Harry Potter ve Sırlar Odası
4,3

fearless
fearless

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir film,izleyin derim.
Soner Ç.
Soner Ç.

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu film benim ilk sinema salonu deneyimim.ve bu film sayesinde sinemaya ısındım.cok harika bir film.görsek efektler ve oyuncular arasındaki konusmalar super.
oscar
oscar

17 Eylül 2021 tarihinde eklendi
İlk filme göre daha güzeldi. Alan Rickman çok iyi oynamış. spoiler: Ölü çocuğun günlüğünü buldukları sahne çok güzeldi.
Bu seri kendini gittikçe güzelleştiriyor. spoiler: Dobby'nin bu filmde gelmesi çok iyi oldu.
Filmi herkese tavsiye ederim.
vince15
vince15

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İlk filmden daha etkileyiciydi!
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence bu filmde çok iyiydi özelliklede köle cine bayıldım...
umuty90
umuty90

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İyi bir devam filmi olmuş kanımca. Yalnız ilk filme göre okul fln değişmiş orada bi kopukluk olmuş ama yine de güzel bi film olduğu kesin..
tmnt92
tmnt92

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Güzel...İlk filmin tadı tuzu,içine korku da eklenince tam olmuş.İşte bununla seyredilebilir...10/8
bestella
bestella

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
harry potter filmlerini o kadar semesem de serinin en güzel filmi diyebilirim
ozkan-green21
ozkan-green21

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
'Harry Potter'ın okuldaki ikinci yılını anlatan Harry Potter ve Sırlar Odası'nda J.K.Rowling,bildik öğrenci sorunlarını-kıskançlıklar,rekabetler,çekingenlikler-yer yer ürkütücü,yer yer komik düşsel öğelerle ustaca iç içe geçiriyor.Dizinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı kadar sürükleyici olan bu ikinci kitabı heyecandan soluğunuzu tutarak okuyacaksınız'
Diyor serinin ikinci kitabında..Ama aynı iltifat olmayan gerçekleri bu ikinci film için de yapmamak haksızlık olur..
bU ARAda Daniel Radcliffe'in yolu o kadar açıkki,yakın zamanın Eliah Wood'u benzetmesini yapabiliriz.Tabi bu şaka,ikisinin de yeri ayrı,ve ikisi de çok farklı oyuncular..
cemre-365
cemre-365

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
şimdiye kadr cıkanlar arasında en iysiydiii
handedolasir1988
handedolasir1988

3 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ben ce çok güzel elimde serinin çıkımş bütün kitapları var sırlar odasını 9 . kez okudum sunu söyleyebilirim ki kitap film den iyi olmuş
ayrietten en beyendiğim bölümlerden biri olan TOM.MARVOLDO.RIDDLE IN GÜNCESİ NİN KULLANIŞI YANİ HARRY İN GÜNCEYE BENİM ADIM HARRY POTTER YAZMASI Bİ AN PARLAYIP SİLİNMESİ VE SONRA HARRY İN KENDİ MÜREKKEBİNDE YAZILMIŞ AMA HARRY NİN YAZMADIĞI KELİMELER MERHAB HARRY POTTAR BEN TOM MARVOLDO RIDDLE GÜNCEMİ NASIL ELE GEÇİRDİN .....................
YAZMASI BÖLÜMÜ ORADA SOLUĞUMU TUTARAK OKUDUĞUMU SÖYLEYEBİLİRİM
FİLMİ ÇIKMADAN ÖNCE KİTABI OKUMUŞTUM OKURKEN O SAHNELER GÖZÜMLÜN ÖNÜNDE CANLANIYORDU TABİ OYNAYAN KARAKTER LERİ BİLDİĞİM İÇİN ZOR OLMUYORDU FİLM ÇIKTIĞI ZAMAN GİTTİĞİMDE BAKTIĞIM DA GÖRDÜĞÜM ŞEY GÖZÜMÜN ÖNÜNDE CANLARDIRDIKLARIM
ÇOK UZATTIM İYİ SEYİRLERRR BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
blackeagle710
blackeagle710

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
harry potterın tüm filmlerini cok seviyorum bu filmde de ortamı tam olarak etkileyici olmasada cok güzel bi filmdi yine
yapayzeka
yapayzeka

1 Mart 2005 tarihinde eklendi
harry nin en süper filmi herkes izlemelii
firaaat84
firaaat84

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Benim en sevdiğim seri sırlar odası ve geçektende kitaba çok uygun çekmişler izlerken çok keyif veriyo insana.
akdeniz91
akdeniz91

21 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
ilkini aratkayan bir 2. film örümcek sahnelerinde ben bayağı eğlendim yılan sahneleri de güzeldi ilk filmde daha tatlıydilar 