Bir Zamanlar Meksika’da
3,8

ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
başrol bence deep in hakkı;) banderas beyfendinin ''vay beee!!!'' denilecek kaç sahnesi varki? adam körken bile karizma kardeşim;) ama film sağlam hani;)
melisa-92
melisa-92

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
antonio yine çok iyi johnny ye yorum yapmak bile gerekmez o her zaman iyi :)sonuç olarak güzel film
damla-cubuk
damla-cubuk

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
johnny nin hatrına izledim.bence sıkıcıydı.ama johnny için değer.
scarface-tony35
scarface-tony35

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
fazla sarmadı bu film beni . ilk filmden eser yoktu , ama izlenebilir tabi ki . kadro sağlam çünkü .
milla-jo
milla-jo

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bol sürprizli ve heyecenlı bir film olmuş. Enrique Iglesias filme ayrı bir renk katmış. Johnny Depp'e diyecek kelime bulamıyorum adam resmen filmi sırtlamış. Hastayım bu adama ya.
dy022
dy022

7 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko diyebiliriz. Sinemada izlemeye gittim ve verdiğim paraya pişman oldum. İlk olarak konusu çok sıradan ve filmdeki o çatışma sahneleri yok mu? beni bıktıran o oldu. Adamlar taramalı tüfek ile saydırıyor tabi hiç vuramıyorlar. Bizim kahramanlar elinde bir tabanca sağa sola yavaş yavaş ateş ediyor. İnsaf artık insan biraz gerçekçi olur. İnanın fragmanını izledim ve o oyuncuları görünce işte film bu dedim. Ama film bittiğinde ben giden sinema parama üzülüyordum. Filmin tek iyi yanı film müzikleri oldu. Filmi izleyeceklere tavsiyem Soundtrack CD sini alın. Şimdilik bu kadar saygılar...
vva1
vva1

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kadro süper ama ortaya bu kadronun çok uzağında bir film çıkmış. Beklentimin aşağısında olsa da oyuncular için izlenir.
suzyanna
suzyanna

27 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Hem bir devam filmi olduğu hemde oyuncu kadrosundan(ve yönetmeninden) dolayı seyretmek isteyenleri etkilemek istemiyorum sadece şahsi fikrim;Daha çok ilk iki filmi beğenenlerin seveceği bir film.Eğer üçlemenin ilk ikisini izlemediyseniz,seyretmezseniz de olur çünkü tek başına hoşunuza gidecek,o zevki verecek bir film değil,oyuncularına rağmen!
aydin-dereli
aydin-dereli

28 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
ARKADAŞLAR BU KADAR ACIMASIZ OLMAYIN.FİLM GÜZELDİ.ÖZELİKLE AKSİYON SEVENLERE.
kivanc-ka
kivanc-ka

21 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Benim tam beklediğim gibi bir filmmiş. Zaten diğerleride pek farklı değildi. Bu kadar saçma ve sıradan konular, saçma efektler ve harbi çuvallamışlar yine. Banderas'ın filmlerini izlememeye yemin etmiştim ama Jony belki kurtarmıştır diye yanılgıya düştüm.
pusko-2
pusko-2

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi johnny deep sürüklüyor. johnny deep dedediğime göre gerisini anlarsınız fazla konuşmaya gerek yok. sadece gördüğüm en karizmatik film sonlarından biriydi o kısmı çok hoşuma gitti.

hani esas oğlan elinde gitar çıkmış binanın tepesine saçmış paraları şarkı söylüyor üstelik ağladı ağlayacak:) niye mi bu mutlu gününde zevcesi ve veleti yanında olmadığı için:P izleyin güzel zaman geçirmek için.
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
konu saçma.. zaten birbirine girmiş bi şekilde.. olay da müziklerde insanı sıkıyo. yani beni şahsen sıktı.. izlesenizde olur izlemeseniz daha iyi olur.
Mineccim
Mineccim

20 Ocak 2004 tarihinde eklendi
maalesef kötü bir film, Johnny Depp böyle bir filmde nasıl oynamış anlayamadım, beni en çok hayal kırıklığına Johnny uğrattı. Ayrıca filmde Salma Hayek başrolde görünüyor ama toğu topu 3-5 kere görünüyor, Desperado’nun hatırına olsa gerek! filmin her sahnesi saçma......... filmde çok hoşuma giden bir tek sahne oldu, o da Johnny Depp’in kızı sahte koluyla kandırarak öldürmesi, kız bunu haketmişti :)
jhnnydpp
jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kadro süper izlenmesi gereken çokii filmlerden biri...
gulerb1903
gulerb1903

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
film izlenmeğe değerdi.ama johnny için çok üzüldüm filmde bile olsa!bence johnnyin en iyi filmlerinden.filmde tempolu güzel bir film izleyin derim