Yeni Evli
3,9

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
turune gore fena degıl eglencelı fılm ozellıkle tom ve sarah bunlar tam bı kacıkk fılmı ızlettırıyorlar tavsıye ederım pısman olmazsınız
beck31
beck31

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Tek bir saplantıda ilerlesede içinde geçen samimilik ve eglenceli vakitler sizinde iyi vakit geçirmenizi saglıyor.Vasat ama güzel bir romantik-komedi.
dolunay1903
dolunay1903

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle oldukça eğlenceli çok iyi vakit geçireceğiniz bir film..Bu filmi izleyen bir kişi hiç olmadı kıyısından köşesinden bir yerde mutlaka güler:))
SuzAnna D.
SuzAnna D.

14 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Samimi,sicacik bi romantik -komesi tarzi!.Ilk baslarda izlemeye basladigima pisman olacaktim ki sonlara dogru sardi!..Bana gore romantik komedilere yakisan bi isim olan Ashton Kutcher yine superdi...
ammeh
ammeh

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
4 yıl kadar önce kiralamak gibi bir hata yapmıştım. şimdi bulsam hemen alıcam. adamı yarıyor ya. hele oteldeki duvarlı sahne:d
Çagla E.
Çagla E.

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
sakarlıklar aksaklıklar zamansızlıklar ancak bu kadar komik işlenebilirdi bu filmde.. özellikle mimikler çok başarılı. hatırladıkça güldüğünüz sahnelerin fazlalığını farkedeceksiniz. izlenmesi gereken eğlenceli bir film
lmystery
lmystery

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok güsel ve hoş bir film isleyin zaten bir filmde ashton kutcher varsa o film kaçmass
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

4 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bence çok keyifli bir filmdi...
aslgvn
aslgvn

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filme bayılıorm 5kez fln izlemişimdir ashton kutcher ve brittany murphy çok tatlılar:Dmutlaka izlenmeli diorm
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izlenebilir bence yani zaman kaybı olmaz.10/7.7
selenyildiz1992
selenyildiz1992

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok şirin bi film olmuşş mütiş komedi sevenlerin izlemesini tavsiye ederim
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

27 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Gayet güzeldi, başarılı! hele havaalanında kadının kocam anüsünde uyuşturucu saklıyor demesi beni kopardı.
habibe3636
habibe3636

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten romantik komedi dalında izlediğim en güzel filmlerden birisi idi. mükemmel:)
aydin-dereli
aydin-dereli

26 Ekim 2004 tarihinde eklendi
BEN ROMANTİK KOMEDİDEN HOŞLANMAM AMA BU FİLMİ ÇOK SEVDİM.ROMANTİK KOMEDİ SEVENLER MUTLŞAKA İZLESİN.ÇOK HOŞ BİR FİLM
cilidi
cilidi

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
geçen sene televizyonda izlmiştim güzel film izlenebilir sıkıcı değil