2.filmde bir çocuğu kendi başına dev bir yılanı yendiğini anlatıyor lütfen blim kurguda olsa gerçeğe yakın olsun harry bu kadar şanslı olmamamlı yılan sahnesi hariç diğer sahneleri unutmayalım onlara aşpka çıkarılır efekler mütiş zaten 10/8 hakediyor...
Bu filme sanatsal bir yapıta yorum yapar gibi yorum yazmak yanlış. Harry Potter olayına tüm dünyadaki çocuklar, hatta gençler bayılıyorlar. Türkiye'de de pekçok Potter hayranı var, nasıl LOTR fanatiği olunuyorsa çoğu çocuk da Potter fanatiği. Film de kitap da daha çok çocuklara yönelik ve fantastik olduğu için filmin bu yapıda olmasından daha doğal bişey yok ki bu film rahatça büyükler tarafından da izlenebilir. Onun için gayet güzel, zararsız ve iş yapan bir film. Hedef kitle çocuklar olduğu için dublaj olması da normal. Çoğu film için dublajı sevmem ama Yüzüklerin Efendisi gibi filmlere o kadar başarılı ve mükemmel dublaj yapılıyor ki Türkiye'de insanın özellikle dublajlı seyredesi geliyor. İlk filmin dublajı olağanüstüydü, hatta gerçeğinden çok daha güzeldi diyebilirim.
ilk filme göre daha profosyonel bir film... karanlık çakilmesi bir başka güzellik katmış ev cini dışındaki özel efektler çok iyi ama starwars taki jarjar kadar iyi animasyon olmamış cine... Örümceklere dikkat !:..
Melez Prens'i okumadan önce en iyi Harry Potter kitabı/senaryosu olduğunu düşünmüştüm. Ama Melez Prens'in senaryo olarak daha ileride olacağı kanaatindeyim. Kitabını okuduktan 2 gün sonra sinemada seyretmiştim. Çok beğenmiştim. Şu anda senaryosu ve müzikleri hariç bence diğer serilere göre daha sönük kaldı(Birinci seriyle birlikte).
Ilk filme göre biraz daha korkuya ağırlık verilmiş daha iyi olmuş ilk filmi beğenenler bunu daha çok seveceklerdir ama naçizane tavsiyem filmden daha çok zevk alabilmek için önce kitaplarını okuyun yoksa kuru bir fantastik/macera gibi gelebilir
ben dün izledim ve oldukça beğendim.örümcekler falan oldukça ürkütücüydü.ayrıca bence çocuk filmi değildi.baya güzeldi.bugün de Azkaban Tutsağı'nı izlemeyi umuyorum.herkese de tavsiye ederim :)