
cream-2

8 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin 'çok kötü' bir film olduğunu ve 6-12 yaş arası çocuklara hitap ettiğini belirteyim ve neden bu kanıya vardığımı açıklamak istiyorum. Her filmin bir teması vardır ve bu tema çerçevesinde olaylar gelişir ve bir sonuca bağlanır. Teması olmayan filmler Ceki Çen, Van Dam gibi isimlerin çevirdiği ve filmin başından sonuna kadar bu karakterlerin 'depiştiği' filmlerdir. Bu filmde de anlatılmak istenen 'Her şeyin bir sebebi olduğu ve bunun er ya da geç ortaya çıkacağı gerçeğidir' Şimdi bunun nasıl anlatıldığına bakalım. Uzaylılar geliyor, iyi hoş ama o işaretlerin neden bırakıldığı hakkında hiçbir bilgi verilmemiş ve o işaretlerin hiçbir anlamı yok. Filme ismini veren işaretlerin mantıksız olduğunu düşünebiliyor musunuz? Film ilerliyor ama filmde anlamsız bir duygusallık var. Ve hiç inandırıcı olmayan bir duygusallık. Adam sırf iyilik olsun diye ve filme duygusallık katsın diye karısının katiline bile iyi davranıyor, böyle bir şey olabilir mi yaa? Ve o uzaylılar o kadar yolu geliyor, o kadar teknolojileri yüksek, dünyayı o kadar incelemişler fakat kapı açmayı bilmiyorlar, evet ne acıdır ki kapı açamıyorlar. Açamıyorsan kır be güzel kardeşim, maalesef onu da yapamıyorlar. Ve bu sayede kahramanlarımız kurtuluyorlar. Allahtan o uzaylılar yeşil ve tek gözlü yaratıklar değildi. Orası da öyle olsaydı tam 'çizgi film' kıvamında olacak ve 6-12 değil 0-6 yaş grubuna hitap edebilecek konuma gelecekti. Ve filmin sonunda filmin teması olarak belirlediğin 'sebep ve ortaya çıkma' olgusunu güzel bir şekilde anlat. İki tane örnek gösterdi ve film bitti. Madem filmin bunun üzerine kurulu (bunu başaramadığı için filme aptal bir duygusallık katmış zaten, sırf seyirci üzülsün diye) dan dan dan seyirciyi sarsacak derecede olayları bağla ve seyirci afallayarak çıksın ki daha önce seyirciyle geçtiğin dalga biraz olsun unutulsun. Ama bunu da yapamıyor, iki tane çok belirgin olayı gösteriyor (filmden önce sebep-sonuç olayını biliyordum ve bu iki olayı filmin 5. dakikasında tahmin ettim) ve ondan sonra mutlu aile tablosu hesabı birbirlerine sarılan bir Amerikan ailesi. Film o kadar gerçek dışı ki filmin en gerçek olayı uzaylıların dünyayı istila etmesi. Sonuç olarak ortaya 'çok kötü' bir film çıkmış. Maalesef 4/10
1983gs
1983gs

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
vasat hemde çok vasat bir film mel gibsona yakışmamış...
Plagueis
Plagueis

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
night shymalanın en kötü filmi bence.çok kötü bir uzaylı filmi.tarlalardaki işaretler dışında güzel bişey yok filmde gayet klişe sahneler.kadroya ve yönetmenine aldanıp izledim hayal kırıklığı yaşadım 5/10 bu puan da mel gibson ve shymalan hatrına..
emreavcar
emreavcar

6 Ekim 2003 tarihinde eklendi
gösterime girdiğinde beni büyük hayalkırıklığına uğratan bir yapım olmuştu. Görünüşte kardeş kadar birbirine benzeyen Gibson- Phoenix ikilisi başrol için son derece yerinde bir seçim. Tarladaki işaretlerden yola çıkarak ilerleyen film bir süre sonra çıkış noktasından uzaklaşarak başka bir yöne sapıyor ve bir 'gezegen dışı yaratıklar' filmine dönüşüyor. Fakat benim beklentim bu değildi. Finaldeki sürpriz de zorlama olmuş. Kısacası seyircisini yeterince tatmin edemeyen bir film bence... (5/10)
omermrb
omermrb

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ehhh işte öle aman aman bir film değil gibi geldi bana.izlenebilir.
sayns
sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Fena değil , eh işte ...
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
fena fılm degıl ama cok harıka bır fılm olacak yonude yoktu tek artısı mel gıbson okadar...kılıse bır hıkayeden fazlasını beklıordum mel gıbsonun performanısda yetmemıs...
korcane
korcane

29 Ekim 2002 tarihinde eklendi
slm lar oncelıkle seyretmeyenlere saygılı olup 'jocy'nıcklı arkadaslar gıbı ayrıntı hatta sonunu bellı eden seyler yazmayalım.bnece fılm cok ıyı degıldı ama yınede basarılı bır gerılmdı.begenılmeyecek kadar degıldı urpertıcı hatta dusunduren ve korkutan cok sahne vardı sonuda yarıca enterasan ve duygusaldı bence.merak etmeyın gıdın ve gorun elestırınızı kendınız yapın sonuçta bır mel gıbson var ve bırde altıncı his i yaratan bır shalamayan..ama kesınlıkle vcd de degıl sınemada ızleyın..